Çok kızgınım kendime

Sultan Gezer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
760
499
53
Arkadaşlar ağlıyorum sabahdan beri öyle üzgünüm ki.. 5aylık oğlum koltukdan düşdü oda düşmek üzere gördüğüm halde yetişemedim akılsız kafam hemen uzanacağım daha masanın etrafından dönüp tutmak istedim o sırada düşdü ve başını. Kulak tarafını masanın demirine düşdü ağlaması evde durdu ama yinede hastaneye götürdük şuan kontrol altında sadece aslında bişeyi yok dedi doktor. Ultrason da yapılmadı bi arkadaşımın oğluna yapılmış mesela. Oğluma aşık bir anneydim aama bu olayda daha da bağlandım ona.olması gerekiyormuş demekki diyorum ama o görüntüyü atamıyorum aklımdan düşmek üzere olurken benim hemen müdahale edememem kafama vuruyorum resmen sinirden
Sizinde oldu mu çocuğunuza bu tür olaylar ?

Tatlım çocuk dediğin düşe kalka büyür. 2 oğlumda o kadar çok düştüler ki bende her seferinde üzülür ağlardım. Yazdıklarını okuyunca anımsadım özellikle ilk çocuğum çok hareketliydi ve çok düşerdi anneme" bu çocuk kesin aptal olacak, benim yüzümden" diye ağladığımı hatırlıyorum.anacımda" melekler kanat gerer, bu kadar yıpratma kendini "demişti. Şuan avukat oldu ikincisi oğlum da ottü ing. Öğretmenliğini bitirdi dereceyle, görevini yapıyor. Annelik = suçluluk çünkü hep vicdan muhasebesi yapıyoruz. İnş. Hiç bir sorun cıkmıyacak gönlünü ferah tut. Aeolsun tüm evlatlarımız.

Çok geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla uyutmamak 24 saat gözlemek gerekiyor çocuğu. Bir sorun çıkmazsa bir şey yapılmaz. Ultrason bilmiyorum da tomografi mi çekilsin istediniz acaba? Neye bakılacak ki? Hani kemiklerde bir şey olmuş mudur diye mi?

Merhaba çok geçmiş olsun bizim de birkaç kez oldu ne yazıkki gerçekten korkunçtu. Oğlum inanılmaz hareketli bir çocuk asla durduramıyoruz .

Gerçekden mi abla vallaha bukadar kötü hissetmemiştim hiç kendimi insanın yavrusuna bişi olursa dünyası yıkılır gibi oluyormuş daha iyi anladım annemleri.. çocukların nekader güzel meslek edinmişler ç tebrik ederim başarıların devamını dilerim ne mutlu size
İçimi ferahlattın abla çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim.Kafası nereye darp ettiyse oraya ultrason yapılır sanmışdım kemiğine yada kan birikmiş mi diye ama hemşireler bile ne geliyor ne bakıyor ağlama krizi tuttu sanırım ağrısı vardı yada bu odayı yabancı buldu ağlama başladı kriz geçirir gibi ama geçdi uyuyor şuan Of ne zor ya

Merhaba çok geçmiş olsun bizim de birkaç kez oldu ne yazıkki gerçekten korkunçtu. Oğlum inanılmaz hareketli bir çocuk asla durduramıyoruz .
Benim oğlumda da bugün farkettim böyle hareket ettiğini hiç görmemişdim dikkatımı çekmedi bi anda olu verdi herşey. Senin oğlun nasıl düşmüştü ki ? Bişi olmadı inşallah ? tanenin küçük yeğenim fayans kafa üstü düşmüşdü bişi olmadı ama neler oluyor bebeklerde neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…