- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
- Konu Sahibi endlesslovebm
.................
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konuda seni çok iyi anlıyorum, aynılarını ben de yaşıyorum ama şu aralar başka sorunlarımız olduğu için eski sevgili konusu gündeme gelmiyor. ben de herşeyi biliyordum ama yetmiyordu, bir akşam başbaşaydık, ilk kez başbaşa kalmıştık bir yerde kalıyorduk. sarılıp yatıyorduk. fırsat bu fırsat deyip geçmişten bugüne herşeyini anlattırdım, konu o kıza da geldi. kızla nasıl tanıştıklarını, birbirlerine cep numaralarını verdiklerini, kızın ona laflar sokup aklını çelmeye çalıştığını öğrendim.iyice delirdim. deştikçe daha kötü oluyor çünkü kabul etmek istemesek de onlar bi zamanlar sevgiliymiş. ama biz aralarında bişey olmadığını duymak istiyoruz, ama illa ki olmuştur gülmek elele tutuşmak vs. ay yazarken bile kötü oldum. daha sonra onu o kadar da takmamaya başladım, her gün kızın facesine bakıyorum hala sırf meraktan. ama en güzeli unutmak cnm, zamanla onun sana ait olduğunu iyice kanıksadığın zaman geçer galiba. bende azaldı.
Ben de sizin yazdıklarınızı çok iyi anlıyorum. Ben de her şeyi bildiğim halde daha çok sormak istiyordum hep öyle bir istek oluyor.Çok mutsuz oluyorum aklıma gelince tek onları düşünüyorum başka hiç bir şey yapamıyorum. Yine çok bir şey yaşamadık diyor sarılma falan bile tek o tatilde olmuş anlattığına göre çok az 3ü geçmez diyor . İnanmaktan başka çarem yok . Yorumunuz için teşekkür ederim. ^^
seninki gene iyiymş. benimki ilk öpüşmesini o kızla yaşamış ben düşündükçe deliriyorum ama sonra ayrılmışlar allahtan gerisi gelmemiş ama o bile yeter.
aynen ben de ne zmn yatağıma girsem veya boş kalsam bunu düşünüyorum. herkes geçmiş geçmiştir diyor ama geçmişteki başka biri deildi sonuçta, sevgilimin ta kendisiydi. o BENİM sevgilim
bu konuda seni çok iyi anlıyorum, aynılarını ben de yaşıyorum ama şu aralar başka sorunlarımız olduğu için eski sevgili konusu gündeme gelmiyor. ben de herşeyi biliyordum ama yetmiyordu, bir akşam başbaşaydık, ilk kez başbaşa kalmıştık bir yerde kalıyorduk. sarılıp yatıyorduk. fırsat bu fırsat deyip geçmişten bugüne herşeyini anlattırdım, konu o kıza da geldi. kızla nasıl tanıştıklarını, birbirlerine cep numaralarını verdiklerini, kızın ona laflar sokup aklını çelmeye çalıştığını öğrendim.iyice delirdim. deştikçe daha kötü oluyor çünkü kabul etmek istemesek de onlar bi zamanlar sevgiliymiş. ama biz aralarında bişey olmadığını duymak istiyoruz, ama illa ki olmuştur gülmek elele tutuşmak vs. ay yazarken bile kötü oldum. daha sonra onu o kadar da takmamaya başladım, her gün kızın facesine bakıyorum hala sırf meraktan. ama en güzeli unutmak cnm, zamanla onun sana ait olduğunu iyice kanıksadığın zaman geçer galiba. bende azaldı.
resmen benim yaşadıklarımı anlatmışsın, evet çok zor...ben de çok benzerini yaşadım. tabi bu bizi bitişe götürdü. eskiye takılmak deşmek kadar iki tarafı da yıpratan bişey olamaz. karşı taraf bunun sürekli geçmişte kaldığını hatırlatmaktan bir süre sonra usanıyor, ama sen için için ölüyorsun. hayatımda hiçbir şey erkek arkadaşımın önceki ilişkisini bilmek kadar acı vermedi bana. her defasında düşündükçe öldüm. çünkü çok sevmiş deliler gibi ve ilk aşkıymış. gözünü onunla açmış. yıllar sürmüş ilişkileri. evlilikten dönmüşler. ama arkasından perişan olmuş. hiçbir zaman çok detayları bilemedim ama bildiğim ufacık bir ayrıntı bile beni öldürdü. hep kıyasladım sürekli. onu öyle sevdi ona öyle baktı onun için içi yandı ama beni öyle sevmedi sevmiyor. bir insana sürekli sen beni sevmiyorsun sen beni hiç öyle sevmedin derseniz, bunu üstelik inançla söylerseniz, bir süre sonra o kişi sizi sevmediğine inanmaya başlayabilir.
geçmişin hayaletleriyle uğraşmak için hayat o kadar kısa ki..
seninki gene iyiymş. benimki ilk öpüşmesini o kızla yaşamış ben düşündükçe deliriyorum ama sonra ayrılmışlar allahtan gerisi gelmemiş ama o bile yeter.
aynen ben de ne zmn yatağıma girsem veya boş kalsam bunu düşünüyorum. herkes geçmiş geçmiştir diyor ama geçmişteki başka biri deildi sonuçta, sevgilimin ta kendisiydi. o BENİM sevgilim
ben de çok benzerini yaşadım. tabi bu bizi bitişe götürdü. eskiye takılmak deşmek kadar iki tarafı da yıpratan bişey olamaz. karşı taraf bunun sürekli geçmişte kaldığını hatırlatmaktan bir süre sonra usanıyor, ama sen için için ölüyorsun. hayatımda hiçbir şey erkek arkadaşımın önceki ilişkisini bilmek kadar acı vermedi bana. her defasında düşündükçe öldüm. çünkü çok sevmiş deliler gibi ve ilk aşkıymış. gözünü onunla açmış. yıllar sürmüş ilişkileri. evlilikten dönmüşler. ama arkasından perişan olmuş. hiçbir zaman çok detayları bilemedim ama bildiğim ufacık bir ayrıntı bile beni öldürdü. hep kıyasladım sürekli. onu öyle sevdi ona öyle baktı onun için içi yandı ama beni öyle sevmedi sevmiyor. bir insana sürekli sen beni sevmiyorsun sen beni hiç öyle sevmedin derseniz, bunu üstelik inançla söylerseniz, bir süre sonra o kişi sizi sevmediğine inanmaya başlayabilir.
geçmişin hayaletleriyle uğraşmak için hayat o kadar kısa ki..
Adı üstünde "eski" sevgili.. Adı üstünde "geçmiş" zaman..
Bunların hiç mi çağrışımı yok kafanda tatlım?
Şuanda yapman gereken bu gereksiz kuruntulardan kurtulmak, yoluna devam etmek..
Geçmiş geçmişte kalır, sen geleceğinde yer almak istediğin adamı bu kadar boğarsın geçmiş çukuru birgün seninde sonun olur.. O yüzden sakin ol, onları düşünerek ne geçiyor eline söyle bakiyim?
Geri döndürebiliyor musun? Hayır.
Yaşanmamış kabul edebiliyor musun? Hayır.
Sana ve ilişkinize faydası olmayan bişeye bu kadar ehemmiyet verme o halde..
Gidin yaşayın aşkınızı, gülüp eğlenin, hayat çok kısa.. Kıçınızı karıştırıp sorun aramayın derdi annem sana gelsin
neden bukdr abarttınız ki.sizin ondan önce sevgiliniz olmadı mı.onunla bişiler yaşayıp elini dahi tutmadınz mı. sevglinizinkide bunun gibi bişey işte.
ben neler biliyorum şmdiki sevglm hakkında da önmsemiyorum.ilk ögrenince tabiki kafayı yicek yapamack gibi oldum ama mantıklı düşünmeye calışınca anladım sorun yapmanın boş oldugunu.snçta bnmde vardı ondan öncede daha öncede...
boşverin seviliyosanız heran hissediyosanız veee hak ediosa sevginizi sizinle oldugu gnden itibaren neler yaptıgı nası davrandıgı ilgilendirsin sizi. boşuna heba etmeyin sevginizi
Benim daha önce sevgilim olmadı belki o yüzdendir bilmiyorum.Görüşleriniz için teşekkür ederim.
Artık onla ilgili hayal falan kurmak istemiyorum nasılsa onla bunu da yapmıştır diyorum.Onun için ne anlamı olcaksa artık.Konuşmuycam bi daha onla pis aşkım
Yas kac?
Bir de soyle dusun.. Sevgilinle ayrildiniz anlasamadiniz.. Ilk sevgilindi ama illa son olacak diye bir sart da yok degil mi? Bir zaman sonra karsina simdiki sevgilinden cok sevdigin daha iyi anlastigin bi adam cikti hersey mukemmelken adam basladi ne yaptin ne ettin eskisiyle diye seni bogmaya basladi... Rahatsizlik verici olur degil mi? Ilk baslarda surekli kendini ispetlemeye calissan da bi sure sonra artik bunaltir ve yurumez duruma gelir iliskiniz...
Dusun bi bunu... Sen de kimseye yapma. Bogma.
Canım seni anlayabiliyorum.
Bende kıskançlık durumu yok, hiç olmadı ama sadece rahatsızım sevgilimin geçmişini dinlediğim için.
Benim 17 yaşındayken çocukça diyebileceğimiz bir sevgilim olmuştu. Gerçi ben sevgili bile diyemiyorum. Yaz tatilinde tanışmıştık, farklı şehirlerdeydik. Kaç hafta yoksa ay mı sürdü onu bile bilmiyorum düşün.
O yüzden şuan beraber olduğum adamı ilk sevgilim sayıyorum. Herşeyi onunla yaşadım çünkü.
İlişkimizin başlarında ilk ayda anlattı bana geçmişini. Benle ilgili herşeyi bil istedim diyerek. Çünkü sevgiliden hariç çokta iyi bir iletişimimiz var, ailesiyle ilgili dahi kimseye anlatmadığı şeyleri bana anlattı. Samimiyetine bağlı olarak.
Ama o anlattığı andan itibaren rahatsız olmaya başladım ben. Birçok kadın, sevgilimin beraber olduğu kişiyi aldatışı falan. Daha öncede uzaktan tanıdığım için biliyordum hakkında bazı şeyleri.
Benimki kıskançlık değil kesinlikle, anlattığı şeyleri alaya vurarak dile getirdi. Hatta yanlış ilişkileri yüzünden pişmanlık duyduğunu söyledi. Güzel şeylerde anlatmadı hani.
Ben rahatsız oldum işte bir kere, ara ara da aklıma geldi. Ve sevgilimin geçmişi hiç önemli değil, önemli olan benimle birlikte olduğu andan itibaren bana karşı olan sevgisi, saygısı, sadakati ,değer verişi.. düşüncesine sahip biriyim ben. Dar görüşlü, anlayışsız biri değilim.
Benim rahatsızlığım, ben sormadan öğrenmek istemediğim halde bana anlatışı oldu.
Bunu kendisinede söyledim bugün bile konuşu açıldı.
Haklısın yaptım bir eşeklik diyor.
Beni ben yapan kadın sensin, beni değiştiren kadın sensin dedi daha bu akşam.
Bana çok değer veriyor, çok aşık, benle olduğu andan itibaren hiçbir hatasını görmedim.
Önemli olan bunlar.
Önemsenecek o kadar çok şey var ki çünkü.
Kimsenin geçmişi kimseyi bağlamıyor, takılmamak lazım.
Seninle mutlu mu ona bak, özel anlar geçiriyor musunuz onları çoğalt.
Bizim sevgilimle özel pekçok şeyimiz var, konuşurkende hep dile getiriririz. Şu zaman şurdayken şöyleydi hatırlıyor musun şeklinde.
Rahat ol canım, o şuan seninle birlikte.
Birbirinizi üzmek yerine beraberliğinizin tadını çıkarın.