• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kafam karışık düşük amh

Merhaba arkadaşlar benim de yaşım 30 amh0.13 tüp bebek tedavisi ne basladim ama 1 hafta iğneleri kullandik ve doktor tedaviyi iptal etti yumurtan ilaca direnç gösterdi büyüme olmadı dedi birdaha ki ay olma ihtimali nedir sizce

Merhaba arkadaşlar benim de yaşım 30 amh0.13 tüp bebek tedavisi ne basladim ama 1 hafta iğneleri kullandik ve doktor tedaviyi iptal etti yumurtan ilaca direnç gösterdi büyüme olmadı dedi birdaha ki ay olma ihtimali nedir sizce
Korkma bu bir süreç bence normal hamile kakmak isteyen herkesin dilediği ay kalmadığı gibi bizimde her ay aynı yumurtlama felan olamaz bence . Üzülme lütfen olumlu düşün yaşın imkanı çok var

Mesela benm bir tedavide 3 yumurta görüldü tedaviye başlandı fakat bir yumurta yanıt verdi sadece bunlar olan şeyler

Merhabalar,
Ben de umit hoca ile tedaviye baslicam. Amh 0.89 cikti, vajinusmus oldugum icin ya asilama ya da tup bebek yapicaz, baska hic bir sorun yok gibi gorunuyor, bu sureci yasayanlardan oneriler varmi bana ?

Back