- 29 Ekim 2010
- 521
- 173
- 333
Ne kadar kötü niyetli bir niyet bu... negatif düşünceler , ağır eleştiriler ve hatta sonunda 'çıkartma falan sürekli uğraşırsın artık' sözünle kötü bir de temenni eklemişsin ki sadece bu konuda değil tüm hayatın boyunca sana kolaylıklar dilerim , çünkü biz umursamayız susarız da hayat sana zor! Mutsuz kendin olursun yazık....
Sanırım hic silikonlu meme ellemediniz yada canli olarak görmediniz. Ici su dolu balonlarimiz falan yok yani.portakal memeli playboy kizlariyla karıştırmayın bence..herşeyin doğalı güzeldir elbette ama ya hiç Göğsümuz yoksa? Ömür boyu erkek memesi göğüsle doğal olucam diye eksik mi yasamali? Yorum yapmak en doğal hakkiniz tabiki ama karşınızdaki insanları inciten yorumlar hiç hoş değil. Bayansiniz ve göğüsleri eksik kadin halinden en cok da sizin anlamaniz gerekir. Bir çoğumuz yeni ameliyat olduk ve birbirimize destek olup moral vermeye çalışiyoruz. Olumsuz düşünceleriniz size kalsın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence cevap verme oda zaten bu tür yorumları gormek istiyor gormezden gel ben hic farketmedim bakNe kadar kötü niyetli bir niyet bu... negatif düşünceler , ağır eleştiriler ve hatta sonunda 'çıkartma falan sürekli uğraşırsın artık' sözünle kötü bir de temenni eklemişsin ki sadece bu konuda değil tüm hayatın boyunca sana kolaylıklar dilerim , çünkü biz umursamayız susarız da hayat sana zor! Mutsuz kendin olursun yazık....
Sanırım hic silikonlu meme ellemediniz yada canli olarak görmediniz. Ici su dolu balonlarimiz falan yok yani.portakal memeli playboy kizlariyla karıştırmayın bence..herşeyin doğalı güzeldir elbette ama ya hiç Göğsümuz yoksa? Ömür boyu erkek memesi göğüsle doğal olucam diye eksik mi yasamali? Yorum yapmak en doğal hakkiniz tabiki ama karşınızdaki insanları inciten yorumlar hiç hoş değil. Bayansiniz ve göğüsleri eksik kadin halinden en cok da sizin anlamaniz gerekir. Bir çoğumuz yeni ameliyat olduk ve birbirimize destek olup moral vermeye çalışiyoruz. Olumsuz düşünceleriniz size kalsın
ben niye mutsuz olayım siz mutsuzunuz ki göğsünüze balon taktırıyorsunuz . vcudunuzla barışık olmadığınız için . sen silikon ameliyatlarını bir kere mi yapılıyor sanıyorsun . kaç kere değiştiriliyor onlar ....
ben niye mutsuz olayım siz mutsuzunuz ki göğsünüze balon taktırıyorsunuz . vcudunuzla barışık olmadığınız için . sen silikon ameliyatlarını bir kere mi yapılıyor sanıyorsun . kaç kere değiştiriliyor onlar ....
Bence cevap verme oda zaten bu tür yorumları gormek istiyor gormezden gel ben hic farketmedim bak
Bu konuda bilgi sahibi olmadiginiz ne kadar da belli. Birincisi artik ici su dolu silikon takılmiyor. Jel seklinde ve ömürluk silikon takılıyor. Biz silikoblu memelerimizden cok memnunuz bizim için üzülme; )
Ben de görebilir miyim ya nasıl olmuş çok merak ettim doğallık derecesini. Bi de senin ölçün önceden kaçtı şu an kaç giyiyosun?Merve ciğim..Bende iki çocuk emzirdim,gögüs üst kısım boştu altta dokum vardı.Yuvarlak 400 cc protez kas zarı altına koyuldu.Sonuç süperDolu dolu,diri gögüsler :)) Arkadaş olarak ekliyorum,albüme bakabilirsin.Öncesi sonrası fotoda var
yaz bizi bekliyorrrŞuan senin yerinde olmak isteyen o kdr kişi var ki.. o yüzden olumsuz yorumlara sakın moral bozmaaa ve yeni gögüslerinin keyfini çıkar cnm :) 5 gün sonra da sıra bende :) yaza hazırlıklar harikaaakadınlar klubu meme yaptıranları olarak hep beraber toplaşıp meme şov yapabiliriz hahahaha victoria secret mankenleri halt etmiş (hepimize moral olsun diye )
yaz bizi bekliyorrrAllah kem gözlerde kıskanç ınsanlardan korusunnn. inşallah sende kolaylıkla atlatırsın dualarım seninle
Dual plan canım.. İnşallah dediğiniz gibi güzel gecer. En çok öksûrmekten korkuyorumgeçicek inş...
Canım,geçmiş olsunben bu halimle takmıyorum bu arkadası... Bu agrılarla inanın halâ gucluyum
. Ve göguslerımde gayet güzel oldu. Refakatçim de esim. O benden cok memnun sonuctan. Ben mutluysam geris boşsizde boşverin bu boşboğazı..süper oldular
Sonunda evimdeyim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorumm agrilarim iyiler kollarim da direnlerden sonra gayet rahatladilar... agrilarim da ilk gunku gibi degil.. saatler ilerledikce daha da azaliyor agrilarim... meme ucu halkami da kuculttum bu arada tam daire acildi ... cok iyiyim .. allah herkese yardim etsin ... destek olan herkezden de Allah razi olsunn opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?