çok korktum:((

Umarım barışmazsınız. Bu adamda ayrıldığınız için tehdit etme potansiyeli de var. Hiç bir şekilde geri atmamak lazım. Ben de yaşadığım bir olayı anlatayım:
Eski erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeydik nadiren görüşürdük. Bir gün ödevimi teslim etmem gerekirken geldi. Bir yandan ödev yapıyorum kampüste bir kafede bir yandan onunla ilgileniyorum. Ödevde bir fotoğraf gördü grup arkadaşlarıyla çekilmiş bir fotoğraf. Ben kalorifere yaslanmışım popom çıkmışmış. Bu nasıl fotoğraf diye aldı yırttı çok komik bir şekilde. Ödevimi mahvetti hem de gayet normal bir fotoğraf yüzünden. Ben konuşmadım surat yaptım tabi ki. Bir anda parladı beyefendi, bana bir satranç takımı getirmiş hediye. Aldı onu ilerideki banklara götürüp vurarak kırdı. Ben daha durur muyum kalktım gidiyorum kolumdan tutup çekti. Gel seni öldürürüm şeklinde ağzından köpükler saçarak bağırdı. Korktum tabi paşa paşa gittim. Beni kampüste böyle tepelik bir yere çıkardı aşağısı da uçurum diyeyim işte, pek derin değil ama atlasam bir yerlerim kırılır. Seni burdan atarım dedi, ben önce şok oldum. Sonra öyle bir nefretle doldum ki artık nasıl baktıysam bir anda ağlamaya başladı ve ayaklarıma kapandı. Ben de yüzüne tekmeyi yapıştırıp uzaklaştım oradan. Tabi ayrıldık zannedebilirsiniz ama hayır. O kadar aptalmışım ki yalvarmalarına kanıp devam ettim. Yıllar geçti farkında olmadan ama hep aynı agresif, kavgacı tavrını devam ettirdi. Ve biz nişanlandık. İşte ne olduysa nişanlanınca oldu benim kafama dank etti. Ben bu adamı nasıl çekerdim ömür boyu? Nasıl bir salaklık yapmıştım? Sonradan yine bu tarz saçma sapan bir hareketi yüzünden ipleri kopardım ve nişan atıldı.
Yani demem o ki sen değil peri padişahının kızı gelse böyle bir insanla mutluluk olmaz. Dönemeyeceğin bir yola girmeden önce bırak. Benim de hayatımı mahvetmeme ramak kalmıştı ama bir şekilde dönebildim geç olsa da. Aynı duruma düşmeni istemem.

kac kurtar kendını bence, cok uzuldum ((((

insanlık hali geç kalınabilir ne biçim davranmış,ayrılırsan daha mutlu olursun bence yoksa bu işin sonu dayak atmaya kadar gider gibi

buna yapılacak yorum belli. Ve siz eğer affeder göz yumar,devam ederseniz ilişkinize, tüm hata sizde olur. Sonra buraya sızlanarak gelmeyin.

Özür dilerim ama gerçekten sizin adınıza üzüldüm ve o insan müsbveddesine de çok kızdım. Lütfen aklınızı başınıza toplayın ve bırakın bu pis şahsı.

dehşetle okudum yazdıklarınızı

ancak o insancıktan çok size kızdım

kendinize bu muamaleyi mi reva gördünüz yaniiiiiiiiiiiiiiiii

kendinize gelin arkadaşım kurtulun bu kangrenden yoksa tüm vucudunu harap edicekkkk

BU ARADA BU ADAMLA BARIŞIRSANIZ YİNE SÖYLENECEK BİR KELİME BULAMAM

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAN DENİLEBİLİR BELKİ AMA O BİLE BU DURUMU ANLATAMAZ

hayretler içinde okudum olamaz böyle bi şey. Bunca şeyden sonra birde affedip eskisi gibi canımlı cicimli olursanız vay halinize. Buraya gelip bi başlık daha açıp ben pişmanım vs derseniz ettiğinizi buldunuz ne umuyodunuz derim böyleleri değişmez. Şimdiden şiddet uygulayıp hakaret eden biri ileride her şeyi yapar. Ki izin verseniz o zamanda yapardı. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın :26:

korktugunuz kadar var .
gec kaldınız dıye boyle tepkı verılır mı yahu
gec kaldınız dıye bunu yapan adam ,yarın bır tartısma da neler yapar
dusnmek dahı ıstemıyorum .
sımdı durum nedır ? tamamen ırtıbatı kestın mı?

Son düzenleme:
okudukça şoklardayım bugun bir derdim var bölümü 3. ilginç konusuna hoşgeldiniz.
ayrıl gitsin bu salak herifden. otobüsden çekip indirmek küfür etmekde nedir.emin ol bu aptallardan cok var yenileri bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…