Çok kilo aldım çok verdim yine aldım yine veririm :)

masaldanbozmakabus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
183
15
118
36
İstanbul
Kızlar merhaba :) Ben bundan sanırım yaklaşık 4 yıl önce 25 kilo vererek hayatımın en iyi işini yapmıştım.64 kiloya inmiştim ve bu benim için bir mucizeydi,48 beden giyerken 38-40 beden giymeye başladım.64-65 kilo civarları kimileri için çok fazlayken,benim boyumun da uzun olması nedeniyle benim için mükemmeldi.Di li geçmiş kullanıyorum farkettiğiniz gibi,son zamanlarda yasadığım sıkıntılar ve yemeğin benim için zevk olması nedeniyle tekrar kilo aldım.Ben tartıya çıkamıyorum,tamam belli bir ağırlık içerisindeyim biliyorum ama kabullenemiyorum.Biliyorum ki çıkıp öğrenmem gerek neysem o'yum.Ama çıkamıyorum ne kadar telkin etsemde.
Eski kiloma dönmedim,o eski halime göre yine çok çok iyiyim .Ama tahminen 10 kilo belki de daha fazla aldım.Aynı kıyafetlerimi giyiyorum hala ama çok rahat olan şortlarım şuan zor kapanır oldu .
Bir kez başardıysam yine başarabilirim.Ve ilk zayıflama hikayem şöyle başladı ve ben bu dönüm noktasını üstüne basa basa kocaman kocaman yazmak istiyorumm..
Kurstan eve dönmeye çalışıyorum ,yaptığım sadece bu otobüs'e binmek için durağa doğru yürümek,çok normal bişey di mi ? Sıradan,kimseye bir zararı dokunmayan.Saçlarım kıpkırmızı,siyah elbisem var üstümde,koca kadın değilim ki genceciğim, kilom da olsa hoş görünmek hakkım.Neyse tam o sırada bir ses çınladı kulağımda "ŞUNA BAK ŞUNA KENDİNİ 25 YAŞINDA SANIYO SOBA BORUSU BACAKLI " Yemin ediyorum sizlere,dönüp insan diye yüzüne bakmayacağım (insan ayırt edilmez bilirim ama bazıları hem insan değil hem meymenet yok ) maymunların yanında çok yakışıklı kalacağı bir adam bana bunu söyleyen.Kendini 25 yaşında sanıyor dedi,ve ben sadece 19 yaşındaydım.Anladınız değil mi ?

Mükemmel bir hayal kırıklığı yaşadım,bir kaç ay hep bunu düşündüm ama zayıflama girişiminde bulunmadım.Sonra karar verdim ve 10 ay kadar içinde 25 kilo verdim.Malesef son zamanlar da yine aldım bir kısmını yukarıda belirttiğim gibi.Ama azim içinde yüzüyorum şuan,son bir haftadır dikkat ettim yediklerime,ama bugün tam anlamıyla kurallar koyup ona göre beslendim ve spor yapmaya başladım.Tekrar incecik olmaya söz verdim..Yazmak istedim,yazarsanız belki tüyolar veririz birbirimize.İkinci kez başaracağım ben.Şimdilik bu kadar , yazılacak şey çok :)

1. GÜN

Kahvaltı

Ufak birer domates ve salatalık (yağ tuz yok ) Kibrit kutusundan biraz daha az beyaz penir,3 zeytin,ekmek yerine iki kepekli etimek,2 fincan şekersiz yeşil çay.

1. ara öğün

Küçük bir elma,beşi bi yerde çay

Öğle yemeği

1 kase yağsız mercimek çorbası,2 havuç kavurup bir kaşık yoğurt eklenerek elde edilen salata :)

2. ara öğün

1 salatalık,1 fincan yeşil çay

Akşam yemeği

Bir kaseyi tam doldurmayacak şekilde çorba,4 kaşık çok az yağla pişmiş taze fasulye

3. ara öğün

1 avuç erik

Bugün yaklaşık 3 buçuk litre su içtim,200 mekik , 90 duvar şınavı,500 kadar oklava yardımıyla bel hareketi,500 kadar da bisiklet çevirme.4 kez spor yaptım yani yaklaşık 20 dakika süren seanslar içinde.İlk günüm güzel geçti.Bugün için yeme faslını kapamış bulunmaktayım erik sonrası,yeşil çay ve su içeceğim sadece .

merhaba canım hikayeni okudum
malesef insan kilo alınca yaşından çok daha büyük gösteriyor
böyle patavatsız insanlar bazen insanı bu konuda gaza getirebiliyor
ama çok spor yapmışsın sağlıklı kilo vereceğine inanıyorum

istediğin kiloya ulaşırsın inşallah hep beraber kurtuluruz

Merhabalar :) Teşekkür ederim, irademe sahip çıkıp devam edersem 2 ay içinde kuğuya dönüşebileceğimi biliyorum :)

Kilo çok zor bir olay hele ki yaşı genç olanlar için,kıyafet bulamamak,mağaza sorumlularının garip bakışları ,aa size göre yok demeleri falan.Çok yaşadım bunları zamanında,şimdi o kadar olmasada yine tombikleştim epey.
Senin durumun nedir canım ? :)

o patavatsız ınsanlar ıyıkı varlar ozaman gaza getırdıklerı ıcın canım benım

Ben 56 kiloyum canım 61 kiloyla diyete başladım 54 olmuştum ama sonra herkes neden diyet yapıyorsun kilon iyi dedi (boyuma göre hiç de iyi değil) ben de diyeti bıraktım ve sonunda 3 kilo almıştım 57 olmuştum bir haftadır diyetteyim bakalım gidecek gibi görünüyor kilolar.
Bende lisede kiloluydum özellikle yüzüm kilolu gösterir ve göbeğim çıkar kilo alır lisedeyken çocuğun biri dalga geçmişti o inatla 54 kilodan 46 ya düşmüştüm.
Yani yüzüm kilolu olunca hep kilolu gösteriyorum ama bu sefer 45 olmadan bırakmıcam

o patavatsız ınsanlar ıyıkı varlar ozaman gaza getırdıklerı ıcın canım benım

evet bazen gerçekten işe yarıyorlar pericim ne kadar bizi incitselerde

Patavatsız insanlar gaza getirmekten çok depresyona yol açıyor bende.Hep kendi kendime karar verdim,kimsenin bana bulaşmadığı zamanlarda :)

Bugün malesef bozuldu beslenme tablom.
Sabah aynı şekilde kahvaltımı yapıp evden çıktım.Ara öğünlerimi atlamak zorunda kaldım,4 e doğru bir activia yoğurt yedim,az önce de eve gelip kısır yiyiverdim.Çok yorgunum hazırlama üşendim,moralimde bozukNe bulduysam onu yedim bende.Yarın tam gaz devam umarım :2:

Ah ah 61 olsam keşke bende :) Boyla orantılı bu işler,ben 64 kiloda inceciktim manken gibi ( Lisede bende tombiktim,ama sonra çok daha fazlasını aldım.Bugün lise 1 de aldığım eteği giyip çıktım.42 BEDEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…