iyi ki o tokatı atmıştım hiç pişman değilim saldırıyordu çünkü bir de sen bana nasıl tokat atarsın sen kimsin diyor adam kendi tartaklayınca oluyor ama
merhaba kızlar uzun zamandır kafamı kurcalayan bir sorunumu sizinle paylaşmak istiyorum.4 yıllık ilişkimi size biraz anlatmak istiyorum .Karşımdaki sorumsuz ve hayattan zevk almayan insanla üniversite sıralarında tanıştık .Bu adam ilk senemizde ne doğum günüm kutladı ne doğru düzgün beni aradı.Her neyse sonra okulunu bitirrip gitti aylarca gelemedi yanıma sonra geldi hediye almış çok şaşırdım ve çok beğendim sonra öğrendim ki iş arkadaşı bir kızla birlikte gidip almış yani hediyeyi kıza seçtirmiş.Sinirlendim ama neyse dedim sonra çok da önemli değil.Her neyse yıllar geçti iş bulamadığımız için evlenemedik biz ama ciddi düşünüyoruz güya ne bileyim kızlar sorun şu ki hepimizin evlilik gelinlik alyans hayalleri var ben bunlardan bahsettiğim zaman kalkıp tek kelime bile etmiyor fikrini söylemiyor.Eşyadan bahsedince ya çok pahalı diyor o yaa da o kadarına ne gerek var vs.Onu bırakın başka bişey hakkında konuşurken bile sözümü bölüyor ya da sus tamam zorlama falan diyor:)))yani sanki hayattan bezmiş inanın çok üzülüyorum insanın hiç mi bir hayali olmaz da tek kelime söylemez erkenden uykusu gelir yatar .Herşeyden sıkılır iş bulmadan konuşsak bile beni susturur bu nasıl insan ya.Geçen takıldım ona ilk maaşınla bana ne alacaksın diye:))O da sırada bekleyen çok kişi var falan dedi:))Küplere bindim inanın artık onunla konuşmaktan zevk alamıyorum ben
kızlar neredeyse 4 senelik bir ilişkim var önceki konularımdan da beni hatırlarsınız zaten.Ben yıllardır bir şeyi içimden atamıyorum.Affettim onu yolumuza 4 sene devam ettik ama atamadım da atamıyorum ben bu yalanını.Sevgilimle tanıştığımız zaman bana x şehrindenim dedi ve ben 6 ay böyle bildim (oysa benim için hiç önemi yok) neyse 6 ay geçti bana bir gece sana bir şey anlatacağım dedi ben de anlat dedim o da telefonda olmaz ev arkadaşlarım duyar dedi.Neyse sabah edene kadar aklıma birrrr sürü şey geldi evli mi ayrıldı mı hırsız mı ?Ertesi gün gittim anlattı benim x şehrinden değilim y şehrindenim ailem öyde yaşıyor ve babam çiftçi dedi ama bunları anlatmadan önce de sakın beni bırakma anlattığım zaman dedi ve bırakırsan da kimseye anlatma dedi çünkü arkadaşlarıma da öyle söyledim dedi şimdiii sorunum bunu atamamak kafadan
merhaba arkadaşlar nereden başlasam ne yazsam bilemiyorum.Önceki konularımdan da beni hatırlarsınız.Uzun yıllar sürmüş bir ilişkinin yorgunluğunu yaşıyorum inanın sevgilimle üniversite yıllarımda tanıştım senelerdir işsizlik dolayısıyla aramızda söz nişan dahi olamadı olmadı .O kadar yıprandım ki anlatamam size buraya sürekli konu açmak zorunda kaldım sizlerin desteklerini aldıkça rahatladım tabi zaman zaman da yargılandım ama inanın işim çok zor(Malesef ki sevgilimle bazen aylarca birbirimizi görmüyoruz onun parasızlık yüzünden yanıma gelememesi gerek benim babamın bu ilişkiden haberi olmaması beni yordu da yordu.Üstelik o zaman zaman aylarca köyde kaldığı için telefonu genellikle çekmiyor (Bu konuyu daha önce de buraya açmıştım neyse sevgilimle konuştum ve günlük yarım saat bile olsa beni her gün belli saatlerde ara yoksa senden soğuyorum açıkçası dedim .Neyse ki son 1 haftadır akşam 11-12 gibi arıyor beni demekki çekiyormuş telefon isteyince .Neyse bugün çok sinirlendim beni saat 10 da aramış ben teyzemle konuşuyordum sonra ben onu aradım tekrar ve daha doğrusu 2 saattir arıyorum telefon sürekli kapalı çooook sinirlendim açıkçası benim bekleyeceğimi bile bile beni aramadı tekrar .Acaba ben mi olayları abartıyorum yoksa o mu sorumsuz ?Bu ilişkiyi ayakta tutamaktan korkuyorum açıkçası ve onu bu sefer cezalandırmak istiyorum yıllardır sorumsuzluğu yüzünden beni depresyona soktu insanlar sevgilileriyle konuşurken saatlerce bense onun çekmeyen telefonunun çekmesini bekliyorum belki çeker diye saatlerce bekliyorum bu nedir Allah aşkına kızlar ya o telefon çekiyorki sen beni arıyorsun 1 kez ve kapatıp yatıyorsun değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?