Cok igrenc degil mi?

Demek ki hayatında tüm yaptığı temizliği erkeklere kendini beğendirmek için yapıyormuş yazık....

O zaman banyoya da girmesin, pis pis yaşasın ıykkk iğrenç ya.!

kestikçe iyice sertleşiyor haberi yok heralde:)
bari bırakta dökülsün demi ama:))

Benim en çok şaşırdığım şey o bölgede o kadar tüy olur mu? Çok yaygın bir şekilde tüyleri.. Ama ne olursa olsun insan kendi için yapmalı bazı şeyleri.. Bu kadın kendine saygı duymuyo demektir bu..

ben iğrenç bulmuyorum. kız da koltuk altı kıllarına rağmen güzellikte bir çok kadına on basar.
günümüzde sadece güzel görünmek için kendini yırtan ve hayatının amacının, bu olduğu kafasına kazınmış kadınlar doluyken çok manalı geliyor. hareketini beğendim.

erkeklere bu kadar uğraş değmeye bilir ama ben kendim rahatsız oluyorum o yüzden alıyorum bu kadın saf bence

Dikkat çekme çabası
Saç baş makyaj kıyafet yerinde
Eğer bir şeyleri erkekler için yapıyorsa bu yerinde olduğunu söylediğim şeyler olmalı
Tüyleri almak güzellikten ziyade temizlikten yapılması gereken bir şey

İĞrenç yaa:120:
E o zaman saçınıda taramasın makyaj yapmasın kaşlarını almasın
İyiki bitlenmiyooo

Ahahaha bence komik yaw hayatındaki erkeklerin kıza ilgisi ne düzeyde şimdi acaba ya da böyle kabul eden var mı , ben onu merak ettim asıl

İnsan erkekler içinmi yapar bunu çok saçma bir kadına hiç yakışmayan bir görüntü
Ben dört duvar arasında inasan yüzü göremesem yinede görüntümden bir değişiklik olmaz.Kendim için yaparım çünkü kendime olan saygımdan ve kendi gözüme güzel görünmek için yaparım.

"Bir gün'ben ne için tıraş oluyorum' diye düşündüm.Erkekler için bu kadar eziyet çekmemin ne anlamı var.Vücut benim vücudum.Kimseye beğendirmek zorunda değilim. Bu yüzden 18 aydır jilet ve tıraşı bıraktım.Sadece fazla uzağında makasla kılları alıyorum"

Kadın haklı hanımlar şimdi dağılalım. Şaka bi yana çok itici görünüyor. İnsan önce kendi için yapar bu tür bakımları...

1. Amacı ünlü olmaksa türkiye'nin biryerlerinden insanların onu konuştuğunu düşünürsek oldu.
2.Bize ne? Kendi hayatı. Tek işimiz başka hayatları kurcalamak. Nerde özgürlük?
3.Burdaki tek yanlış hayatı boyunca erkekler için tıraş olmuş olması. Kişi kendi için yaşamalı.

"Bize ne" ise neden yanlışını da söylüyorsun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…