- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Kimse yok mu arkadaşlar yardım edebilecek bana fikir ve öneride bulunacakSelam kızlar öncelikle eylül :15 inde adet olmam gerekirken 14. De başladı adet 1 gün erken gelmiş oldu neyse orası tMam öncede olabilir sonrada sorun değil peki adet miktarı çok değildi 3 gün sürdü ve ağrılıydı genelde bu kadar çok ağrılı olmazdı pıhtıdan çok leke leke geldi renkleri de değişikti neyse ona tamam dedim dün test yaptım idrar idrar testi negatif çıktı resimde ki gibi tamam dedim üstüne görmüyorum içim rahatladı derken. Dün ilişkiden sonra hiç birşey yoktu bugün sabah kalktım acayip bir kasık ağrısı özellikle sağ Kasıkta gün içinde vardı ama şuan halen daha var ve gaz problemide mevcut sizce yeni gebelik mi başlangıcı yoksa üstüne mi gördüm yoksa kafayı mı yiyorum ??
Ciddi misin canım ben testte bişey göremiyorum malesef inşallah ben görememiş olayım ama o çizgi orda olmuş olsunTestte hayali bir çizgi var sanki.
Pek tecrübeli değilim bu konularda arkadaşlar daha iyi bilir ama sanki çizgi var gibi.
Emin değilim sanki çizgi var gibi geldi ama inşallah vardır hamilesindirCiddi misin canım ben testte bişey göremiyorum malesef inşallah ben görememiş olayım ama o çizgi orda olmuş olsun
Amin canım inşallahEmin değilim sanki çizgi var gibi geldi ama inşallah vardır hamilesindir
Canım benim takıldığım noktada orası ya zaten 14 -17 bitti toplamda dolu dolu 2 pet yoktu normal adetim daha uzun sürer ve bu kadar az olmazdıTestte bişey yok canım negatif.
Çok mu deniyorsun? Psikolojini bozma adetini olmuşsun üzerine görsen o kadar sürmez. 1 gün iki gün sürer o da 2 ped filan anca kirletirsin.
Canim en sondaki içini açtığın testte silik bi çizgi var sankiKızlar yoğun ilginiz üzerine test yaptım tekrar bunda da görüyor sanız en yakın merkezde kan vermeye gideceğim hepinize çok teşekkür ediyorum ayrı ayrı
En sonda çok silik çizgi gördüm
Hepsi aynı test canımEn sonda çok silik çizgi gördüm
İlk baştakini ne zaman yaptın
İnşallah canımCanim en sondaki içini açtığın testte silik bi çizgi var sanki
8-10 dakika içinde böyle olmuştur ben o zaman çektim çünkü canım ben hala göremiyorumKaç dakikada oluştu ikinci çizgi
Sabah mı yaptın testi peki8-10 dakika içinde böyle olmuştur ben o zaman çektim çünkü canım ben hala göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?