- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Hayır canım akşam üstü yaptımSabah mı yaptın testi peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım akşam üstü yaptımSabah mı yaptın testi peki
Sabah yapmalısınHayır canım akşam üstü yaptım
Sabah ilk idrarla yapacağım canım yarın sabah atarım resminiSabah yapmalısın
Sabah yapılan ilk idrar daha konsantre olduğu için daha sağlıklı sonuç verir.
Tamam canmSabah ilk idrarla yapacağım canım yarın sabah atarım resmini
Üstüne görme oluyordurKızlar 2 gündür çamur gibi akıntım var ne kırmızı ne pembe kahve resmen iğrendim kendimden bu ne şimdi
Kiz ben silik gordm golgeli ama ckms birde canm csmur gbi ustune gorme oluyr hadi hayrlisi cnm senn gogs ucnu sknca ageyr muKızlar 2 gündür çamur gibi akıntım var ne kırmızı ne pembe kahve resmen iğrendim kendimden bu ne şimdi
Çok değil ama ağrı var canımKiz ben silik gordm golgeli ama ckms birde canm csmur gbi ustune gorme oluyr hadi hayrlisi cnm senn gogs ucnu sknca ageyr mu
canim ben sanki gordum silik cizgiSabah ilk idrarla yapacağım canım yarın sabah atarım resmini
Sağol canım inşallahcanim ben sanki gordum silik cizgi
insallah vardir
bende sabah test yapicam haber bekliyorum senden
Sen kan testi yap bencd cnm ins bu sefer olmstr yaÇok değil ama ağrı var canım
Var gibi sanki ayyy benim de kafam karıştı sabah yap da yaz buraya canımSağolun kızlar ya yine yaptım test bjnda var mı bişey dayanamadım ben çok fena gaza geldim
Alttaki teste var cnmSağolun kızlar ya yine yaptım test bjnda var mı bişey dayanamadım ben çok fena gaza geldim
İkiside aynı test kızlar ben yarın doktora gidip kan vercem
evet var gibi canim ama fazla umut vermk istemem uzuluyosun sonraSağolun kızlar ya yine yaptım test bjnda var mı bişey dayanamadım ben çok fena gaza geldim