Doğuma Hazırlık Çok kararsız kaldım, bu isimler nasıl?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulsecicekk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
107
136
18
25
Merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim, 6 aylık hamileyim. İkiz erkek bebeklerim olacak bir tane abileri var onun ismi Mete. İkisi için Renk Kuzey Atlas isimlerinden ikisini düşünüyorum.Şuan en çok Renk içime sindi. Çok kararsızım sizce bu isimler nasıl? Ya da önerebileceğiniz isimler var mı? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Bence ikiz olcakları için uyumlu isimler olsa hoş olabilir, kuzey güney gibi falan, sağlıkla kucağınıza alın inşallah ne güzel bişeydir ikiz inşallah bana da nasip olur

Bence ikiz olcakları için uyumlu isimler olsa hoş olabilir, kuzey güney gibi falan, sağlıkla kucağınıza alın inşallah ne güzel bişeydir ikiz inşallah bana da nasip olur
İnşallah allahım gönlünüzden geçeni nasip etsin, bi kitapta okumuştum uyumlu isim koymak aynı giydirmek filan olumsuz etkiliyomuş psikolojilerini

İnşallah allahım gönlünüzden geçeni nasip etsin, bi kitapta okumuştum uyumlu isim koymak aynı giydirmek filan olumsuz etkiliyomuş psikolojilerini ❤
Hımm bilmiyodum, o zaman daha vaktini varken araştırın bakalım bulduğunuz isimleri yazarsınız bize ama renk de olumsuz etkileyebilir gibi geldi çocukluk zamanlarında biraz sıkıntı çıkabilir arkadaşları tarafından

Evet onu da düşündüm ama gerçekten çoğu isim dalga geçilmeye müsait duruyor, söylenişi hoşuma gidiyor işte

Tabiki tercih sizin ama madem sordunuz "renk" hiç doğru bir seçim değil hiç kullanışlı değil anlamlı değil. Amaç sadece farklı olmaksa anlamlı isimler tercih edebilirsiniz. Üstelik anne baba olaraktan isim tercihini yaparken her yönden doğru olanı tercih etmek bizim görevimiz.

mete
emre
efe

Renk mi bir erkek bebege hic yakışmaz ya. Kaldirmaz bikere beyaz koymuştu bir arkadaşim o yakıştı ama. Biride ayaz koydu oda cool.

Mert ve yiğit

Veya

Emin ve kaan

İsimlerini öneririm. Renk ismi hiç anlamlı gelmedi. Çocuklar isimlerinin anlamını taşır. Renk birincisi dalga konusu ve ikincisi kişiliğini bulmakta zorlanan bir insanı çağrıştırıyor bana. Ne olduğu belirsiz her renge bürünen. Rengini yanı kendini bulmaya çalışan bir insan. Kuzey ve güney iki ayrı dünya olma ihtimalleri çok yüksek. İsmin enerjisine inanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…