Arkadaşlar meraba. Üniversite zamanında bana teklif eden bi çocuk vardı. Ama kendisinden, hareketlerinden hiç hoşlanmadığım için kabul etmedim. Bir süre sonra şimdi ki erkek arkadaşımla konuşmaya başladık ve zamanla da ilişkimiz devam etti. 3 yıl oldu hala da devam ediyor çok şükür. Ama bu ilişkim sırasından bu teklif eden çocuk beni hiç rahat bırakmadı. Mesaj atmalar,aramalar,seviyorum,ölüyorum vs vs. Ben de başedemem diye erkek arkadaşıma söyledim. Tabi kavga fln ettiler bir süre unutuldu bu durum. Sonra bi gün en yakın kız arkadaşımla sınıfta benim vesikalık resimlerime bakıyorduk. Sonra bu geldi pişkin pişkin arkadaşımın yanına oturdu. ''kızlar nbr fln'' derken birden arkadaşımın elinden benim fotoğrafımı aldı ve gitti. Peşinden koştum resmen okulda kovalamaca oynadık ama çoktan gitmişti. Ne yapıcam,söylesem mi erkek arkadaşıma diye düşünmeye başladım. Ama hemen de söylemeye cesaret edemedim. Bu gerizekalı gitmiş erkek arkadaşımın yanına ''bak mine bana resmini verdi. hatıra olsun diye. yakında benle olacak ya şimdiden başladık'' fln. Tabi erkek arkadaşım hemen beni aradı. Durumu anlattım. Önce hemen inanmadı bana. Sonra kız arkadaşım konuştu onunla fln. Bu inandı gitti buldu bunu. Çok fena kavga etmişler o ona,o ona. Karakola götürmüşler. Bende gittim hemen yüzleri gözleri kan içinde.. Neyse ifade verdim. Bunları 1 gece tuttular nezarette. 1,kaç gün sonra okula geldi bu bana bakıp gülüyo fln. Dayanamadım gittim herkezin içinde şerefsiz fln diye bağırdım. Çok rahatladım. Ama o kadar yüzsüz ki hala gülmeye devam etti. Neyse zaman geçti okul bitti ben İstanbul'a geldim. Bu arada o salak da İstanbul'da yaşıyor. Erkek arkadaşım da Samsun'da. Bi süre hiç rahatsız etmedi beni. Sonra benim İstanbul'a geldiğimi öğrenmiş. Bana mesaj atıp duruyor. Arıyor fln. Ama hiç yanıt vermiyorum kızlar. Önceleri her dakika arıyor, mesaj atıyordu. Yanıt vermiyorum diye bu ara azaldı mesaj atmaları. Korkuma söyleyemedim erkek arkadaşıma. Çünkü o hallerini gördüm. Bu sefer garanti öldürür. Dün kandildi mesaj atmış '' Allah bu günleri küs olanlar barışsın diye yapıyor. Hayırlı kandiller. Barışalım artık'' Yine cvp vermedim. Ama yine de rahatsız oluyorum kendi içimde ne kadar yanıt vermesem de erkek arkadaşıma hakszlık ediyo gibi oluyorum bilmesi gerek diye düşünüyorum. Hattımı değiştirmek istedim. Erkek arkadaşıma dedim ''hattımı değiştiricem'' diye. Oda ''niye rahatsız eden mi var'' dedi. ''yok öylesine'' dedim. ''durup dururken hat mı değiştirilirmiş. bütün arkadaşların bu numaranı biliyo. görüşüyosun sonuçta'' fln dedi. ''görüşmem ya'' dedim ama ''yok'' dedi ya. Ne zaman açsam konuyu ''niye'' fln diyo. Şüphe düşüyo içine. Söyleyemiyorum da. Bu sefer çok kötü şeyler olur biliyorum. Çünkü rahat durmaz erkek arkadaşım. Diğerini desen oda beter.. Kızlar ne yapayım ben şimdi? O aptal ilişkimiz bitsin diye herşey yaptı. Ama başaramadı. Hala da devam ediyor. Erkek arkadaşıma söylemeli miyim sizce? Bana bi yol gösterin :s Kafam çok karışık..