- 20 Haziran 2022
- 264
- 136
- 33
- 28
- Konu Sahibi cansucansucan
-
Rabbim inşallah bu sefer sağlıkla hayırlısıyla nasip etsinKızlar iki kez transfer oldum ama ikiside kimyasal oldu ardından en baştan opu oldum ve dondurduk bir hafta sonra transferim var ama o kadar korkuyorum ki aynı şeyleri yaşamaktan Allah korusun çok stres oldum bu paylaşımı gören herkesten Allah rızası için dua bekliyorum Rabbim içime ferahlık versin
Amin inşallah dilerim bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın dilerim hayırlı sağlıklı güzel gebelikler geçirirsiniz sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah kalbinizi ferah tutun umarım herşey sağlıklı ilerlerKızlar iki kez transfer oldum ama ikiside kimyasal oldu ardından en baştan opu oldum ve dondurduk bir hafta sonra transferim var ama o kadar korkuyorum ki aynı şeyleri yaşamaktan Allah korusun çok stres oldum bu paylaşımı gören herkesten Allah rızası için dua bekliyorum Rabbim içime ferahlık versin
Amin canım inşallah İnan insan çok stres oluyor ama inşallah bu kez olucak dua ediyorumRabbim inşallah bu sefer sağlıkla hayırlısıyla nasip etsinstres yapma içini ferah tutmaya çalış korkmamamya çalış olmuş gibi düşün
Ah canım inşallah inşallah çok dua ediyorumAmin inşallah dilerim bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın dilerim hayırlı sağlıklı güzel gebelikler geçirirsiniz sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah kalbinizi ferah tutun umarım herşey sağlıklı ilerler
Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah herşey güzel sağlıklı olsun içinizi ferah tutun önce Allah sonra doktorlara güvenin dilerim bu yaşadıklarınızı unutacak güzel müjdeli haberler alırsınız inşallahAh canım inşallah inşallah çok dua ediyorum
Ay o kadar isterşmki öyle konuları açmayı o kadar özlem duyuyorum ki inşallah Rabbim bu kez nasip ederRabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah her şey yolunda gider emeklerinizin dualarınızın karşılığını alırsınız. Sonra da buraya kızlar uykusuzluk çok zor yha diye konu açarsın
Sen de bana dua et ben de çok istiyorum ikimiz de bu sene anne olalım inşallahAy o kadar isterşmki öyle konuları açmayı o kadar özlem duyuyorum ki inşallah Rabbim bu kez nasip eder
Dualarım burada anne olmak isteyen herkes için canım senin transferim ne zamn inşşah olumlu sonuçlar alırızSen de bana dua et ben de çok istiyorum ikimiz de bu sene anne olalım inşallah
Allah gönlüne göre versin Allah yüzünü güldürsün inş sağlıkla bebeğini kucağına al burdaki tüm kadınlar inş hepimizin yüzü gülsün bir an önce evlatlarımıza kavuşalımKızlar iki kez transfer oldum ama ikiside kimyasal oldu ardından en baştan opu oldum ve dondurduk bir hafta sonra transferim var ama o kadar korkuyorum ki aynı şeyleri yaşamaktan Allah korusun çok stres oldum bu paylaşımı gören herkesten Allah rızası için dua bekliyorum Rabbim içime ferahlık versin
Amin inşallah bende öyle tabbim rağlıkla hayırlısıyla nasip etsinAmin canım inşallah İnan insan çok stres oluyor ama inşallah bu kez olucak dua ediyorum
Rabbim gönlüne ferahlık versin umutların boşa gitmesin inşallahKızlar iki kez transfer oldum ama ikiside kimyasal oldu ardından en baştan opu oldum ve dondurduk bir hafta sonra transferim var ama o kadar korkuyorum ki aynı şeyleri yaşamaktan Allah korusun çok stres oldum bu paylaşımı gören herkesten Allah rızası için dua bekliyorum Rabbim içime ferahlık versin
Benimki 19 ya da 21.gğne denk gelicek canım galiba aminnnnRabbim gönlüne ferahlık versin umutların boşa gitmesin inşallahTransfer adetin kaçıncı günü oluyor acaba bilgi verebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?