Çok karışığım aklım kalbim ruhum :( canım acıyo yardım edin:(

ayisiltisi

bıdıkkkk
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
401
0
46
İstanbul
Günaydın herkese uzun uzun yazıp sizi sıkmak istemiyorum yaşadıklarımın 100/1 ini buralara sığdıramam sadece direk konuya girip bir dost önerisine sizinde fikirlerini almaya çok ihtiyacım var.bu sene 1 şubatta 4yıllık beraberliğimi bitirdim hiç bir sebep yokken yada aslında bir çok sebep varken bilmiyorum ailesi yüzünden ailesine uygun kriterde değilmişm onlar baya varlıklı tanınmış bir aile oldukları için onlara yakışır bir gelin tesettürlü ev kadını olabilecek cocuklarına bakabilecek ve ende erkegin sözü geçecek bir kadın arıyorlardı.benmse tek hayalim evlendiğimde eşimle hep eşitlik halinde olalım ikimizde çalışalım herseyimizi kendimiz yapalım ki ailemizin kıymetini bilelim huzurlu yuvamız olsun sadece bunu istedim ve onu bu 4sene boyunca nasıl sevdim inanamassınız.en kötü zamanlarımda hep o yanımdaydı mezuniyetimde babamın ölümünde ağladığımda güldüğümde her zaman yanımdaydı beni sevmediğinden hiç ama hiç şüphem olmadı.bir gün eski kız arkadası ile konustu die 3 ay görüşmedim ama sevdiğim için affettim 3ay didindi affetmem için.bizimki zaten olmayacak bir seydi ama bunu bile bile onunla oldum çok insan sildim fedakarlık yaptım oda ole çok sey yaptı gerçekten çok güzel dolu dolu bir 4yıl yasadım isterdimki benim sonum olsun ama olmadı birgün içmiş sana bayadır demk istedigim birşey var dedi nedir dedim karım dedi( o an ne yasadıgımı bilemessiniz 4 yıldır hep seninle ciddiyim lafını beklemiştim ama hiç hissettirmedim bunu ona o karım lafı beni yerle bir etti dondum sevinemedim ona hiç tersini söyleyemeyecegm ben dedim kendi kendime erkesi gün kendime neden bunu yapıyorum diye sordum ve bitirme kararı aldım.aradan 1ay geçti kuzeni benm iyi arkadasımdır beni hiç aldattımı dedim.önce yok felan filan dedi sonra ısrar ettim yemin ettirdim itiraf etti 3-4 kere baska birileriyle beraber olmus ben bu konuda çok hassasım benm anne babam bu yüzden ayrıldı onalrın yüzünden benm hiç belli bir adresim olmadı hep göçebe bir çocukluk geçirdim.eski kız arkadası ile telde konustu die 3ay ayrı kaldık.ve hep birgün beni aldatacaksan kaybetmeyi göze alarak yap derdim onda bana yeminler ederdi nasıl yıkıldığımı anlatamam kelimeler yetersiz kalır suan bile boğazımda yutkunamayacagm kadar düğümler oluyor tamamen çıakrdım hayatımdan aldatmasaydı onu severek ona sadık kalarak yasayabilirdim .neyse ondan sonra karsıam biri çıktı tamda herseyden umudumu kesmiş baska sehire gitme planları yaparken .tanıstık ona baya direndi kiilk basta arkadasca konustugumuz için herseyimi bilir kolumdaki eski sevgilimin dövmesini bile sindirdi.herseye sennle savaşmaya hazırım dedi.okadar iyi saf temiz kalpli biriki tam evlenilecek bir erkek cevresi tarafından çok sevilen ailesi çok düzgün kendisside polis olacak okunu okuyor .memur bir ailenn çocugu .ailesi beni çok seviyor hele annesi bitiyor benm için.gecen hafta ilkkez birini annemle tanıstırdım ona çok begendi .ciddi düşünüyoruz eylül gibi nişan düşünüyoruz Allah kısmet ederse.diğeride hala mail atıyor arıyor soruyor.aslına bakarsanız benm aklım hala eskisinde 4yıl sonucta kolay değil kabullenemiyorum hala hersey saka gibi geliyor.ismini duyunca bi sızı hissediyorum içimde.ama şimdikinide asla bırakmayı düşünmüyorum çünkü herseye deger bir erkek. nolur yardım edin akıl verin siz olsaydınız ne yapardınız?

Sen bu yeni çocugu seviyor musun?
Önemli olan o.
Sevmiyorsan eger hala eskisini seviyorsan o cocukla oynamaya hakkın yok.
Sen iyice düsün tasın

hayatm akla kara gbi eskisi kara yenisi ak o yaşadıkların sana acı bir tecrübe olmuş daha çıkarken seni aldatıyorsa evlenince hayda hayda aldatr

duygu ve mantığımızı dengede tutarak bir analiz yapmalıyız. bu durumda duyguların 4 yıllık eski erkek arkadasını istiyor,mantığın ise yeni erkek arkadasını. senin için az şey yapmamış bunu sen de anlattın. evlendin diyelim düşün,mutlu olacakmısın,ailesiyle nasıl bir ortam içinde olup ailesinin çıkardığı zorluklara karşı göğüs gerebilecekmisiniz? aradaki kültür farkı da azımsanamayacak kadar önemli tabi ki,erkek arkadasın evlenirsen seni onlara karşı koruyabilecek mi yoksa amann nasıl olsa evlendik kendi sorunları ben karışmam mı diyecek? şimdi gelelim ikincisine subat dediğine göre az bir zaman olmuş tanıyalı seni seviyor da olabilir dövmemi bile kabul etti diyorsun bu durumda devreye giren senin onu sevebileceğin ihtimalin,yine aynı şekilde kültür yapınız,yaşam tarzınız vs inan bazen bunlar sevginin bile önünne geçebiliyor ki çünkü. en doğru kararı yine sen vericeksin. bunları tam anlamıyla bir düşün ama herşeyin güzel olması dileğiyle

sizin aklınızdaki kişi doğru kişi değil bence.
Napın edin onu aklınızdan çıkarmaya çalışın
Ve aklım onda derken de diğerine yazık etmeyin. Önce netleştirin herşeyi ondan sonra yeni birine evet deyin. Yazık etmeyin ona

Ya ben anlamıyorum.
Daha diğerini unutamamışken bir başkasıyla nasıl ciddi düşünülür?
O çocugu sevmiyosan ona bunu yapmaya hakkın yok.
Evlenince kendinde o çocukta mutsuz olucak.
Ve ayrıca büyük bir günaha giriceksin.

bir yerden sonra mantık giriyor ki kolay kolay silinemez 4yılımdan bahsediyorum ama sunuda biliyorumki onunla asla olmayacak kendime baska bir yol çizmek durumundayım şimdiki insan bana herseyı unutturacak berisi benide çok seviyor bende onu begenıyorum sevebilecegime inanıyorum ilerde daha güzel olacak eminim sadece aklımda o var ama bir o kadar da nefretim kendini hatırlatmasa problem yok ama attıgı mailler felan okuyunca canım acıyo sadece paylaşmak istedim .

Canım benim bence biraz daha zamana bırakın.
Ona iyice ısınmaya başladıgında ciddileşirsiniz.
Sevebiliceğine inanıyosun ama bu işler inanmakla olmuyor.
Zamana bırak bakalım nasıl yürücek işler..

çevremdeki tüm arkadaslarımda böyle söylüyor hatta ona bu kız seni üzer dikkat et yarı yolda kalırsın demiş buna ragmen cocuk onlara ben herseyi göze aldım demiş bu beni sevgiğinin kanıtı değilmi ? cesaretli beni hep yanında isteyen birisi ben mutlu olabilecegime inanıyorum ve elimden geleni yapıcam evet aklımda düşünüyorum ama evli olan bile eskiden biseler yasadıgı insanı kolay kolay unutamaz ben inanıyorum birinnide bana inandıgını duymaya ihtiycım var

Ya canım..
O çocuk herşeyi göze almış olabilir ama bir noktadan sonra patlak verir eger hala digerini unutamazsan..
Nereye kadar sevgisi yeticek ki?
Düşün bi.. Sevdiğin insan başkasını düşünüyor, onu hala unutamıyor?
Sen ne hissederdin?
Ne kadar sevsende bir süre sonra katlanamazsın ki.
Çok zor gelir.
Herşey hayırlı olur umarım ama dediğim gibi bence iyice düşün taşın acele etme.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim yorum için şimdiki ile ailelerde çok uyumlu ve bilmiyorum kendimi çok huzurlu hissediyorum yanında ailesi ile de cok iyiyim annesi kızım die sarılıyo arıyor soruyor çok ilgili birasda ihtiyacım olan seyler sanırım bana verdıklerı sevgi

ona bunu hissettirmiyorum yani onun aklımda oldugunu çünkü çok korkuyorum onu inciltmekten bana cok güveniyor sadece bana yanlış yapma istersen önünde paspas olayım dedi nasıl üzerim onu

ona bunu hissettirmiyorum yani onun aklımda oldugunu çünkü çok korkuyorum onu inciltmekten bana cok güveniyor sadece bana yanlış yapma istersen önünde paspas olayım dedi nasıl üzerim onu

Yazık ya.
Allah sana kolaylık versin canım benim.
İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girerde mutlu olursunuz.

Onun sizi sevmediğinden bahsetmedim ki ben. Ya da böyle bir kanıt sormadım. Ama sırf biri beni seviyor diye beraber olunmaz. Acılarınızı unutmak, ya da kendinizi iyi hissetmek için Birinin hayatını karartmayın. Çünkü siz onu sevmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Sevilmek size iyi gelen şu anda.

Bu karakterdeki adamla mutlu olabilecek biri var mıdır ki??

canm sen zaten başta eğer beni birgün aldatırsan beni kaybetmeyi göze almışsın demektir demişsin oda seni aldatmışsa demekki seni bilerek kaybetmek istemiştir şimdi meyiller çekiyomuş yok mesajlar atıyormuş bunlarla seni tekrar kazanmaya çalışıyor ama burda masum biri var oda yeni erkek arkadaşın eğer hala aklında o varsa bunu ona söylemelisin yoksa sende onu aldatmış oluyorsun

bunu yasayıp göerbiliriz suan eskisi kadar sevmiyorum dogru.ama onunla yasadıkalrım farklı bununla yasdıklarım farklı ben biliyorumki birasdaha zamanımız geçse yani bi 6 ay sonra tamamen ona alısırım olmuyor işte ömrümün sonuda kadar benim kıymetimi bilmeyen birine tutulamam ki yasadıklarımdandır sanırım artık düz mantık düşünüyorum senin değil seni seven biriyle mutlu olabilirsin gibi geliyor artık diğeriyle olmayacak kesinlikle bununla bir gelecek düşünmmde ki tek sakınca ona tam anlamıyla aasık olmamam.

Dedigim gibi en dogru kararı zamanla vericeksin.
Zamana bırak herşeyi
Zaman herşeyin ilacıdır..

eski erkek arkadasımında haberi var ciddi bir ilişki yasadıgımın şimdiki söyletti zorla evlenicez de bıraksın pesini dedi yoksa ben konusurum dedi söyledim mecbur hırs yaptı sanırım .yenisine herseyi anlattım tabiki dürüst bir ilişki istiyorum o yüzden herseyi anlatıcam dedim en ince nolktasına kadar anlattım sen benmle bir yola varsan bende senınle herseye varım dedi yani herkes herseyi biliyor.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…