Merhaba herkese size birşey danışmak istiyorum . Ben 5 aydır tüp bebek denemesindeyim. Amh 0.07 olduğu için havuz uygulanıyor .her seferinde bir yumurta toplandı ve 3. Günde donduruldu. Yaşım 37 2 tane transfer edilme hakkım var . Bugün 3. Yumurta da olsun diye tedavinin sonucunda döllenmediği haberini aldım. Şuan elimde olan 3. Gün embriyoların cozdurup 5 . Güne gitmesini mi beklemeliyim . Yoksa tekrar toplamaya devam mi etmeliyim. Yada direk 3. Gün de donanlari mi treansfer ettirmeliyim . İnanın kafam karma karışık . 3. Günlerin başarısı nedir . Amh düşük olduğu için korkum zamanla bir tane olanı da kaybederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok kafam karışık düşük amh
- Konu Sahibi Tuna umut
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.880
- 123
- 30
Anladım çok teşekkür ederim gözünüz aydın bende aynı düşünmeye başladım 3. Günden bu kadar az embriyoyu riske atıp 5 e yollayamam herhaldeBence 5.güne gitmesini beklemek bu durumda biraz riskli. Çünkü kaliteleri vs düşüyor. Ben 3. Gün taze transferim çok şükür ilk denemede tuttu. Doktorumda sürekli 3.gün yapıyor genelde. Ve 5.güne giden embriyolarım iyi kaliteden ortaya düştü dondurduk.
- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
Az embriyo varken onlari 5 gune ulaştirmaya çalişmaz doktorlar. Sonuçta anne rahmi bir laboratuardan daha iyi bir ortamdir. Laboratuarda 5 gune gelmeyen embriyolar anne rahminde gele bilir denilmişdi. O guzden 3 gun transfer edin benceMerhaba herkese size birşey danışmak istiyorum . Ben 5 aydır tüp bebek denemesindeyim. Amh 0.07 olduğu için havuz uygulanıyor .her seferinde bir yumurta toplandı ve 3. Günde donduruldu. Yaşım 37 2 tane transfer edilme hakkım var . Bugün 3. Yumurta da olsun diye tedavinin sonucunda döllenmediği haberini aldım. Şuan elimde olan 3. Gün embriyoların cozdurup 5 . Güne gitmesini mi beklemeliyim . Yoksa tekrar toplamaya devam mi etmeliyim. Yada direk 3. Gün de donanlari mi treansfer ettirmeliyim . İnanın kafam karma karışık . 3. Günlerin başarısı nedir . Amh düşük olduğu için korkum zamanla bir tane olanı da kaybederim
Yani laboratuarda 5. Güne gitmeyen anne karnında 3. Gün donmuş olsa da gidebilir değil mi inşallah öyledir ben acaba dedim transfer olup hayal kırıklığı yaşamaktansa 5 e gidip birşey olacaksa orda üzüleyim demiştim . Ama amh çok çok düşük o yüzden riske atacağım bir durum yok anlaşılan . Çok teşekkür ederimAz embriyo varken onlari 5 gune ulaştirmaya çalişmaz doktorlar. Sonuçta anne rahmi bir laboratuardan daha iyi bir ortamdir. Laboratuarda 5 gune gelmeyen embriyolar anne rahminde gele bilir denilmişdi. O guzden 3 gun transfer edin bence
- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
Ben araştirmişdim baya. Denilmişdiki fazla embriyo varsa evet 5 gune kadar bekleniyor ama azsa asla riske atmazlar. Ve anne rahmi tabiki gelişen embriyo için en iyi ortamdir. Yani en iyi seçim 3 gunYani laboratuarda 5. Güne gitmeyen anne karnında 3. Gün donmuş olsa da gidebilir değil mi inşallah öyledir ben acaba dedim transfer olup hayal kırıklığı yaşamaktansa 5 e gidip birşey olacaksa orda üzüleyim demiştim . Ama amh çok çok düşük o yüzden riske atacağım bir durum yok anlaşılan . Çok teşekkür ederim
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Amh aynı bizim, fsh, E2 kaç (adetliyken)?Merhaba herkese size birşey danışmak istiyorum . Ben 5 aydır tüp bebek denemesindeyim. Amh 0.07 olduğu için havuz uygulanıyor .her seferinde bir yumurta toplandı ve 3. Günde donduruldu. Yaşım 37 2 tane transfer edilme hakkım var . Bugün 3. Yumurta da olsun diye tedavinin sonucunda döllenmediği haberini aldım. Şuan elimde olan 3. Gün embriyoların cozdurup 5 . Güne gitmesini mi beklemeliyim . Yoksa tekrar toplamaya devam mi etmeliyim. Yada direk 3. Gün de donanlari mi treansfer ettirmeliyim . İnanın kafam karma karışık . 3. Günlerin başarısı nedir . Amh düşük olduğu için korkum zamanla bir tane olanı da kaybederim
- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
3.gün embriyosu olup da tutan bir sürü kişi var. Transfer olmanız daha iyi olur sankiYani laboratuarda 5. Güne gitmeyen anne karnında 3. Gün donmuş olsa da gidebilir değil mi inşallah öyledir ben acaba dedim transfer olup hayal kırıklığı yaşamaktansa 5 e gidip birşey olacaksa orda üzüleyim demiştim . Ama amh çok çok düşük o yüzden riske atacağım bir durum yok anlaşılan . Çok teşekkür ederim
Adetleriniz kaç günde birMerhaba herkese size birşey danışmak istiyorum . Ben 5 aydır tüp bebek denemesindeyim. Amh 0.07 olduğu için havuz uygulanıyor .her seferinde bir yumurta toplandı ve 3. Günde donduruldu. Yaşım 37 2 tane transfer edilme hakkım var . Bugün 3. Yumurta da olsun diye tedavinin sonucunda döllenmediği haberini aldım. Şuan elimde olan 3. Gün embriyoların cozdurup 5 . Güne gitmesini mi beklemeliyim . Yoksa tekrar toplamaya devam mi etmeliyim. Yada direk 3. Gün de donanlari mi treansfer ettirmeliyim . İnanın kafam karma karışık . 3. Günlerin başarısı nedir . Amh düşük olduğu için korkum zamanla bir tane olanı da kaybederim
Adetlerim 26 bazen 24 günde bir oluyordu bayaga da azalma vardı 4 günde bitiyorAdetleriniz kaç günde bir
FSH hiç bilmiyorum en son tedavi sürecinde ilaçlarin etkisi ile 200 e cikti bir yumurta gözüküyordu. Şöyle doktor bana amh dışında hiçbir değerle ilgili olumsuz birşey söylemedi diğer değerlerin iyi dediAmh aynı bizim, fsh, E2 kaç (adetliyken)?
E2 200 çıkan değer sanırım tedavi öncesinde düşüktü zaten sürekli bakıyorlar E2 de sorun varsa sanırım tedavi durduruluyorFSH hiç bilmiyorum en son tedavi sürecinde ilaçlarin etkisi ile 200 e cikti bir yumurta gözüküyordu. Şöyle doktor bana amh dışında hiçbir değerle ilgili olumsuz birşey söylemedi diğer değerlerin iyi dedi
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Tahmin ettim.E2 200 çıkan değer sanırım tedavi öncesinde düşüktü zaten sürekli bakıyorlar E2 de sorun varsa sanırım tedavi durduruluyor
Bir sürü hormon yuklemesi tüp di mi?
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Hangi merkezde yaptrdın?FSH hiç bilmiyorum en son tedavi sürecinde ilaçlarin etkisi ile 200 e cikti bir yumurta gözüküyordu. Şöyle doktor bana amh dışında hiçbir değerle ilgili olumsuz birşey söylemedi diğer değerlerin iyi dedi
Ilk denemen mi?
Henüz ilk deneme diyemem 3 kere opu oldu ama transfer olmadım hiç . İstanbul bahcecideHangi merkezde yaptrdın?
Ilk denemen mi?
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Nasipse ne zaman transfer? Ins sonucunda pozitifi götürürüzHenüz ilk deneme diyemem 3 kere opu oldu ama transfer olmadım hiç . İstanbul bahcecide
Yani doktorum havuza devam etmeyi mantıklı buluyor henüz adeti bekliyorum tekrar görüşecegim duruma göre karar verecek . İnşallah isteyen herkes görsün dualarım herkesleNasipse ne zaman transfer? Ins sonucunda pozitifi götürürüz
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Amin inş canımYani doktorum havuza devam etmeyi mantıklı buluyor henüz adeti bekliyorum tekrar görüşecegim duruma göre karar verecek . İnşallah isteyen herkes görsün dualarım herkesle
Yunurta buyütmede hangi ilaçları veriyorlar?
Ben takip yaptırdığımda gonolf idi çok yan etkisini yaşamıştım.
Ben çok ilaç kullandım gonolf ayrıca adını hatırlamıyorum iki şişe birbirine karıştırilanAmin inş canım
Bende hiç bir yan etki olmadı şişmek dışında sizin durum nedirAmin inş canım