Yumurtlama gunun 12 degil 16.gun oluyor senin.
Bir de emin ol gebe kalmak bu kadar basit degil.
Bana sorarsan seninki imkansiz.
çok sayfa yazılmış okuymadım direk sahibi de burdayken cevaplayım istedim;
korunmasız ilişkilerde bile gebelik olma olasılığı % 25 ten fazla değildir; sen sürtünme kuvvetinden bahsediyorsun ayrıca boşalma da olmamış bence gebelik yoktur durum nickinde de dediğin gibi tamamen piskolojiktir...
yeni boşalmışken degil 1 st gecmsti aradan
kac saatdir surda pc basindasin, simdiye 100 kere gidip bir test almistin, bukadar mi zortemin ofline din ne yaptin, niye bi kosu gidip almadin
bizimle artik dalga gectigini düsünmeye basladim
inşallah öyledir ama adet sancıları yaşıyorum ama olamıorum sıkıntıdan midem sürekli ağrıo yemek bile yiemiyorum bu yüzden gecikmiş olabılırmı
kac saatdir surda pc basindasin, simdiye 100 kere gidip bir test almistin, bukadar mi zortemin ofline din ne yaptin, niye bi kosu gidip almadin
bizimle artik dalga gectigini düsünmeye basladim
inşallah öyledir ama adet sancıları yaşıyorum ama olamıorum sıkıntıdan midem sürekli ağrıo yemek bile yiemiyorum bu yüzden gecikmiş olabılırmı
Bebek istedigim donemde kac defa senin yasadiklarindan da fazlasini yasadim bilemezsin.
Tamamen psikolojik emin ol.
Gebelikte mide agrisi diye belirti oldugunu ne duydum ne de yasadim.
normalde düzenli olupda gecktıgın oldumu bıde gecıkıncede böle agrılar yasadnmı hasta olcakms gıbı
Oldu tabi. Hatta kendimi hamile sandigim icin de tum belirtileri de yasadim.
son adetimin 12. günü erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık ama tam olarak da dğil vajinanın biraz daha üst kısmındaydı boşalma olmadı ama zevk suyu geldimi gelmedimi bilmiyorum erkek arkadaşım gelmedi benden hiç gelmez bişey olmadı ama ben emin olamıyorum 5 gündür çok stes yaptım konusmuyorum sürekli ağlıyorum her saniye aklımda adet de olamadım 2 gün geçti adetim çok korkuyorum sanki bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum piskolojik midir yoksa hamile olabilirmiyim test yapmayada korkuyorum=(
inşallah öyledir yinede sagolun inşallah değilimdir çok korktmama bu sürtünmeden önce prezarvatfle bi ters ilişki yasamamstık ama ardan 1 st gectktn sonra oldu sürtünme ama ilk ilişkiden sonra tuvaletini yapıp iice temzlemstı erkk arkadasım ama surtunmede vajina agzından dğil biraz yukardan oldu hiç ıslaklık falnda yoktu sürtünmedn sonra ucunda yani btek bndn gelen sıvı vrdı camasımdada
O kadar bu konuyla ilgili konular açılıyo... Hiç mi ders almıyormusunuz?
İlişkiye girin yada girmeyin beni enterese etmez.Ama madem onu biliyosunuz korunma yöntemlerinide öğrenin artık.
inşallah öyledir yinede sagolun inşallah değilimdir çok korktmama bu sürtünmeden önce prezarvatfle bi ters ilişki yasamamstık ama ardan 1 st gectktn sonra oldu sürtünme ama ilk ilişkiden sonra tuvaletini yapıp iice temzlemstı erkk arkadasım ama surtunmede vajina agzından dğil biraz yukardan oldu hiç ıslaklık falnda yoktu sürtünmedn sonra ucunda yani btek bndn gelen sıvı vrdı camasımdada
yardım lütfen bişeyler diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?