- 24 Mart 2019
- 107
- 136
- 18
- 25
- Konu Sahibi gulsecicekk
-
İnşallah allahım gönlünüzden geçeni nasip etsin, bi kitapta okumuştum uyumlu isim koymak aynı giydirmek filan olumsuz etkiliyomuş psikolojileriniBence ikiz olcakları için uyumlu isimler olsa hoş olabilir, kuzey güney gibi falan, sağlıkla kucağınıza alın inşallah ne güzel bişeydir ikiz inşallah bana da nasip olur
Hımm bilmiyodum, o zaman daha vaktini varken araştırın bakalım bulduğunuz isimleri yazarsınız bize ama renk de olumsuz etkileyebilir gibi geldi çocukluk zamanlarında biraz sıkıntı çıkabilir arkadaşları tarafındanİnşallah allahım gönlünüzden geçeni nasip etsin, bi kitapta okumuştum uyumlu isim koymak aynı giydirmek filan olumsuz etkiliyomuş psikolojilerini ❤
Evet onu da düşündüm ama gerçekten çoğu isim dalga geçilmeye müsait duruyor, söylenişi hoşuma gidiyor işteHımm bilmiyodum, o zaman daha vaktini varken araştırın bakalım bulduğunuz isimleri yazarsınız bize ama renk de olumsuz etkileyebilir gibi geldi çocukluk zamanlarında biraz sıkıntı çıkabilir arkadaşları tarafından
Çoğu isim dalga geçilmeye müsait, tınısı hoşuma gidiyorRenk mi ciddimisiniz Bence çocuğunuza bunu yapmayın ilk okul orta okul trança yaşarırsınız coca hangi renk diye felan dalga gecerler yazik
Çoğu isim dalga geçilmeye müsait, tınısı hoşuma gidiyor
Merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim, 6 aylık hamileyim. İkiz erkek bebeklerim olacak bir tane abileri var onun ismi Mete. İkisi için Renk Kuzey Atlas isimlerinden ikisini düşünüyorum.Şuan en çok Renk içime sindi. Çok kararsızım sizce bu isimler nasıl? Ya da önerebileceğiniz isimler var mı? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?