- 15 Ekim 2016
- 44
- 14
- 3
- 35
- Konu Sahibi Aylinayhan01
Benim kızım olacakmış ama isim konusunda çok karsisizim sizce alara ismi nasıl en çok içime sinen bu ara alara ismi oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asya nasıl pekiAlara alarm gibi geliyor bana. Pek sevmedim
Sizin içinize sindiyse verin ama ben olsam vermezdim.Telaffuz ederken zorlanılır gibime geliyor sizin için değilse büyükler zorlanabilir.Benim kızım olacakmış ama isim konusunda çok karsisizim sizce alara ismi nasıl en çok içime sinen bu ara alara ismi oldu
Onu bende istemiştim kızımda. Eşim sevmedi. Güzel bence.Asya nasıl peki
Asya nasıl peki
Asya çok güzel bir isim. En azından Türkçe ve anlamı belli. Alara Anadolu'da yaşayan eski bir medeniyetin adı ve o medeniyetin yaşadığı bölgenin ismi. Size Arapça çölde açan çiçek falan diyen olduysa ya da internet kaynaklarından bu şekilde bir bilgi edindiyseniz inanmayın, hiç alakası yok. Ayrıca kulağa çok hoş gelmiyor. İkisi arasında kaldıysanız ben Asya koyun derdim. Ne yazık ki insanlar çocuklarına anlamlarını tam araştırmadan İrem, Ecrin, Aleyna, Sanem gibi abidik gubidik isimler koyuyorlar. Üstelik sırf Kur'anda geçiyor diye koyuyorlar ama anlamları cidden çok ama çok kötü. Siz bu hataya düşmeyin bari.Benim kızım olacakmış ama isim konusunda çok karsisizim sizce alara ismi nasıl en çok içime sinen bu ara alara ismi oldu
ben ya alara ya mira koyacaktım mirada karar kıldık.. ama alara yı bende sevıyorum..Benim kızım olacakmış ama isim konusunda çok karsisizim sizce alara ismi nasıl en çok içime sinen bu ara alara ismi oldu