çok korkuyorum, cok pişmanım=(

Yumurtlama gunun 12 degil 16.gun oluyor senin.

Bir de emin ol gebe kalmak bu kadar basit degil.

Bana sorarsan seninki imkansiz.

çok sayfa yazılmış okuymadım direk sahibi de burdayken cevaplayım istedim;

korunmasız ilişkilerde bile gebelik olma olasılığı % 25 ten fazla değildir; sen sürtünme kuvvetinden bahsediyorsun ayrıca boşalma da olmamış bence gebelik yoktur durum nickinde de dediğin gibi tamamen piskolojiktir...

Yumurtlama gunun 12 degil 16.gun oluyor senin.

Bir de emin ol gebe kalmak bu kadar basit degil.

Bana sorarsan seninki imkansiz.

inşallah öyledir ama adet sancıları yaşıyorum ama olamıorum sıkıntıdan midem sürekli ağrıo yemek bile yiemiyorum bu yüzden gecikmiş olabılırmı

piskolojik adet gecikmesi yasadıqım zamnada sancılar olurmu 3 gündür sancılar var ama olamıyorum:S

O kadar bu konuyla ilgili konular açılıyo... Hiç mi ders almıyormusunuz?
İlişkiye girin yada girmeyin beni enterese etmez.Ama madem onu biliyosunuz korunma yöntemlerinide öğrenin artık.

madem sevışıyorsunuz korunmadan, hamıle olmanız çok büyük bı ıhtımal
vee madem hamıle kalmak ıstemıyorsunuz, koruncaksınız

o prezervatıfı anal ılışkıde değıl, kullancaksan adam gıbı normal ılışkıde kullanın
zatı anal seksden hamıle kalmazsınız

bu arada demeden edemıcem sadece sana demıyorum bunu dünde böyle bı konu vardı
bızım burda avatara veya nıcke bakıp hamılesın veya değılsın dıye fıkır yürütme gıbı lüksümüz yok
ınsanlar sadece yaşadıklarını paylaşır, çok korkuyorsanız bı test alın
ama hala almadığınıza göre pek de önemsemıyorsunuz

hey allahım daha neler duycaz üzülüyorum böyle konulara denk gelince....kendinizi kullandırtmyın ilerde çok pişman olcaksınız

O kadar bu konuyla ilgili konular açılıyo... Hiç mi ders almıyormusunuz?
İlişkiye girin yada girmeyin beni enterese etmez.Ama madem onu biliyosunuz korunma yöntemlerinide öğrenin artık.

arkadaşa ayyynnen katılıyorum...ya bu kızlarımız ne kadar sonunu görmeyen gözlerle hareket ediyorlar....ya okadarmı acizlik var üzerinizde o kadarmı iradesizsiniz.... o kadarmı itiraz edemez yapınız var...yaşarken yaşayın düşünmeyin....ya madem o hatayı yapıyorsunuz bari tedbirini al be kızım... tedbir yok irade yok herşey mubah mantığıyla hareket edin, sonra gelin burda ağlayın hamilemiyim değilmiyim...acaba hamileysem aldırsammı diye kürtaj düşünmeye başlayın....yazıktır bu masum bebelerin hakkını nasıl vereceksiniz....

Anlatmadigin bir detay kaldimi acaba, iyice bir düsün.
Ters ilişki yaptigini bile yazmissin.igrenc ve ötesi.
Milletin hayalgücünü bile kirletiyorsun.

Bu anlattıklarını yapmayı iyi öğrenmişsin, birde adam gibi
harfleri yemeden yazmayı öğren.

yardım lütfen bişeyler diyin

işallah değilsindir
hak yolu varken neden mok yolunu yaparsınız
oda iğrenç
korunurken condom kullanmışsınız ama onu yanlış yerde kullanmışsınız
hiç duymadım mok de .......inden hamile kalanı
allah yardımcın olsun
ne bu aceleniz önünüzde uzun bi zaman var
adam gibi durun kendinize ve bedeninize yazık etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…