Rüya Yorumları çok korkuyorum, bir bakın lütfen...

yarenay

iki aşk bir kalpte <3
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
6.202
1
40
Merhaba kızlar. dün gece bir rüya gördüm ve çok etkilendim. lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.

Eşim ve ben bizim köye gitmişiz, iki sokak altımızda bir evde sünnet düğünü var. bizim oralarda oku derler, düğün evinde yemek verilir, siz de hediyenizi götürür, oturur yemek yersiniz. eşimle sokaktan geçerken eşim diyor gel uğrayalım okuya, ben de itiraz ediyorum, diyorum hediyemiz yok, olmaz ki eli boş. eşim de para veririz falan diyor. o sırada karşıdan annem ve anneannem kol kola girmişler bize doğru geliyorlar. benim anneannem 5-6 sene kadar önce vefat etti. rüyamda da anneannemin aslında ölmüş olduğunun bilincedeyim ve ona sıkı sıkı sarılıp ağladım, onu çok özlediğimi falan söyledim. o benimle hiç konuşmadı, sadece sarıldı. ama ben hüngür hüngür ağladım resmen. sonra anneme döndüm, dedim senin anneannemin yanında ne işin var? sen bizimlesin, bizim yanımızdasın. o da benimle konuşmadı. en son yine ağladığımı hatırlıyorum, uyandım.

şimdi çok korkuyorum, anneannem kızını özlemiş olabilir mi? annemin başına birşey gelir mi diye. ben Kıbrıs'tayım, annem İzmir'de. lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. rüyam aklıma geldikçe çok kötü hissediyorum kendimi.

cnm çok etkilenmişsin belli ki ama etkilenilmeyecek gibi de değil. yaren sana bişi söliim mi bence sen bu aralar biliosun ya fazla stresli sıkıntılısın belki onların da etkisiyle böyle kötü bir rüya görmüş olabilirsin.

ben nolursa olsun rüyaları hayra yorma taraftarıyım. zaten ölü görmek de diri getirir derler hep,

yani korkma cnm nolur içini ferah tut, onlardan uzakta olduğun için ister istemez bilinçaltında ya bi şey olursa korkusuyla böyle rüyalar görüyorsundur

cnm rüyadan belliki çok etkilenmişsin. ilk önce anneannen annenden ve senden hayır bekliyor. bişiler alıp çocuklara dağıtabilir veya yasin okuyabilirsin. bu aralar çok stres yaşıyorsun ve sanırım ikisinide çok özledin o yüzden rüyana girmiş. hayra yor cnm.

kuzum nie böle kötü düşünüosun kızların dediği gibi içini ferah tut.

annen imkanı varsa bayramda anneannenin mezarını ziyaret eder duasını okur.
sende bi dua oku onun niyetine.

benimde böle rüyalarım dedem için olur ama peşimi bırakmaz o kötü rüyaları görcem die uyuyamam ancak mezara gidip dua edince yada bazen türbeleri falan ziyaret edioum ancak öle rahatlıoum canım.
geçen bi arkadaşım kahve içtik yalandan fal sallayım sana dedi tabakta bi mezar uzun boylu bi erkek çıktı. ben yine dedeme yordum dua istio galiba bayramda allah kısmet ederse mezarını ziyaret etcem

bu akşam anneannem için Yasin okucam, annemi aramaya korkuyorum, çünkü sesini duyar duymaz ağlayacak durumdayım. telefonda ağlarsam hem çok telaş yapar hem de çok üzülür. Ablama anlattım o da hayra yor ama anneme bahsetme rüyandan dedi. bugün şu ruh halim geçsin, yarın sabahtan annemi aramayı düşünüyorum. Allah'ım korkularımı boşa çıkartsın inşallah

bende vefat eden babaannemı gormustum kendı evımızde ozmnlarda aynı evde kalıyorduk vefat ettı ve ruyamda evın solonundkaı kapının oraya dız cokup namaz kıldı ve bana gel dıodu bana ama ölu oldugunu bılıncındeydım ve uyandıgımda etkısınden kurtulamadım once bı yasın oku dualar et hayra yor cnm ınan cok ozlemıssındır yada yasın okumanı beklıyordur bunalrı dusun anene de bısı olmaz hayra yor sen kıbrıstasın anen ızmırde aranızdakı mesafe sızı cok yıpratmıs kotuyu dusunuyorsun ıyıye yorumla anenı cok ozlemssındır cnm benım :)

bencede buaralar çok stresli takıntılısın ,bununda etkisi var...

ama bence rüyan çok kötü değil..annanen senden sadece dua istemiş ...dua oku yasin oku ona..annennide ara halini hatrını sor...sonra için ferahlar inan

Canım büyüklerimiz der ki rüya herkese anlatılmaz çünkü nasıl yorumlandığı çok önemliymiş hatta çok daralırsan suyu aç ona anlat aksın gitsin falan der büyüklerimiz öncellikle büyükannen senden dua beklıyor okuyabilirsen bir yasin oku derim oda rahatlar sende. Anneciğine gelince belki annen annesini özlemiştir buda senin rüyana ayan olmustur. güzel yor rüyalarını ve bu ara sıkıntılıysan dua ederek uyu..

anneanneniz sizden dua beklemiş galiba sizde ona dua okumamışınız ondan konusmamış olabilir.kötü şeyler düşünmeyin bir dua okuyun sitres yapmayın

Canım hayra yor öyle olsun. anneannen için bişeyler dağıt annenide özledin tabi ruh halini düzeltip anneni ara yarencim sesini duymak iyi gelir

Hayır olsun inşallah..
Bence de anneannen senden dua istemiş canım..
Yaşlılar şey der, ölen kişi rüyanda hiç konuşmuyosa gerçekten o rüyana gelmiştir..
Ben de benzer şekilde dedemi görmüştüm, öyle sıkı sıkı sarıldım öyle çok öpmüştüm ki onu..
Yasin okudum sonra ona..
Öyle kötü şeyler getirme canım aklına, anneciğine hiç bişi olmaz..

Son düzenleme:
Hayırdır İnşallah canım. Bende teyzemi görmüştüm rüyamda çok etkilenmiştim gerçek gibiydi. Sabah etkisindeydim ama gün içinde geçti etkisi. Dua et bol bol gidebilirsende kabrini ziyaret edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…