• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok ilğin rüya gördüm

fatmamusab

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2017
5
0
1
30
Arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim iki gün önce rüyamda bebeğimi doğurduğumu gördüm kız kardeşime neden bu kadar çabuk doğdu dedim oda sen bayıldın bizde seni ameliyata aldık doğdu dedi sonra iç çamaşır seçiyorduk kendime göre bulamadım hepsi beyaz çeyizlik iç çamaşırlar. Sonra evime doğru çıkarken. Eltimi gördüm kapısının önünde 3 yeşil yılan vardı eltim korkmadan üçünüde aldı götürdü hala etkisindeyim neydi bu böle Allah hayra çevirsin

kötü rüya görünce kimseye anlatma suya anlat alsın götürsün derler hayra yor başkada yapcak bişey yok hayırlı doğumun olur inşallah ve bu tarz konu açmak yasak bildigim cnm

beyaz ve yeşil zaten temizdir hayr renkleri yılan etrafında düşman var zannedersem ve eltin seni korumaya çalışıyo erken doğurmanda büyük ihtimal hmilelik stresi

Rüyanız hayıra olsun..
valla rüyada duygusal acı çekmek gibisi yok. Birde yüksekten düşmek gibisi yok.. korkmak bir ayrı mesele birde ağlıyorsanız... rüyada bunları yaşamak zor.. :KK70:

Back