Çok korkuyorum hepinizden dua bekliyorum Allah rızası için🤲🏻

cansucansucan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
264
136
33
28
Kızlar iki kez transfer oldum ama ikiside kimyasal oldu ardından en baştan opu oldum ve dondurduk bir hafta sonra transferim var ama o kadar korkuyorum ki aynı şeyleri yaşamaktan Allah korusun çok stres oldum bu paylaşımı gören herkesten Allah rızası için dua bekliyorum Rabbim içime ferahlık versin

Rabbim inşallah bu sefer sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin stres yapma içini ferah tutmaya çalış korkmamamya çalış olmuş gibi düşün

Amin inşallah dilerim bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın dilerim hayırlı sağlıklı güzel gebelikler geçirirsiniz sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah kalbinizi ferah tutun umarım herşey sağlıklı ilerler

Ah canım inşallah inşallah çok dua ediyorum

Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah her şey yolunda gider emeklerinizin dualarınızın karşılığını alırsınız. Sonra da buraya kızlar uykusuzluk çok zor yha diye konu açarsın

Ay o kadar isterşmki öyle konuları açmayı o kadar özlem duyuyorum ki inşallah Rabbim bu kez nasip eder

Allah gönlüne göre versin Allah yüzünü güldürsün inş sağlıkla bebeğini kucağına al burdaki tüm kadınlar inş hepimizin yüzü gülsün bir an önce evlatlarımıza kavuşalım

Rabbim gönlüne ferahlık versin umutların boşa gitmesin inşallah Transfer adetin kaçıncı günü oluyor acaba bilgi verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…