• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum, cok pişmanım=(

piskoloji

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
66
0
16
Bursa
son adetimin 12. günü erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık ama tam olarak da dğil vajinanın biraz daha üst kısmındaydı boşalma olmadı ama zevk suyu geldimi gelmedimi bilmiyorum erkek arkadaşım gelmedi benden hiç gelmez bişey olmadı ama ben emin olamıyorum 5 gündür çok stes yaptım konusmuyorum sürekli ağlıyorum her saniye aklımda adet de olamadım 2 gün geçti adetim çok korkuyorum sanki bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum piskolojik midir yoksa hamile olabilirmiyim test yapmayada korkuyorum=(

son adetimin 12. günü erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık ama tam olarak da dğil vajinanın biraz daha üst kısmındaydı boşalma olmadı ama zevk suyu geldimi gelmedimi bilmiyorum erkek arkadaşım gelmedi benden hiç gelmez bişey olmadı ama ben emin olamıyorum 5 gündür çok stes yaptım konusmuyorum sürekli ağlıyorum her saniye aklımda adet de olamadım 2 gün geçti adetim çok korkuyorum sanki bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum piskolojik midir yoksa hamile olabilirmiyim test yapmayada korkuyorum=(

eh be güzelimm yaa.hemen bir hamilelil testi makinası alman lazım...yani eğer ondan boşalma geldiyse içeri kaçtıysa kalabilirsin ama yinede sende emin değilsin o yüzden hemen bir doktora görün testtende önce...

boşalma olmadı kesinlikle eminim ztn vajina agzınada değmedi kendiside emin zevk suyuda gelmedi dio ıslaklk yoktu diyo ama ben emin olamıyorum gecen ay adet gecktırcı kullanmıstım ondan gecıkms olablırmı yada strestn faln=(

Merak etme hamile değilsin.. Çok korktuğun için geciktin. Ki 2 gün önemli bir gecikme değil..
Ama yine de bir test al kesin sonucu kendin gör de için rahat etsin.

test yapmadan anlayamazsınız..adetinizin gecikmesi sıkıntı,strestende olabilir..

inşallah değilimdir gercekten çok korktum günlerdir uyuyamıyorum bile sürekli ağlıyorum:( gecen 2 ayda adet gecktırıcı kullanmıstım bu ay kulllanmadım ondan da olabılırmı acaba 30 günde bir hasta oluyorum bu ay 5inde olmam gerekiodu hala olmadım ama olcakmıs gıbı agrılar oluo:(

Daha ne diyelim canım. Hamile değilsin diyoruz işte..
Ki evet adet geciktirici kullanman da bu ay adetinin gecikmesinde çok büyük etken.
Bizim başka diyecek bir şeyimiz yok , sen bir test yapta sonucunu bize de :34:

inşallah öyledir yinede sagolun inşallah değilimdir çok korktm:(ama bu sürtünmeden önce prezarvatfle bi ters ilişki yasamamstık ama ardan 1 st gectktn sonra oldu sürtünme ama ilk ilişkiden sonra tuvaletini yapıp iice temzlemstı erkk arkadasım ama surtunmede vajina agzından dğil biraz yukardan oldu hiç ıslaklık falnda yoktu sürtünmedn sonra ucunda yani btek bndn gelen sıvı vrdı camasımdada:(

inşallah öyledir yinede sagolun inşallah değilimdir çok korktm:(ama bu sürtünmeden önce prezarvatfle bi ters ilişki yasamamstık ama ardan 1 st gectktn sonra oldu sürtünme ama ilk ilişkiden sonra tuvaletini yapıp iice temzlemstı erkk arkadasım ama surtunmede vajina agzından dğil biraz yukardan oldu hiç ıslaklık falnda yoktu sürtünmedn sonra ucunda yani btek bndn gelen sıvı vrdı camasımdada:(

Ters ilişkiyle de hamile kalmanın imkanı yok :34:
Ama günah olmasını bir yana bırakıyorum orası sadece seni ilgilendirir, senin kendi bedenine yazık.. Sağlığını büyük tehlikeye atıyorsun..

biliyorum zaten tamda olmadı bi hata işte ama ozamn prezavtf varken bosalma oldu ardan 1 st gecti sürtnme olurken yani içerde kalan sperm faln gelirmi die korkuorum ama tam vajina agzına gelmedende bişey olurmu bilmiyorum internette okudukca cok korktum oluyomus böle şeyler bide 12. gün yumurtlama dönemine yakın galiba çok korkuyorum erkk arkdasım nekadar eminim bişey olmadı desede defalarca inanamıorum şüphem geçmio bide hastalıgım gecıktı strestenmı onuda bilmiorum=(

Biz evliler bile cocuk sahibi olmak icin korunmadihimiz halde hemen hamile kalamiyoruz.birlesme olmamis o spermler(ki islaklik yok diyosun) nasil o kadar mesafe katedip tuplere ulassin. Hamile kalman imkansiz bence stresten gecikmissin. Sana tavsiyem bu tur stresler yasamanak icin korunarak birseyler yapin yapiyosaniz eger. Ama sevgilinle opusmekten daha ileri gitmemek en iyisi sonra pismanlik yasamamak icin. Korkma hamile degilsindir adetin 10 gun gecince test yap rahatman adina

bende öyle düşünüyordum ama internette böyle şeyler var yani hep herkes olur falan demiş o yüzden korktum evet haklısınız zaten artık hamile değilsem inşallah dğimdir böyle şeyler asla yapmam yani ama stresten en fazla ne kdar gecirki bana 2 gün geckmesi bile çok geliyo sanki:( bide 12. gün yumurtlama gününe gelio gaiba 30 günde bir hasta oluyorum ama o yüzdende çok korktum:(

Bide sevgilinle boyle haltlar yemeyiver demek istiyom. Baya baya abatrmissin dinimizde ters iliskiye yer yok. Eger olrda ayrilirsaniz ki olmasin insallah hatirladiginda yuzunde tebessum olan sevgilin olur sen hatirladikca utanc duyarsin. Haksizmiyim

Bazı şeyleri yaşarken araştırıp bilgi sahibi olmak gerekmez mi?Madem o kadar korkuyorsun bu işlere kalkışmamalısın.Ayrıca o kadar sık geciktirici hap kullanılmaz,hormonlarınla oynuyorsun.

Back