- 29 Mayıs 2021
- 2.717
- 5.278
- 39
-
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
Annemin bir komşusu var. Kadın her görüntülü konuşmada çok kilo almışsın diyor. Yaklaşık 1,5 yıldır böyle. (Annenin komşusuyla niye görüntülü konuşuyorsun düye sorarsanız torun göstermeye hergün annemi görüntülü arıyorum, sanırım benim en müsait olduğum saat diliminde o komşu da annemle birlikte kahve içiyor oluyorlar)
Yani iyi kadındır, cefakardır, bir işimiz olsa kendinin gibi yapar, sağolsun, Allah razı olsun. Ama bu konu beni gerdi artık.
“Kocam kazanıyor ben yiyorum ohh sefam olsun” dedim olmadı, “euro ile para kazanıyorum ben yemicem kim yiyecek” dedim olmadı. (Yurtdışında yaşıyorum) yok yani ne desem kar etmedi.
1 yıl önce hamile kaldım, hamileyken rahattım; bugün artık doğum kilolarımı vermiş olmam gerektiğini düşünmüş olacak ki, yine “kilo almışsın” dedi
“Kilo almadım henüz doğum kilolarımı veremedim” dedim. “Olsun dikkat et verirsin kızım” diyor.
Yahu 4 ay oldu doğum yapalı. Sütüm azdı, süt olsun diye badem ceviz tahin gibi şeyleri bol bol yedim. Kiloma dikkat da etmedim yalan yok. Doğum öncesine göre 5 kilo fazlam var. Boyum kısa sıkıntı yanakta, yani zayıflasam bile benim yüz yapım yuvarlak yanaklıyım.
Eşime söyledim: e kilo aldın ama diyor.ona da patladım. Ben hamile kaldım da aldım, sana ne oldu da aldın, 42. Haftan biteli 4 ay oldu hala doğuramadın dedim. “Hayatım ikimiz de aldık kabul ediyorum” diyor. Türkiyeye gidince ciddi ciddi karnımı aldırmayı düşünüyorum ama doğumdan 4 ay sonra acele mi ediyorum bilmiyorum biraz daha mı beklemem gerek vücudumun toparlanması için?
Görüntülüde herkes tombul görünür.Annemin bir komşusu var. Kadın her görüntülü konuşmada çok kilo almışsın diyor. Yaklaşık 1,5 yıldır böyle. (Annenin komşusuyla niye görüntülü konuşuyorsun düye sorarsanız torun göstermeye hergün annemi görüntülü arıyorum, sanırım benim en müsait olduğum saat diliminde o komşu da annemle birlikte kahve içiyor oluyorlar)
Yani iyi kadındır, cefakardır, bir işimiz olsa kendinin gibi yapar, sağolsun, Allah razı olsun. Ama bu konu beni gerdi artık.
“Kocam kazanıyor ben yiyorum ohh sefam olsun” dedim olmadı, “euro ile para kazanıyorum ben yemicem kim yiyecek” dedim olmadı. (Yurtdışında yaşıyorum) yok yani ne desem kar etmedi.
1 yıl önce hamile kaldım, hamileyken rahattım; bugün artık doğum kilolarımı vermiş olmam gerektiğini düşünmüş olacak ki, yine “kilo almışsın” dedi
“Kilo almadım henüz doğum kilolarımı veremedim” dedim. “Olsun dikkat et verirsin kızım” diyor.
Yahu 4 ay oldu doğum yapalı. Sütüm azdı, süt olsun diye badem ceviz tahin gibi şeyleri bol bol yedim. Kiloma dikkat da etmedim yalan yok. Doğum öncesine göre 5 kilo fazlam var. Boyum kısa sıkıntı yanakta, yani zayıflasam bile benim yüz yapım yuvarlak yanaklıyım.
Eşime söyledim: e kilo aldın ama diyor.ona da patladım. Ben hamile kaldım da aldım, sana ne oldu da aldın, 42. Haftan biteli 4 ay oldu hala doğuramadın dedim. “Hayatım ikimiz de aldık kabul ediyorum” diyor. Türkiyeye gidince ciddi ciddi karnımı aldırmayı düşünüyorum ama doğumdan 4 ay sonra acele mi ediyorum bilmiyorum biraz daha mı beklemem gerek vücudumun toparlanması için?
Merhabalar… hemen ameliyat düşünmeyin.. her gün yediklerinizi bir kagıda yazın. Zaten bunu alışkanlık haline getirince aslında ne kadar çok şey yediğini fark ediyor insan. Süt olacak diye herşeyi yemek zorunda değilsiniz. Sağlıklı dengeli düzenli beslenin yeterli. Bol bol bişey yemenize gerek yok. Bende az kilo alsam hemen moralım bozulur insana yük oluyor o kilo. 5 kg fazla diyorsunuz ama 5 kg su şişesini sabahtan akşama taşıdığınızı düşünün ne kadar yorulurduk değil mi? Aynı mantık .. siz sadece sağlıklı dengeli düzenli beslenin yeter zaten 1 ayda 5 kg gitmiş olur hemenAnnemin bir komşusu var. Kadın her görüntülü konuşmada çok kilo almışsın diyor. Yaklaşık 1,5 yıldır böyle. (Annenin komşusuyla niye görüntülü konuşuyorsun düye sorarsanız torun göstermeye hergün annemi görüntülü arıyorum, sanırım benim en müsait olduğum saat diliminde o komşu da annemle birlikte kahve içiyor oluyorlar)
Siz nasıl verdiniz?Öncelikle şu ara kilolu olduğunuzu kabul edin.4 ay olmuş doğum yapalı daha yolunuz uzun bol ılık su için vucut yapmak için 500 kalori fazla harcıyor bunu kullanın..sıcağa yakın ılık su unutmayın hem de zayıflatır hem içmesi kolay olur.
Ben geçen sene çocuğun okuluna koşarken kadının biri durdurdu çok üzülüyorum sana hamile halinle koşuyorsun demişti :) ahfjkk kilo vermişim bu sene ses yok.
İnsanlar konuşur boşverin ..bugün kilo başka gün bu saç rengi seni yaşlı gösteriyor der
Ek. Bu sene de çok zayıflamışsın hasta olacaksın yeter diyorlar aklıma geldi çok üzülüyorlar durumuma :)
Annemin bir komşusu var. Kadın her görüntülü konuşmada çok kilo almışsın diyor. Yaklaşık 1,5 yıldır böyle. (Annenin komşusuyla niye görüntülü konuşuyorsun düye sorarsanız torun göstermeye hergün annemi görüntülü arıyorum, sanırım benim en müsait olduğum saat diliminde o komşu da annemle birlikte kahve içiyor oluyorlar)
Kıskandığını sanmam dediğim gibi annemin ahiretliği.Kıskanıyor işte sizi kadın çok belli. Hayatınız çok güzel demek ki kendininki değil. Sizi üzebilecek bir nokta bulmuş basmış da basmış. Ve başarmış da maalesef. Oyuna gelmeyin. Sen de şişkosun deyin geçin. İnsanlara çok değer vermeyin