çok korktum:((

Genelde insanların gerçek yüzü evlendikten sonra ortaya çıkar şanslıymışsınız ki şimdiden görmüşsünüz.
Bu karakterde ki bir insan evlenince neler yapar kim bilir.Ben de korktum vallahi.
Gazetelerde neler okuyoruz,siz yine de dikkat edin.

Aman Allahim.. Bu nasil bir sevgilidir boyle.. Siz bu sahisa sevgilimi diyorsunuz. Nerde bu adamin sevgisi ? Ben bile cok sinirlendim okuyunca boyle oldum resmen..
Affetmeyin kesinlikle ayrica uzulmeyinde bunun uzulecek yani yok hatta sevinmelisiniz kurtulacaginiz icin. Affedilecek bir yanida yok.

geçmiş olsun canım, inşallah bundan sonra seni rahat bırakır dediğin gibi sorunlu birine benziyor. Telefon numaranı falan değiştir bence

Ayrıldınız mı? ..

ben de merak ediyorum... ancak hiç kaale alındığımızı sanmıyorum... nasıl olsa konu sahibini bir kaç gün sonra başka bir derdim var bölümüne konu açarken görücez... tıpkı 6 sayfa dolusu konu gibi...

konu sahibi arkadaş nerelerdesiniz?

Çoooktaan barışmışlardır :)

insan kendi kaderini kendi yazar bazen derler de inanmam

hakikatten yazıyormuş...

barıştılarsa vay haline...

5 senelik bir ilişkim var..çok ayrılıp barıştık..ama biz hiç bir zaman birbirimize hakaret etmedik..ve hiç bi zaman bana senin sevgilinin davrandıgı gibi sacma sapan davranmadı..davranamaz da..beni kaybetmekten korkar, çekinir..ama sanırım senin sevgilinde bu duygu yok..hakaret şiddet vs. bu gibi seyleri kimse asla haketmez. ama sende eger barıstıysan kasınıyosun bence..bi arkadasında yorumunda dediği gibi baska bir derdim var konusu actıgında gene aynı seyleri konusuruz vah vah deriz

Aynen nisanda 6 yil olacak birlikteligimiz bizde bi cok kez ayrilip baristik.. Ama bana asla bu sekilde davranmaz davranamaz cunku huyumu bilir. Boyle biseye asla tahammulum yoktur...
Konusurken bile laflarini secerek konusur, cunku kufure asla tahammul edemem kaldi ki sokak ortasinda bana bunlari yapacak ,sIkar biraz!

Hasta ruhlu biri belli ki eger baristiysaniz buyuk hata yapmissiniz demektir.

Benim kizkardesimin nisanlisida vardi.Ayni böyleydi.Annem ayirdi.Kizkardesimde istemiyordu.Neyse simdi kizkardesim baskasiyla daha mutlu ve simdi nisanli.

bu ne yaaaaaaaa! okurken kudurdum resmenn o sevgilini iyi bi dövdürmek lazım. ne saygısız terbiyesi insan yaa.
kusura bakma ama bununla evlenirsen seni de döver doğacak çocuğunu da. 3. sayfa haberi olursunuz. asla ama asla şiddeti kabul etmeyin.
al bi de örnek: bi tanıdığımın nişanlısı da asabiydi her şeyine karışırdı felann. evlendiler 1 ay içinde dövdü. yıllarca şiddet hakaret. şmdi boşandılar da kurtuldu ama olan yıllarına gençliğine oldu. anlattığınla çok etkilendim ben canım kendini seviyosan bırak gitsin bu adamı

Çoooktaan barışmışlardır :)

katılıyorum arkadaşım.konu sahibi arkadaş bir önceki konusunun içerisinde bunu paylaşmıştı.ben de konu sahibesine:''bunca psikolojik,fiziksel ve sözlü şiddetten sonra fikir istemesinin anlamsız olduğunu'' söylemiştim.konu sahibemiz benim ve ordaki birkaç arkadaşımızın yorumu ile ikna olmadı aynı gün bu konuyu açtı.ne denebilir ki eminim barışmıştır sevgilisiyle!

hayır barışmadım sadece nete girip cevap yazamadım o kadar arkamdan eleştiri yağmuruna tutmuşsunuz beni(

sevgili tatrika konularıma yorum yaptığın için teşekkür ederim ama bilmediğin konuda da beni eleştirme lütfen buraya çok konu açtım evet ama bu olay patlama noktam oldu ve ayrıldım barışmadım da sadece yolda olduğum için cevap yazmadım o kadar

rica ederim...

bilmediğimiz bir konuda eleştiri yapmadık... yani konuları sen anlattın biz yorumladık, budur...

ne mutlu ki bir karar verip doğru yolu seçmişsin... bundan sonra hayatında bol şans, doğru insanlarla karşılaşman için...

bu yazdıklarından yola çıkarak sana diyebilirim ki: BU ADAMDAN KİMSEYE HAYIR GELMEZ. Ben olsam bana böyle davranan birini gider polise bile şikayet ederdim. Kurtul bu kişiden bence.

Bitirmen ıyı olmus,o şimdi böyleyse ewlenınce ewde senı fecı döver,hatta Allah korusun haberlerdekı kadın cınayetlerınden bırıne kurban gıderdın boşansaydın da..Yol yakınken dönmen süper olmus..Sakın acıma..Arıyor mu bari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…