Çok kirginim :'( Mutsuzum...

Aisem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
36
1
Arkadaslar 1,5 yildir sevdigim biri var...iliskimizin 1,5 ayindan itbaren evliligi hayal eden dile getiren oydu..Ailesi hepsi beni çok seviyor istiyorlar..Hiç bir sorun yok...Geçen gün yine evlilik konusu ortaya geldi...Ve Bana dedi ki bak canim simdi birsey söyleyeecegim ama kesinlikle alinmak yanlis anlamak yok...O gün gelincee bana trip atma...Neymis o dedim...Ben dügün istemiyorm dedi..Nefret ediyorumo davul zurna karmasik durumlardan...Damat muhabbeti bile beni geriyo filan dedi...Aciklamasini yapamiyoum sevmorum istemiyorum diye dile getirdi..Bende ben zaten dügün istemiyorum ki...

Ama en azndan nikahimiza Gelinlik Damatlik olsun bunu istiyorum dedim...Hayirr ben istemiyorum sen giy diyo...Hatta bizikilerle kücük eglence yaparsinizz ama ben katilmam diyor.. :'( Ya ben delimiyimm tek basimaa Gelinlik giyip damatsiz ailesiylee eglenecek.Bu lafi cok incitti...Defalarca sordum nikahtadami olmaayacak hayirr istemiyorum dedi...iyi o zaman ayriLaLim dedim...Hayir dur bn ayrilmak istemiyorum...Ben seni istiyorum gelnlik damatligi deil diyo...Olmaz ddim...O zaman böylee sevgli kalalim o zamann ben senii cok seviyorum ayrilmak istemiyorum dedi...Neyse bende olmaz dedim..

Bu Sonundaa tamam nikahta Gelinlik Damatlik giyces Ona tamam diyorum...Amaa Alyans takmam diyor..Takii sevmiyormus sende takmayabilrisin takma diyor :)) Neysee onun yüzünden de biraz atistik ve telde sakince evet sen haklisin diyip kapadim...Sonra msn'de Nikahinda Gelinlik Damatlik istemeyen cocuk Hoscakal...Benim Alyansimi Tasiyamayan kendi alyansini da tasittirmayan cocuk hoscakal dedim kapadim...Ardindan 5-10 dk sonaa sürekli aramalar dayanamadim actim Tamam Tamam Yüzükte takcam dedi...O An yumusadim ama simdii cok mutsuz ve kirginim... :'(

Suan isleri kötüye gittigi icin bunalimdaa vee morali cok bozuk maddi durumuu cok kötülesti...Yani istesede bana dügün yapamaz gelinlikte alamaz...Ama bana sorun deildii benn kiralayabliriz diyee de teklif sundum onaa..Simdi ondan asiri bisi istersem alesinede hakszlik olur...Ama banaa deseydi askim canim hayatimm durumumu bilyiorsun gidisa cok kötü ben sana sunlari sunblari yaapamam eimden su kadari gelirr raziysann evliligimiz öyle olsunn ama demedi...Direk istemiyorum sevmiyoru.. :'( Nasilll isemezz yaaainsann sevdinii o sekil görmek isteme mi...O istemiyorum deyisi cok kirdi....

Simdii kabul etti amaa benim istedim gibi olsa bile ben bilyiorum o istemiyorr zorlaa yapiyorr.... :'( Onun icinn benimdeee istahim kactiii...Sanki giysem zorlamisim gibi olcakk utanacagim....Tabi benim basimdan bir evlilik gecmisti onunsa gecmemis...Belkide cevresinden utanacakk cekindigi birseymi var...Yada maddi durumundan diyemedi...Sinir oldum ya :'( öyle cok seviyorum Kiii bitanem o benim herseyim :'(

Yaa sizzcee nee yapayim bana bir fikir sunun....Simdi e-mail yazicam zorla yapmak zorunda deilsin bu sekilde bende rahat edemicem ayrilalim diye...Sizce ne yapayim :'( Ooofsfs ofs Cok Mutsuzm coktaa seviyorummmmm :KK43: :KK43:( Oda seviyorr biliyorum.2 hafta ayri kalmistik bu zamanda üzüntüden kurumus tükenmis uyuyamamiss hicc...Amaa neden istemiyo benimle böyle biseyi evlenmeyi cocukkk haayalini sürekli dile getiren insannnn :KK43: :KK43:

Kusuraa bakmayinn cok uzun olmus :KK43:

Son düzenleme:
nişanlının gelinlik alacak durumu yoksa biraz erteleyin düğününüzü. sonra erkekler maddi durumları kötüyken böyle büyük sorumluluklar altına girdiğinde ciddi depresyon yaşıyorlar ve herşeyin sorumlusunu evlilik olarak görüp evlilikten soğuyorlar.

birde yanlış anlama ama başım döndü yazdıklarını okuyabilmek için. vurgu yapmak için mi kullandın bilmiyorum ama harfleri birkaç kez kullanman okurken beni çok yordu.

hym tesekkürler yorumunuz icin..bende maddi durumundandir diye algilamak istiyorum ama direk istemiyorum diyince alindim kirildim.. ;'(

Cok afedersiniz klavye takiliyorda o yüzden öyle oldu.

Maddi durumundan olabilir:44: yoksa kim istemezki
Sizden de vazgeçmek istemiyo belli..2defa bitti dediğiniz halde tekrar arayıp ikna etmiş
Alın karşınıza konuşun maddiyattan dolayı böyle yapıyosa biraz zaman verin..

herkes gelinlik giymek ister sen bu konuda çok haklısın .birde belirlemişmiydiniz düğün tarihini falan.şimdi kötü durumu diyorsun o zaman bekleyin bakalım biraz daha allah büyük bi yerden kapı açar size.aile içinde küçük bi eğlence yaparsınız hallolur herşey

ay bu erkek milleti yok mu yaa hayret bişey giyiversen ne olur sanki damatlığı üstüne mi yapışcak. maksat sevdiğin insan mutlu olsun yani. ama nerdeee..

Yazdıklarını okurken,yaşlarınızın küçük olduğunu düşünmüştüm,değilmiş.
Yine de sorunu ve ayrılma kararını msn ve email ile bildirmeni çocukça bulduğumu belirteyim.
Bu konu seni bu kadar mutsuz ettiyse,karşına alıp konuşarak erkek arkadaşını razı edebilirsin.Küstüm,oynamıyorum der gibi olmuş biraz.

Maddi imkansızlık sebebiyle olsaydı,herhalde sana söylerdi veya para biriktirmek için zaman isterdi.Düğün için epey para lazım ama gelinlik-damatlık kiralanabilir.Ayrıca alyans takmamakla maddiyatın alakası yok.
Belki erkek arkadaşının sosyal fobisi vardır.Bu yüzden düğün yapmaktan,damatlık giymekten çekiniyordur.Veya cidden böyle şeyleri sevmeyebilir,formalitelere karşı olabilir.
Senin için önemli olduğunu anlatırsan,uzlaşabilirsiniz.

Yazdıklarını okurken,yaşlarınızın küçük olduğunu düşünmüştüm,değilmiş.
Yine de sorunu ve ayrılma kararını msn ve email ile bildirmeni çocukça bulduğumu belirteyim.
Bu konu seni bu kadar mutsuz ettiyse,karşına alıp konuşarak erkek arkadaşını razı edebilirsin.Küstüm,oynamıyorum der gibi olmuş biraz.

Maddi imkansızlık sebebiyle olsaydı,herhalde sana söylerdi veya para biriktirmek için zaman isterdi.Düğün için epey para lazım ama gelinlik-damatlık kiralanabilir.Ayrıca alyans takmamakla maddiyatın alakası yok.
Belki erkek arkadaşının sosyal fobisi vardır.Bu yüzden düğün yapmaktan,damatlık giymekten çekiniyordur.Veya cidden böyle şeyleri sevmeyebilir,formalitelere karşı olabilir.
Senin için önemli olduğunu anlatırsan,uzlaşabilirsiniz.

Haklisiniz e-mail msn olayi sacma olabilir.ama biz ayni sehirde degiliz.Telefonda söylemek istedigimde beni yumusatiyor kopamiyorum.Yapamiyorum onun icin yazmayi düsündüm.Dügünlerden sIKILdigini hatta gecen hafta kuzeninin dügününe dahi gitmemis.Alyansada gelince taki sevmiyoru diyo ben saati bile zor takarim.Evlilik yüzükle dügünlemi ayakta duruyor diyor.Benim icin en büyük mutluluk sabah uyandigimda seni yanimda bulmak ben baska birsey istemiyorum diyor.Simdi isteklerime kabul etti ama nedense ben hala kirginim direk istemiyorum olmaz dedigindenmi ne :S

Pardon uzak olduğunuzu düşünememiştim ama yine de yazışarak halledilecek mevzular değil bunlar.
İnternetten mi tanıştınız acaba ? Ayrı şehirdeyiz deyince,aklıma ilk bu geldi.
Evlilik konusunu ciddi ciddi konuştunuz mu ? O nasıl evlenmek istiyormuş mesela ?

allah yardımcın olsun benim eşimde alyans takmıyor bende nikahla evlendim bunlar sorun degil bence seni gerçekten sevdigine inanıyorsan sabret işlerinin düzelmesini bekle dedigin gibi işleri yüzünden olabililr

allah yardımcın olsun benim eşimde alyans takmıyor bende nikahla evlendim bunlar sorun degil bence seni gerçekten sevdigine inanıyorsan sabret işlerinin düzelmesini bekle dedigin gibi işleri yüzünden olabililr

Tesekkür ederim..Benim icin Nikah olmus dügün olmus sorun degil zaten.Saadece direk istemiyorum sevmiyorum deyisi biraz kafami karistirdi kirildim iste.Evet seviyor buna inaniyorum.Peki dediginiz gibi sabredelim bakalim Allah büyüktür yadimci olur elbet. :)

Pardon uzak olduğunuzu düşünememiştim ama yine de yazışarak halledilecek mevzular değil bunlar.
İnternetten mi tanıştınız acaba ? Ayrı şehirdeyiz deyince,aklıma ilk bu geldi.
Evlilik konusunu ciddi ciddi konuştunuz mu ? O nasıl evlenmek istiyormuş mesela ?

Evet internette tanismisik...Daha sonra realde görüstük tanistik iyice ardindan bidaki görüsmemizde ailesine götürdü ailesiyle tanistirdi..Daha sonra öyle ilrledi iste birde 2 cocgum var benim.Onlarida sorun etmediler.Hatta ailesi kendisi kendileri acti evliligi ama o dügün dernek olaylarini sevmiyorum gösteris gibi diyor.Ama Sevmiyorum o ortamlari diyor.Nikah dairesinde evleniriz olur biter diyor.Zatende benimde dügün gibi bis istedigimde yok yani.iste öylee yani...Ama en azindan 1saatik gelinlik damatlk tasiyabilirdik :)

böyle ilişki olmaz bence siz zamanı uzatın görüşün birbirinzle iyice tanıyın böyle durumlar da ince düşünmek gerek şahsen düğün yapmak istemeyen damatlık giymek istemeyen biri ile evlenmek mantık işi değil bence bu benim fikrim hele alyans takmayacak birini hiç kabullenemem bence ilişkinizi gözden geçirin bir şeylerde ter:KK50::KK50::KK50:slik var

Evet internette tanismisik...Daha sonra realde görüstük tanistik iyice ardindan bidaki görüsmemizde ailesine götürdü ailesiyle tanistirdi..Daha sonra öyle ilrledi iste birde 2 cocgum var benim.Onlarida sorun etmediler.Hatta ailesi kendisi kendileri acti evliligi ama o dügün dernek olaylarini sevmiyorum gösteris gibi diyor.Ama Sevmiyorum o ortamlari diyor.Nikah dairesinde evleniriz olur biter diyor.Zatende benimde dügün gibi bis istedigimde yok yani.iste öylee yani...Ama en azindan 1saatik gelinlik damatlk tasiyabilirdik :)

ailesini iyi araştırdınız mı. çocuklarının geleceği söz konusu.. inşallah iyi insanlardır. genelde sorun ederler ama bu aile etmemiş. böyle insanlarda kalmış demek ki. durumu düzelinceye kadar sabredin bence.. alyansını taksın en azından.

Sevgi,aşk,tutku adı altına sığınıp insanlar kendilerinden ne kadar daha taviz verecekler ya da karşısındakinden ne kadar daha taviz vermesini isteyecekler acaba..Damatlık giymeyi sevmiyorsa gitsin gelinlik giymeyi sevmeyen biriyle evlensin,yüzük takmayı sevmiyorsa aynı düşüncedeki bayanla evlensin neden size göre değişiyor ya da neden sizin için değişmesini istiyorsunuz...Siz ayrılırım senden diyip ama bi kaç aramasından sonra dayanamayıp telefonlarına bakmaya devam edin eminim ömrünün sonuna kadar çıkarmaz o yüzüğü parmağından...Ve inan çok çok eminim evlendikten sonra değişmez sizde eşime neler oluyor diye burda konu açmazsınız...Fikirleriniz farklı ise neyi zorluyorsunuz anlayamadım kusura bakmayın...

ailesini iyi araştırdınız mı. çocuklarının geleceği söz konusu.. inşallah iyi insanlardır. genelde sorun ederler ama bu aile etmemiş. böyle insanlarda kalmış demek ki. durumu düzelinceye kadar sabredin bence.. alyansını taksın en azından.

Evet birarkadasim benim icin arastirma yapti...Kötü aile degiller..Sorunda etmediler.Onlar sordu evlilik düsünüyormusunuz ne olacak böyle diye bende 2 cocuum var biliyorsunuz dedigimde evin en büyügü olan büyükannesi olsun ne olmus yani.Sen Hz.Muhammed efendimizin yaptigi evlilileri bilmezmisin oda dul cocuklu hatunlarla evlilik yapmisti.Senin kaderin yüzünden biz seni itemeyiz diye sarilarak sevmisti.Anneside ben seni cocuklarini cok sevyrum diyor.Bilmiyorum ne yapacagim ailesine acilmadm ama maddiyattan dolayi dediyse sabrederim yani.

böyle ilişki olmaz bence siz zamanı uzatın görüşün birbirinzle iyice tanıyın böyle durumlar da ince düşünmek gerek şahsen düğün yapmak istemeyen damatlık giymek istemeyen biri ile evlenmek mantık işi değil bence bu benim fikrim hele alyans takmayacak birini hiç kabullenemem bence ilişkinizi gözden geçirin bir şeylerde ter:KK50::KK50::KK50:slik var

:KK43: :KK43: Sanirim hakliiniz:KK43:

Sevgi,aşk,tutku adı altına sığınıp insanlar kendilerinden ne kadar daha taviz verecekler ya da karşısındakinden ne kadar daha taviz vermesini isteyecekler acaba..Damatlık giymeyi sevmiyorsa gitsin gelinlik giymeyi sevmeyen biriyle evlensin,yüzük takmayı sevmiyorsa aynı düşüncedeki bayanla evlensin neden size göre değişiyor ya da neden sizin için değişmesini istiyorsunuz...Siz ayrılırım senden diyip ama bi kaç aramasından sonra dayanamayıp telefonlarına bakmaya devam edin eminim ömrünün sonuna kadar çıkarmaz o yüzüğü parmağından...Ve inan çok çok eminim evlendikten sonra değişmez sizde eşime neler oluyor diye burda konu açmazsınız...Fikirleriniz farklı ise neyi zorluyorsunuz anlayamadım kusura bakmayın...

üfss ya ne yapalim simdi vazmigecelim :'(

üfss ya ne yapalim simdi vazmigecelim :'(

Evet vazgeçin bana hiç inandırıcı gelmiyor çünkü böyle bir aşamada tamam diyip isteğinizi kabul etmeleri. Bunlar sizi telkin etmek bir süreliğine inandırmak için kabul etmiş numaraları.Evlilik olduğunda rüyanızdan acı şekilde uyandırılıp naptım ben dememek için şimdiden vazgeçin...

X