- Konu Sahibi endlesslovebm
-
geçmişi silemezsin belkide senin hayatında geçmişte biri olmadığı için onun açısından düşünemiyorsundur. Nişanlımında benden önce 5 yıllık ilişkisi olmuş evlilikten dönmüşler benimde aynı şekilde ama bilemezdik ki geçmişteki ilişkilerimizin bitip bugün birlikte olacağımızı, hayat süprizlerle doluu Geçmişe çok takılırsın kendini de onu da üzmekten başka birde onun sürekli aklına getirmekten başka bir işe yaramaz....
Asla ve asla sevgilinin gecmisini hatirlatip yuzune vurma. Kendinden sogutursun ve senin kaprisini cekmez gider baskasiyla olur. Bunu mu istiyorsun?
Yasanmis, bitmis. Cok sevse emin ol ayrilmazdi. Oyle deriiiin bir iliski yasasa, nisandan donseler ok insanin aklina gelir ama son derece yuzeysel bir ergen askini bu kadar kafanda buyutursen kaybeden sen olursun.
Bir de erkekler kendine guvenen kadinlari severler. Eskiyi surekli hatirlatirsan kendine guveni olmayan, ezik, pasif bir kiz gibi durursun, cocuk da seni cekmez kusura bakma.
Cope atilan birseyi copu karistirip cikarip sevgilinin onune koyman hiic dogru degil. Pozitif, neseli, eglenceli, gulumseyen bir kiz gorsun sevgilin. Bir daha da brak onun beynini yemeyi kendine bile aslaa hatirlatma. Ok?
Sakın ama sakın kızla ilgili bir şeyler sorma, sonra çok pişman olursun. Ben o hatayı yaptım, her şeyi dinledim ettim. Noldu sonra kendi kendime hayatı zindan ettim bir süre. Takıntı haline geldi. Öyle ki kızın isminde birini duysam böyle sinirleniyordum. O yüzden sorma bence. Bırak geçmiş bitmiş muhabbet. Ne yaşanmışsa yaşanmış. Sevgilin seni seviyor mu sen ona bak.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için ben de soğumasından korkuyorum zaten bezdirdim resmen engellemem lazım farkındayım bu durumu aklıma gelmeyince çok güzel geçiniyoruz inşallah eskisi gibi unuturum.Evet Allah'tan nişandan dönmemiş.
Evet insan sevgilisinin kıskançlıklarına bir yere kadar katlanabilir
Ama geçmişte olan hiç bir şeyi değiştirmesi mümkün olmadığına göre
Sevgilinin senin bu kıskançlıklarından kurtulmasının tek yolu
seni terketmekten geçer ...
Bu durumda senden sonra bulacağı yeni sevgilisini kıskanmak eminim çok daha acı olur ...
Adi üstünde eskide kalmis
Onu kendinle kiyaslayipta kiskanma
yani gerek yok...
ve bir sey daha soyleyim
bir erkek simdiki beraber oldugu bayana
eski sevgilisinden(soruldugu takdirde)rahatca söz edebiliyorsa
Eskisini onemsemedigi anlamina gelir bu emin olabilirsin
mutluluklar.
senin geçmişinde böyle bişey olmadığı için anlayamıyorsun ve doğal olarak kıskanıyorsun..
ben mesela aklıma geliyo arada öyle şeyler şöyle yapmışmıdır böyle yapmışmıdır diye şeytan dürtüyo..
sonra diyorum kızım sen önce zamanında kendi yediğin haltlara bak adam bilse boğar heralde...
geçmiş işte adı üstünde..
bak böyle yaparak sevgilini kendinden uzaklaştırırsın..
soğur sana karşı böyle alttan almaz herzaman..
unut gitsin senden öncesini...
Böyle yaparak bence ona kızı tekrar tekrar hatırlatıyorsun. iyilik yapmış olmuyorsun kötülük yapıyorsun aslında. unutmasına engel oluyorsun. ve sen huzursuz edince ondan uzaklaşmaz emin ol yaklaşır ama uzaklaşmaz. sende unut ki o da unutsun. Mutlu kalın inşallah
bence hiç önemseme bile,olayı sen görmezden gelirsen sevgilinde önemsiz olduğunu anlar,sen asla konusunu açma,sevgilin açarsa bile de umursamaz görün...sonuçta o şu anda senin elinde,sen mutlu olmaya bak))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?