• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsız kaldım...

Ferza

Mevsimlerden Firar!
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
932
10
96
Diğer
Tipik bir Türk kadınıyım...Üst bedenim 38, alt bedenim 40 - 42.... Yani bacaklarım kalın..... Aslında her zaman öyleydi.
Ama çok zayıf olduğum dönemlerde o kadar belli olmuyordu. Kilo aldıkça daha da belirginleşiyor....

Eşimle bacaklarımdan estetik olmayı uzun zamandır konuşuyorduk. ikna ettim.Para ayırdık. Liposakşın olmak istemiyorum.
Aslında iki yöntem arasında kararsız kaldım.

Ultrashape ve lazer lipoliz...
Ultrasahape: bacak üstünden hiç bir kesik olmadan ses dalgası ile yağların parçalanması.... 2-3 seans gerekli. her seansta 2 santim incelme vaat ediyor. her seansta 500 ml.litre yağ alınabiliyor.

Lazer lipoliz ise vücuda 1-2 ml. kesik atılarak çok ince bir boru ile yağ hücrelerine lazer yollanıyor. Tek seanslık bir işlem.
Ne kadar incelme yaptığı ve parçalanan yağ miktarını öğrenemedim.
Ayrıca lazer lipoliz derinin üst tabakasının toparlanmasını ve sıkılaşmasını sağlıyor.

Benim sıkıntım bu iki yöntemden hangisini yaptırmam gerektiği konusunda.
İstanbul içinde birkaç doktor buldum. Ama hangisinin iyi olduğu konusunda hiçbir fikrim yok.

Sizden ricam çevrenizde bu konuyla alakalı ameliyat olan, ya da çevresinde estetik cerrah olup da bilgisi olanlardan bilgi edinebilirseniz bana çok yardımcı olmuş olursunuz.

(Bu konu daha önceden açılmıştır... İki yöntem arasında Lazerlipolizi tercih ettim ve işlemi olmuş durumdayım. Konuyu yeni takip etmeye başlayan arkadaşlar; lazerlipoliz hakkında meraklandıkları konuları öğrenmek için; buradan devam edebilirler.)
:kahve:

Son düzenleme:
bence hiç bu konulara giirme..spor yap,az ye kilo verirsin...bacalarınındaki yağları eritecek sporlar yap..böyle yağ aldırma falan ters bana böyle şeyler..birde zayıflamak için hap falan içmeler...
bence yanlış...

Bir yöntemden memnun kalmazsam diğerini yaptırma şansım olmadığı için iyi bir karar vermek zorundayım. Nette her tarafı araştırdım hep alıntı bilgiler var... Şöyle çevresinde uzman olan veya herhangi bir yöntemi denemiş yakınları olan arkadaşlardan rica ediyorum.

doktor konusunda çok fazla bir bilgim yok ama doktora gitmedende sadece istemekle çok fazla kilo veren arkadaşlarım var az ve sık yemek,ekmeği azaltmak sizin için başlangıç olsun . ama yinede doktor kontrolünde zayıflamak daha sağlıklıdır.

erkeklerin göbekleri balkon gibi sarkar kimse birşey demez biz biraz kilo alsak göze batar kadın olmanın zorlukları işte.

bunlar bence saglık acısından tehlikeli canım

biraz fazla hareket et yeteri kadar uyu bol su iç 2 litre en az..

ekmek yeme yemegi azalt akşam fazla yeme

ama dediğim gibi en önemlisi harekettt..

Manken ne yapsın bizi, körler sağırlar birbirini ağırlar, ben de seni buldum" dedi... :1shok:

bu söz üstüne yuhhhhhhhhh artık diyorum.alenen aşağılamış seni...estetiğini yap onun parasıyla..sonrada kıçına bi tekme at...nie böyle yapıyosun derse de.....

ee manken gibi hatunum..senle kalcek deilim herhalde dersinn:icecream:laelaelaelaelae

forumda estetik bölümü diye bir yer var orda daha aydınlabilrisin,
bir bak istersen:delphin:
ayrıca eşinin tabiride çok yanlış,
televizyondaki kadın güzel olabilir,
bunu bu şekilde sana dile getirmesi çok kötü:delphin:

bence hiç bu konulara giirme..spor yap,az ye kilo verirsin...bacalarınındaki yağları eritecek sporlar yap..böyle yağ aldırma falan ters bana böyle şeyler..birde zayıflamak için hap falan içmeler...
bence yanlış...

Nesrincim çok doğru söylüyorsun ama bu iki yöntemde lazer ışınıyla sadece yağ hücrelerini parçalamaya yönelik diğer hücrelere ve sinirlere zarar vermiyor. Fda onaylı...

Ama zayıf olmak değil benim derdim. Bacaklarım kalın ve egzersizle olmuyor. Düşün çöp gibiyken bile bacaklarım hep kalındı. Öğrenciyken zayıftım. Üstüm 36 beden giyerdi. alt bedenim 38-40... Hayatım boyunca böyle devam etmek istemiyorum. Bunun yaşlılığı da var.. Hep manken gibi kalamayacağım. Kilo aldığımda bari dengeli kilo alayım.

güzelim bence sen bir diyetisyene git...en iyisi bu..belki trioid az çalışıyordur..o yüzden de zor kilo verirsin...test falan yaptır
diyetisyen en iyisi

valla o kadar para ayırabiliyorsan yazıl tam teşekküllü bir spor kompleksine, yüzmeye git, cimnastik yap, plates yap.

hem hayat kaliten yükselir, hem yaşam enerjin artar hem de mutluluğun.a.s.

göğüs estetiği vsye bir şey diyemeyeceğim ama zayıflamanın ameliyatla olmasını anlayamıyorum ben..mirmirmirmir

Ayrıca tvdeki mankenlerin yüzüne 3 kat makyaj yapılıyor sende biraz kendine bakımıda dikkat edersen
ooo mankenelere tas çıkarırsın canım!!

forumda estetik bölümü diye bir yer var orda daha aydınlabilrisin,
bir bak istersen:delphin:
ayrıca eşinin tabiride çok yanlış,
televizyondaki kadın güzel olabilir,
bunu bu şekilde sana dile getirmesi çok kötü:delphin:

Estetik bölümünde bu konu daha önce açılmış. Cevap veren olmamış canım.

Doktor, yöntem, hastane konusunda en ufak bir bilgim bile yok.benneyaptımki
Ama yazdıklarını okuduktan sonra yazmadan geçemedim doğrusu..
Sağlığım ile ilgili hiç bir sorun yoksa, sadece görüntü ve güzel görünmek ise mevzu hayatta yapmayacağım şey estetik veya bir şekilde bir operasyon geçirmektir.:bbo:
Bu problemini diyet ve sporla aşabileceğini düşünüyorum.

cok fazla kilon yok
spor ve diyetle istediğin form a ulaşabilirsin
kimse için bıcak altına yatmaya değmez
kocan dahi olsa

sahsen kocam beni beğenmiyo diye bu tarz seylerde kendimi tehlikeye atmam
siz bir kere daha düşünün

ben o adam için dediğin yöntemleri aklımdan bile geçirmem..pardon da kim ki o?:mymeka:
sağlığım için önce bir diyetisyene giderim..birde spora yazdırırm kendimi..
diyet ve sporla çok daha fit bir vucuda sahip olurum..şakkıdı
sonra o ayırdığım paraylada şık ve frapan elbiseler alırım..
sonrada onu süründürürm o lafı için..köpek gibi olana kadar hemde...kaydirigubbakcemile2
ahh ahh Rabbim dağına göre kar veriyor..adama neler yapacağımı bildiğinden ban aböyle birini nasip etmedi demekki...sositososito

Son düzenleme:
doktor konusunda çok fazla bir bilgim yok ama doktora gitmedende sadece istemekle çok fazla kilo veren arkadaşlarım var az ve sık yemek,ekmeği azaltmak sizin için başlangıç olsun . ama yinede doktor kontrolünde zayıflamak daha sağlıklıdır.

erkeklerin göbekleri balkon gibi sarkar kimse birşey demez biz biraz kilo alsak göze batar kadın olmanın zorlukları işte.

Perşincim şu an diyetteyim zaten. Dediğim gibi zayıf olmaktan ziyade bacaklarımın iki beden geniş olması dert.

ya aslına bakarsan dışarıdan gazel okumak istemiyorum ama bence hiç bu işlere girme senin neler yaşadığını ne hissettiğini bilemem ama şimdi eminim sen kafana koydun bir kaç işlem sonra ne kadar zayıf olacağını düşünüyorun ama bunun yerine gitsen şöyle güzelce bir doktor kontrollerini yaptırsan şeker, kolestrol, hormonlarına falan baktırsan, sonuçta kilo doğrudan sağlıkla ilgili, ondan onra da diyetiyene gitsen, sağlık ve spor merkezlerine gitsen, hem sağlıklı hem de kalıcı kilo versen diye düşündüm..

o ben odam için dediğin yöntemleri aklımdan bile geçirmem..pardon da kim ki o?:mymeka:
sağlığım için önce bir diyetisyene giderim..birde spora yazdırırm kendimi..
diyet ve sporla çok daha fit bir vucuda sahip olurum..şakkıdı
sonra o ayırdığım paraylada şık ve frapan elbiseler alırım..
sonrada onu süründürürm o lafı için..köpek gibi olana kadar hemde...kaydirigubbakcemile2
ahh ahh Rabbim dağına göre kar veriyor..adama neler yapacağımı bildiğinden ban aböyle birini nasip etmedi demekki...sositososito

katılmamak elde değil..:lepi:

valla o kadar para ayırabiliyorsan yazıl tam teşekküllü bir spor kompleksine, yüzmeye git, cimnastik yap, plates yap.

hem hayat kaliten yükselir, hem yaşam enerjin artar hem de mutluluğun.a.s.

göğüs estetiği vsye bir şey diyemeyeceğim ama zayıflamanın ameliyatla olmasını anlayamıyorum ben..mirmirmirmir

Canım ben de istemiyorum, sporla olabilecek bir şey olsa hiç durmadan yapardım. zaten bu yöntemler kilo vermeye yönelik değil. Sadece bölgesel yağ fazlalıklarında kullanılıyor.

İnsandaki yağ hücresi küçüklükte oluşur. ve miktarı sabit kalır. Kilo alsan da zayıflasan da aynı kalır. Sadece hacmi genişler.Benim küçüklükte yanlış beslenmemden dolayı oluşan fazla yağ hücresini normal sayıya indirmem lazım.

Back