çok korktum:((

Mesaj atmış canım yapmadım yaptıysam da özür diliyorum falan hiç umrumda değilsin dedim

su cevabi ona atmaniz bile onun icin umut anlamina gelir.

yasca buyuk bir ablaniz olarak soyluyorum, canina kast edebilir agir kisilik bozuklugu var erkek arkadasinizda.

canina kastedilen kadinlarin hicbirinin esi bicakla yada silahla direk cikip ilk aylardan kadinlari oldurmuyorlar.

aynen bu sekilde baslar, tartaklayarak, assagilayarak bir adim otesi fenalik getirir, haberiniz ola .

töbe estafurulahhh... daha neler duyucam ben bu sıtede yaa. kendını ne sanıyor. padısah ewladı falan mı? ay cok sınır oldum.. sactan cekmeler falan bana yapılıyormus gıbı hıssettım okurken. zamanında aynı hataları bende yaptım banada yapıldı salak gıbı affettım cocukmusum ama ona kanaat getırıyorum. zira su an kı aklım olsa mumkunatı yok yanı. sakın canım sakın. ıpı elıne aldıgını sanıyor arkadas. gec kalma yuzunden bunu yapan daha buyuk seylerde haberlerdekı koca dayagı yıyıp hastaneye yuzu gozu mor gıden hemcınslerıme benzetır. o kadar ılerlemez deme. normal bırı degıl bellı. olan olmus artık kendını koru senden degerlı kımse yok unutma elını sallasan ellısı canım. kendıne guwen ısteyıpte yapamayacagın bırsey yoktur...

Şizofren olabilir. Yaptıktan sonra 'Ben bişey yapmadım. Yaptıysam özür dilerim.' demesi benim aklıma onu getirdi.:26:

Komşumuzun oğlu vardı 5 yıl başka şehirde biriyle birlikteydi her hafta 7 saatlik yol çekip giderdi. Mahallede onları bilmeyen yoktu. Herkes özenir kız gelince herkes merak ederdi.
Aldığı hediyeler için evlendiklerinde oda yapmışlardı. Evlenip alt katımıza taşındılar. Kendisi bankacıydı işi bıraktı önce. Sonra okadar bakımlı kız kendine bakmamaya başladı. Evleneli 1 ay oldu yada olmadı yüksek sesli kavgalar bağrışmalar.Sürekli dövüyordu. Babam inip müdahele etmeye çalıştıgında açmıyodu kapıyı sadece ailesine izin veriyodu. Kızın bi gün gözü mor bi gün dudağı patlamış alnı yarılmış. Evden çıkmazdı hiç. 3. ayında boşanıp gitti.
Annemle hala görüşürler. Buraların yakınından geçmez.
Süslense başka adamlara süsleniyosun süslenmese ben diğer kadınlara bakıyorum senin yüzünden nefret ediyorum senden diyip dövüyomuş. Kalçasından defalarca bıçaklamış. Sonra çocuk gibi ağlayıp sızlıyomuş ben yapmadım diye.
5 yıllık birliktelikte tanıyamamış, saklamış. Benim aklıma ilk bu geldi. O sesler hala gelir aklıma.
Dikkat et. Ne zorluğu olursa olsun kurtul ondan.

sorunlu bence o ama kabul etmiyor sorunlu olduğunu

sen kabul ettin mi peki
hergün bir kadının öldüğü bu ülkede nasıl bir tehlikede olduğunun farkında mısın
özellikle onun memleketine gittiğinde bunu yapması,seni sahipsiz çaresiz görüp gemi azıya aldığı manasına gelir
bide tapunun? onda olduğunu düşündüğünde yapacaklarını tahmin et

keşke bu okuduklarım kötü bir rüya olsaydı...gece gece uykularım kaçtı... bu dünyanın hali ne, nereye gidiyor bu insan ilişkileri....

yazdiklarinizi okuyunca dehsete dustum..
bu adamla hala birlikteyseniz siz de normal degilsiniz, erkek arkadasiniz gibisiniz bence...
ayrilin gitsin bu adam bence psikopat...
sevgiliyken boyle yapiyorsa siz evlenince evin ortasina ring kurar size dayak manyagi yapar, hem de psikolojik baskiyla sinir sisteminizi cokertir...

Konusahibinin verdiği yanıtlara bakılırsa o bizim kadar dehşete düşmemiş yaşadıklarından.

Son düzenleme:
Kaç kurtul, bi dahada arkana bakma, ilerde dayakçı koca olma potansiyeli %100000...0

Bence kaç kurtar kendini...
Şimdi böyleyse evlenince nasıl olur düşünemiyorum...

kendi degerini düsürme lütfen ayril ondan o kim oluyorda seninle bu sekilde muhatap oluyor yaa.. buna izin vermezsin aklin varsa.. izin verirsende sana bu sekilde davranmasina kusura bakma ama sonuna kadar hak ediyor olursun.. !!

tabi ki kabul ettim sorunlu olduğunu canım ...Ben de senin gibi düşünüyorum kendi memleketi diye böyle yaptı sahipsiz gördüğü için en çok da şu lafı kulaklarımda çınlıyor sürekli nerdesin lannn senin yüzünden açlıktan geberdik ne kadar kaba hiç unutamıyorum zaten o sokaklarda öyle koşuştuğumu salak adam bir de ben seni eve götürmek için koştum diyor sana zarar vermek gibi bir amacım yoktu diyor beni saf sandı sanırım peşimden koşup kolumdan tutup çektiğini ve tokatla kolumu zor bıraktığını sonra sen bana nasıl vurursun deyip kollarımı sıktığını ben anlamadım tabi

emin ol konu sahibi senin 10 katın kadar dehşete düştü çünkü bu olayı yaşadı arkadaşım

Verdiğin yanıtlar, coooktan affettiğini gösteriyor. Ya da yaşanılanların izahı olabileceğini.

sok oldum, sen buna nasil iliski diyebiliyorsun? nasil katlaniyorsun? yol yakinken dön, hayatini karartma.... adama bak yaaaaaa cesarete bak... biri bana böyle yapsin, suratina bile bakmam... küfür bile yeter ...

affedersen acınacak bir halin yok. kendin istemiş olacaksın dayağı. bir an önce kurtulmaya bak.

okurken ayen böyle oldum
bişey soracağım sana;
sen bu yapılanlara karşı tepkisiz kalacak kadar değersiz misin?
kusura bakma arkadaşım ama insan kendi değerini kendi belirler.
sen böyle bi olaya yeteri kadar tepki vermiyorusan,buna kendini layık görüyorsun demektir ya da en azından olanlar sana çokta garip gelmiyor demektir.
sana tavsiye kendini düşün...otur ve düşün.sen gerçekten hak ediyor musun bu haayatı?

Son düzenleme:
iyi ki o tokatı atmıştım hiç pişman değilim saldırıyordu çünkü bir de sen bana nasıl tokat atarsın sen kimsin diyor adam kendi tartaklayınca oluyor ama

Kesinlikle katılıyorum.. Diğer yorumlarda da arkadaşlar gereken herşeyi söylemiş..

Uzak durun; KENDİNİZE AZ SAYGINIZ VARSA UZAK DURUN.

Ne söylerse söylesin, affetmeyin.

Hakaret, küfür, başlı başına hayatınızdan çıkarmanız için nedenken; şiddet eklenmiş..Sözde, hayatta sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…