çok korktum:((

iyi ki o tokatı atmıştım hiç pişman değilim saldırıyordu çünkü bir de sen bana nasıl tokat atarsın sen kimsin diyor adam kendi tartaklayınca oluyor ama

ahh arkadasım kesınlıkle uzak dur kesınlıkle bır daha görusme 2-3 yıl önce aynı seyler benımde basımdan gectı. hatırlamak bıle ıstemıyorum. madem affetmedın sakın bır daha görusme yanına bıle gıtme bu ısın sonu karakolda bıter söylıyım sana. aılenı bu olanlardan haberdar et kı ne olur ne olmaz. bu kısılıkte bır ınsan hıc bır zaman degısmez canım unutma. sana bu sekılde zarar verebılıyorsa sımdıden ilerde evlendıgınde kendınde o cesaretı daha cok bulur. basıma geldıgınden söyluyorum. babam mahallede polıse devrıye attırıyordu. cunkı her aksam ıs cıkısı kapımın önunde benı bekleyıp kufurler, tehdıtler edıyordu.aman aman canım sen sen ol bır daha sakın görusmeeee. şiddete eğilimli bir tip belli.

hemen ayrıl ondan.
aksi taktirde seni gazetelerin 3. sayfalarında şimdiden görebiliyorum

Tatlım ,

bence sen bundan ayrıl telefonunu adresini bile değiştir haberlere bile çıkarsınız bununla eski sevgili dehşeti diye

Şaka mı bu :S

Allah ıslah etsin böylelerini.. Başkalarının yanında şirirnlik abidesi, başbaşayken erkek müsvettesi

ayrıl demek herkes için çok kolay diye düşünebilirsin canım ama bu şiddet başladıysa dönüşü yok buna inan.gerisi gelicek bunun çünkü saygı bitmiş.ilişkide en çok korktuğum şeyy ..

Asla arkanı dönemden kaç arkadaşım böle bir insan değil ömür geçirmek,, normal bir flört dönemi bile kötü hatıra.. Kesinlikle psikolojik sorunları var düzelme falan olur diye sakın düşünme şans bile verme ne yaparsan kendine yaparsın... Beni bile korkuttu:S:S:S

Okurken bile çok sinirlendim ne hakla böyle birşey yapar sana ki daha evlenmemişsiniz bile. Senin ki psikopata benziyor bence,Ortada evlilik yokken böyleyse evlendikten sonra kimbilir ne olur. Ki çoğunlukla erkekler evlendikten sonra çok daha farklı olabiliyorlar. Geleceğin söz konusu çok iyi düşün pişman olacağın şeyler yapma sonuçta bi imza belki de hayatına sebeb olabilir. İyi düşün taşın derim ben ama yinede karar senin. Buna aranızda evlilik yokken tenezzül etmesi bile korkulacak şey. Ben senin yerinde olsam yalvarsa bile affetmem ki pişman oldum diyip yalvarırlar zaten ama değişen bişey olacağını zannetmiyorum. Uzak dur o adamdan.

sevgili shygirl , üşemmeyip bu konuna da cevap yazıcam...

profilinde tam dört sayfa dolusu şikayet etmişsin ilişkinden...

yetmemiş bu konuyla beraber başka bir konunda da bu konuyu dile getiriyorsun... (http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/494663-nasil-insan.html)

buradaki arkadaşlar ve diğer konularındaki arkadaşlar "tek bir şey " söylemiş sana... ancak nafile...

şimdi soruyorum şu andan itibaren seni ciddiye alıp, yorum yapmamızı mı bekliyorsun??? nasıl olsa bu konuda ki yorumları da beğenmeyip yeni bir konu açarsın....

insanlar kendi değerlerini kendi belirler, kendi hayatlarını da.... yolun açık olsun arkadaşım....

arkadaşım birdaha kesinlikle görüşme bence de aksi taktirde son pişmanlık fayda etmiyor allah yardımcın olsun

daha önce açmış olduğun bir kaç konunun ilk msajlarını alıntıladım buraya
şimdi sen dışardan baksan tüm bu yaşananlara
bunların hepsini okusan tek tek
ne derdin konu sahibine?

BIRAK , HERKES YOLUNA GİTSİN DERDİN DEĞİL Mİ?

Bizim de sana burada söyleyeceğimiz aynen bu olarak

üstelik artık olay şiddete varmaya başlamış.
daha ne bekliyorsun?
adam akıllı dayak yemeği mi?
hakaret var, yalan var, sorumsuzluk var, kompleks var, güvensizlik var, şiddet var

bence artık DUR demenin zamanı gelmiş de geçiyor bile:26:

ya çok afedersin ama tüm bu olanlardan sonra aynı şekilde devam edersen tek arızalı olan erkek arkadaşın değildir diye düşünürüm.

adam resmen psikopatmış.ondan ayrılmazsan hayatının hatasını yaparsın.

Çok sinirlendim ya. Evliyim ve böyle bir davranışın bir kaç kez tekrarlanması benim için boşanma sebebi bile olabilirdi. Hakaret de bir şiddet türüdür ki burada fiziksel şiddet de var. İyice düşün derim canım

herşeyi bir yana bırak ; korkudan aynı eve giremediğin adamla,aynı yatakta nasıl uykuya dalacaksın :18:

bence sen kendine iskence cektirmeyi seviyorsun. Sadece fiziksel degil ruhsal olarak da sikintida olmak hosuna gidiyor. Bu sacma sapan iliskiyi actigin onceki konulardan ve anlattigin olayllarfan sonra hala bitirmemis olman, ustune siddetten sonra bile ayrilmak yerine gelip buraya yazman kurtulamayacagini gosteriyor.
Ayrilma, aynen devam et zaten burda 500 kisi ayril dese de ayrilmayacaksin. Ama sikayet etmeyi birak ve bunu istedigini, eziyet cekmekten hoslandigini kabullen.

sevgiliyken uzaktan uzağa böyle aynı çatı altına girdiğinde şiddette fazlasıyla hakarette seni bekliyor farkındasın inşallah

kendi dusen aglamaz...bir daha boyle bir olay olur da konu acarsaniz hayatta yorum yapmam...
ayril deniyor, konu sahibi hala korktum diyor...
biz evli oldugumuz halde kocamizdan siddet gormuyoruz sizde daha fol yok yumurta yok dayaklar, ihanetler, hakaretler baslamis...
bence sizin de erkek arkadasinizdan asagi kalir yaniniz yok...tencere kapak misali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…