Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış anlaşılmak kesinlikle istemem; ama sizin çocuklarınız olduğu için mi düğün istemedi acaba? bence oturup neden istemediğini irdeleyin; ama bazı insanlar sebepsiz biçimde alyans takmak istemezler, bu tür şeylere de rastlanıyor yani sizi çok sevdiği halde alyans taşımak vs. saçma geliyor olabilir, eğer böyle bir karakterdeyse ve birbirinizi seviyorsanız ayrılmaya gerek yok; ama yine de iyi düşünün derim ben.
istemiyorsa zorlama canım,alyans takması bence okadar önemli deyil,sevmiyorsa takmasın.ortak yolları deneyin
Dindarlar mı ?çoğu düğün yapmaz kanal 7 de bir hoca var düğün için çok günah diyor
Cok asiri degiller ama yine bagli insanlar yüzük erkege haram felan diyodu eskiden.. :S :S
benim bildiğim altın haram erkeklere o yüzden bazıları alyanslarını gümüş ya da çoğunlukla platin alıyorlar
Evet galiba haklisiniz...Sevmedigi seyi üsteleeye gerek yok..Aslinda bende tasiyamiyorum yüzüko yüzden dehep kaybediyorum..Boguyordu sankii onunkide öyle olabilirmi ne.Ama iste baba tarafindaki erkeklerde de dügün alyans gibi seyler görmemis :)) Onunda etkisi var sanirim...
bu kadar acale etmeyin bence maddi durum düzelne kadar bekleyin maddi durum düzeltimi elinize para geldi mi istediğini gibi oldu ama bana yok damatlık giymem yok düğün olmasın çok saçma geldi alyans takmam insan bi defa onları yaşıyor valla benim sevgilim allah nasip ederse evlenecez ama bana kalksın böyle şeyler desin bi dakka durmam sonuçta onlar her genç kızın hayali yani ne demek istemem cnm maddi durumdan dolayı öyle diyorsa zaten ben istemiyorum demeyip maddi durum iizn vermiyor diye bilirdi bana da böyle dense anlayış gösteririm