çok korktum:((

Mesaj atmış canım yapmadım yaptıysam da özür diliyorum falan hiç umrumda değilsin dedim

özür dilemekle gecmiyor deseydin oh yapsin etsin özür dilesin baska bi istegi varmiymis...
barismayi düsünmüyorsundur umarim

daha yaşadıkların bir şey değil sen bi affet ona dön bak daha neler yapacakk 'tecrübe konuşuyor'

yaziyi okurken ,cagirdigi evde sana zarar verecek sandim yani ben okurken bile sanki korku filmi izliyor gibi gözlerim fal tasi gibi oldu
aman aman kendi sagligin icin bu adamdan uzak dur bence.Birde ben ne dayaga nede hakarete gelebilen bir insanim
o yüzden yasadiklarina cok üzüldüm insallah bu kisiye geri dönmezsin

İnsan sevdiğini hırpalar mı bu şekilde,hakaret eder mi hiç?Korkmakla haklısınız ben bile okurken tuaf oldum.Bence bu insandan uzaklaşın aranızda geçen her ne ise sonlandırın ilişkinizi.Kendinizi güvende hissetmediğiniz birisiyle ne kadar mutlu,huzurlu olabilirsiniz?Bugün sizi bu şekilde hırpalayan,bu kadar korkmanıza neden olan yarın birgün evlenince neler yapar düşünmek bile istemiyorum korkunççç Öfkesini kontrol edemiyor galiba.Bu durumda size zarar verebilir illa ki fiziksel değil duygusal da zarara uğramış oluyorsunuz.Zor bir durum kim bilir ne kadar korktunuz

bence psıkolojık sorunları war bu cocugun yaptıgı halde yapmadım dıosa

ben de öyle düşünüyorum canım düşünsene eşek oğlu eşek diyor sonra sen erkek değilsin diye dedim sen eşek değilsin diyor

ne alaka ya tutarsiz tutarsiz cevaplar...
essek kizi essek diyincemi essek oluyormussun...
iyice sacmalamis

valla canim sen taviz veriyorsun gibi geldi..
babamiz,annemiz bize böyle davranmiyor elin ogluna ne ezdiriyorsun kendini,
ya kendinde nasil bir güven var bu adamin sabah tartakla bagir cagir aksamda yemege cagir
ordada ayni seyi yap..gercekten sende de yanlislar var..
birincisi sana ilk durakta yaptigi seylerden sonra,yengesiymis annesiymis dinlemeyip gitmeyecektin..
haa gittin mi sana yine o sekilde davraniyor eve girmeden gidecektin haa yine eli mahkum gittin mi eve
orda öyle sessiz sessiz oturmayacaktin,edecektin telini annene etmek istiyodun zaten,ya da ordakilere bu dengesizligi anlatip cikacaktin...

ablam,ben ve sevgilim ramazanda disari yemege ciktik rezervasyon yaptirdigimiz yere iftardan 15 dk önce gidecektik bu arada dolanalim dedik,
sonra magazlarda gezerken ben bir elbise aldim elime az topluyum ablamda az byügüne bak dedi ki ben ölesine almisitm benimkide güldü olacak ya dedi
tabi ablamdan cesaret aldi :) ben ciktm sinirle ablam önden gitti,benimki iste birseyler diyo filan sonra bana giderim dedi ki biz ikimizde arkli sehirlerd yasiyiorz ben o bulundugumz yerde yasamiyorum ikimiz orda bulustuk sadece giderim filan beni tehdit ediyor arkasini döndü gidecek,beni bunla mi korkutuyorsun hadi yolun acik olsun dedim geri pasa pasa geldi..
ayni sekilde yine biz ikimizde yabanci oldugumuzdan sehire sora sora bir yere gidiyoduk ben adama gülerek konsutm yani tebessüm bu basladi ya sen neden gülüyorsun ben varim ben sorarim
bir arakdasla bulusacaktik ki ben oralari hic bilmiyorum birak beni dedim ben sen konus dediignde konusacak sus dediginde susacak degilim beni
böyle ezmeye kalkamazsin,yaptirmam dedim..hadi git nere gidiyosan ben eve gidecem dedim döndüm.. ortada abartilacak birsey yoktu belki ama
ben kendime yaptirmam bunu oda benimle disarda nasi olacagini biliyor..valla güzelim kimseye eyvallah etme..
aritk aciklama yapmasina bile izin verme deli sey seni ne saniyor..insan malina böyle davranmaz,sen insansin

kesinlikle psikopat bir adam mümkünse ya telini değiştir yada bir süre kapat
yoksa basına iş alırsın

Sinavi kazanamadigi icin öyle yapiyor diyorsun ama seven adam sevgilisinin basarisiyla mutlu olur, kendi kazanmis gibi sevinir.
Eger o senin kazanmis olmani kiskaniyor o yüzden böyle sana davraniyorsa o zaman zaten bu adam seni sevmiyor demektir.
Yaptiklarinin hicbir aciklamasi, bahanesi olamaz, sana öyle davranilmasina asla izin vermemelisin.
Bugün böyle yapan bir adamin gelecekte neler yapabilecegini sende biliyorsundur zaten.

Son düzenleme:
bu ne çirkin bir üslup sureklı gerızekalı bilmem ne itip kakmıs tutarsız dawranıslar bı gel deyıp bı tartaklama bu kişi kesinlikle ruh hastası uzak durun...

aman uzak dur.kendini kurtar.bu modeller asla düzelmiyor.

En iyisini yapmışsın, sakın pişman olma. Bir insana ne kadar taviz verirsen, o kadar kendinden taviz vermek zorunda kalırsın. İçin de rahat olsun, babanın oğlu bile olsa, kimsenin sana böyle davranmaya hakkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…