• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsızım. Ne yapmam gerek yardım eder msiniz??

minegg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
436
1
0
33
İstanbul
Arkadaşlar meraba. Üniversite zamanında bana teklif eden bi çocuk vardı. Ama kendisinden, hareketlerinden hiç hoşlanmadığım için kabul etmedim. Bir süre sonra şimdi ki erkek arkadaşımla konuşmaya başladık ve zamanla da ilişkimiz devam etti. 3 yıl oldu hala da devam ediyor çok şükür. Ama bu ilişkim sırasından bu teklif eden çocuk beni hiç rahat bırakmadı. Mesaj atmalar,aramalar,seviyorum,ölüyorum vs vs. Ben de başedemem diye erkek arkadaşıma söyledim. Tabi kavga fln ettiler bir süre unutuldu bu durum. Sonra bi gün en yakın kız arkadaşımla sınıfta benim vesikalık resimlerime bakıyorduk. Sonra bu geldi pişkin pişkin arkadaşımın yanına oturdu. ''kızlar nbr fln'' derken birden arkadaşımın elinden benim fotoğrafımı aldı ve gitti. Peşinden koştum resmen okulda kovalamaca oynadık ama çoktan gitmişti. Ne yapıcam,söylesem mi erkek arkadaşıma diye düşünmeye başladım. Ama hemen de söylemeye cesaret edemedim. Bu gerizekalı gitmiş erkek arkadaşımın yanına ''bak mine bana resmini verdi. hatıra olsun diye. yakında benle olacak ya şimdiden başladık'' fln. Tabi erkek arkadaşım hemen beni aradı. Durumu anlattım. Önce hemen inanmadı bana. Sonra kız arkadaşım konuştu onunla fln. Bu inandı gitti buldu bunu. Çok fena kavga etmişler o ona,o ona. Karakola götürmüşler. Bende gittim hemen yüzleri gözleri kan içinde.. Neyse ifade verdim. Bunları 1 gece tuttular nezarette. 1,kaç gün sonra okula geldi bu bana bakıp gülüyo fln. Dayanamadım gittim herkezin içinde şerefsiz fln diye bağırdım. Çok rahatladım. Ama o kadar yüzsüz ki hala gülmeye devam etti. Neyse zaman geçti okul bitti ben İstanbul'a geldim. Bu arada o salak da İstanbul'da yaşıyor. Erkek arkadaşım da Samsun'da. Bi süre hiç rahatsız etmedi beni. Sonra benim İstanbul'a geldiğimi öğrenmiş. Bana mesaj atıp duruyor. Arıyor fln. Ama hiç yanıt vermiyorum kızlar. Önceleri her dakika arıyor, mesaj atıyordu. Yanıt vermiyorum diye bu ara azaldı mesaj atmaları. Korkuma söyleyemedim erkek arkadaşıma. Çünkü o hallerini gördüm. Bu sefer garanti öldürür. Dün kandildi mesaj atmış '' Allah bu günleri küs olanlar barışsın diye yapıyor. Hayırlı kandiller. Barışalım artık'' Yine cvp vermedim. Ama yine de rahatsız oluyorum kendi içimde ne kadar yanıt vermesem de erkek arkadaşıma hakszlık ediyo gibi oluyorum bilmesi gerek diye düşünüyorum. Hattımı değiştirmek istedim. Erkek arkadaşıma dedim ''hattımı değiştiricem'' diye. Oda ''niye rahatsız eden mi var'' dedi. ''yok öylesine'' dedim. ''durup dururken hat mı değiştirilirmiş. bütün arkadaşların bu numaranı biliyo. görüşüyosun sonuçta'' fln dedi. ''görüşmem ya'' dedim ama ''yok'' dedi ya. Ne zaman açsam konuyu ''niye'' fln diyo. Şüphe düşüyo içine. Söyleyemiyorum da. Bu sefer çok kötü şeyler olur biliyorum. Çünkü rahat durmaz erkek arkadaşım. Diğerini desen oda beter.. Kızlar ne yapayım ben şimdi? O aptal ilişkimiz bitsin diye herşey yaptı. Ama başaramadı. Hala da devam ediyor. Erkek arkadaşıma söylemeli miyim sizce? Bana bi yol gösterin :s Kafam çok karışık..

erkek arkadaşından önce ailene söyle durumu. Madem bu kadar rahatsızsın eminim baban yada varsa abin erkek kardeşim muhakkak bir yolunu bulurlar. Gerekirse gidiğ hakkında şikayette bulun telefonla rahatsız ediyor diye.

erkek arkadaşından önce ailene söyle durumu. Madem bu kadar rahatsızsın eminim baban yada varsa abin erkek kardeşim muhakkak bir yolunu bulurlar. Gerekirse gidiğ hakkında şikayette bulun telefonla rahatsız ediyor diye.

Aileme söylersem daha da büyür konu. Acaba numarasını polise mi versem. Ya erkek arkadaşım öğrenirse kötü olacak sonuçları biliyorum.

Kesinlkle savcılığa ver ve daha önce olanları anlatan bi dilekçeyle birlikte erkek arkadaşınada söylememen iyi değil sonradan öğrenirse kötü olur yani bilmiyorum bnim görüşüm...

Kesinlkle savcılığa ver ve daha önce olanları anlatan bi dilekçeyle birlikte erkek arkadaşınada söylememen iyi değil sonradan öğrenirse kötü olur yani bilmiyorum bnim görüşüm...

bende söylemem gerek diye düşünüyorum. ama bu sefer ''daha önce niye demedin'' vs diyip kızacak bana. hemde hemen bulacak onu. gerisi zaten malumm..

Neden telefonunu değiştirmiyorsun??
bir tek değişiklik ile kurtulacaksın ama sen uzatıp duruyorsun. İstanbul büyük yer sanki seni bulabilcek mi?
onu da geç evine gelmeye cesaret edebilcek mi? ilk yapman gereken milletin huzurunu kaçırmak yerine telefon numaranı değiştirip onun ulaşabileceği kişilere vermemen bu kadar basit.

Bence numaranı değiştirmelisin o zaman ulaşamaz sana sende rahatsız olmazsın.

Neden telefonunu değiştirmiyorsun??
bir tek değişiklik ile kurtulacaksın ama sen uzatıp duruyorsun. İstanbul büyük yer sanki seni bulabilcek mi?
onu da geç evine gelmeye cesaret edebilcek mi? ilk yapman gereken milletin huzurunu kaçırmak yerine telefon numaranı değiştirip onun ulaşabileceği kişilere vermemen bu kadar basit.

İstersen iyi oku yazdığımı. Uzatmak istesem mesajlarına yanıt veririm dimi? Numaramı değiştirmeyi bende düşündüm. Ama erkek arkadaşım şüphe içinde oluyor. durup duruken hat mı değiştirilir fln diyo. cesaret edemiyorum anladın?

Erkek arkadaşımla hemşeriyiz.
Samsun erkekleri azicik deli olurlar :)
Bence de savcılığa şikayet et ondan sonra anlat sevgiline

Erkek arkadaşımla hemşeriyiz.
Samsun erkekleri azicik deli olurlar :)
Bence de savcılığa şikayet et ondan sonra anlat sevgiline

Azıcık değil baya deli benim ki.. sinirlenir hemen. anladan dinlemeden yorum yapar.. bağırır çağırır fln kafasına göre yorum da yapar zaten o yüzden çekiniyorum biraz da anlatmaya. korkum yok çok şükür ama ettiği büyük yeminler var bu konuyla ilgili. savcılığa versem aşamalar nasıl sonuçlanır acaba? ne kadar zamanda.. var mı bilginiz

bence erkek arkadasina anlatmalisin canim, erkekler gururludur, neden anlatmadagini anlayamaz ve arkasinda baska sebebler arar, sana olan güveni yitirilir... tatli dille söylemeye calis. numarami degistirmek istememin sebebi xxxx diye, sana birsey olmasindan korktugum icin sesimi cikarmadim, zaten cevap yazmadim gibi seyler söyle, ama söyle kesinlikle... savciliga vermek istedigini de paylas onunla... belki oda ona sag sol girismek yerine , savciligi yeterli bulur... ama ne olursa olsun, böyle seyleri kesinlikle söylemelisin...

sevgilin karadenizli Allah sana sabır versin canım benimkide öyle tam delidir böyle konularda..
ama söylemezsen ve sonradan çıkarsa daha fena tepkiler verebilir bunu bilirsin sende az çok..
sana istanbulda yardımcı olabilecek bir arkadaş bul önce onunla işin hukuki boyutunu araştırın, bir işe girişin daha sonra erkek arkadaşına söyle bence..
yani ailene söyle diyemem ama çocuğada artık haddini bildirmek lazım seni savunmasız görmeye başlamış baya bi. bundan da cesaret almış önünü almak zor bu saatten sonra.. sen ona dava aç rahatsız olduğunu söyle bakalım ordan bişeyler çıkar gibi evine ailesine mahkeme kağıdı bi gitsin bakalım ben ondan sonra görürüm onu.. :47:

sevgilin karadenizli Allah sana sabır versin canım benimkide öyle tam delidir böyle konularda..
ama söylemezsen ve sonradan çıkarsa daha fena tepkiler verebilir bunu bilirsin sende az çok..
sana istanbulda yardımcı olabilecek bir arkadaş bul önce onunla işin hukuki boyutunu araştırın, bir işe girişin daha sonra erkek arkadaşına söyle bence..
yani ailene söyle diyemem ama çocuğada artık haddini bildirmek lazım seni savunmasız görmeye başlamış baya bi. bundan da cesaret almış önünü almak zor bu saatten sonra.. sen ona dava aç rahatsız olduğunu söyle bakalım ordan bişeyler çıkar gibi evine ailesine mahkeme kağıdı bi gitsin bakalım ben ondan sonra görürüm onu.. :47:

evet bi arkadaşım var yakını avukat ona sordurdum yardımcı olacak bu konuda inş kurtulacağım artık teşekkür ederiim

Back