Cok igrenc degil mi?

şaka gibi erkekler için mi yapıyomuş ağdayı ?
insan kendisi için temizlenir erkekler için niye ?
çok salakmış anlaşılan bu şekilde de salaklığını tescillemiş kızcağız

ahahahhahahahaha bu ne yaaaa ne alaka erkek için valla ben bakımlı ve güzelsem kendim için en bastaaa ne salak kaı şimdi hiç bir erkek buna bundan sonra cillop gbi taşlansada gitmez yanına bu kadını vurmalı $angrykitty1vw0.gif :KK60::KK60:

ee kaşlarınıda almasın,makyaj da yapmasın...off yaaa bn aldığım zaman ufak bi grilik durunca bile utanıyorum bu ne bee..

Amaaan sanki yaz mevsimi dışında hepiniz 3 haftada bir komple alıyorsunuz. Ya da hepiniz kara tüylüydünüz lazer yaptırdınız pür-i paksınız her daim. Kadın kısaltıyormuş ayrıca:p İllaki çok kısa olmadığı zamanlar oluyor. Şimdi yok iğrenç miğrenç... Bu iğrençse hepiniz ağdaya gittiğinizde iğrençsiniiiizzzz :KK53: Komiksiniz ne deyim. Şaka bir yana, temizliğini ihmal etmezse kokmaz.
Not: Kıllılığı savunmuyorum. Sadece ıyreaaanççç tavrınızı kınadım. Kişisel görüşüm. Ayrıca 1 ay dolmadı, daha bugün kuafördeydim.

Amaaan sanki yaz mevsimi dışında hepiniz 3 haftada bir komple alıyorsunuz. Ya da hepiniz kara tüylüydünüz lazer yaptırdınız pür-i paksınız her daim. Kadın kısaltıyormuş ayrıca:p İllaki çok kısa olmadığı zamanlar oluyor. Şimdi yok iğrenç miğrenç... Bu iğrençse hepiniz ağdaya gittiğinizde iğrençsiniiiizzzz :KK53: Komiksiniz ne deyim. Şaka bir yana, temizliğini ihmal etmezse kokmaz.
Not: Kıllılığı savunmuyorum. Sadece ıyreaaanççç tavrınızı kınadım. Kişisel görüşüm. Ayrıca 1 ay dolmadı, daha bugün kuafördeydim.

kndı adıma cevaplıyım valla ben yaz kıs 3 haftada 1 alıorm cunku yaz kız ewde acık gıyınıyorum ayrıca bn kılsızım sadce koltuk altı ve genıtalde cıkıo okadar yanı lazer cıktı mertlık bozuldu ama benım ıhtıyacım yok:KK33::KK33::KK33::KK33:

kndı adıma cevaplıyım valla ben yaz kıs 3 haftada 1 alıorm cunku yaz kız ewde acık gıyınıyorum ayrıca bn kılsızım sadce koltuk altı ve genıtalde cıkıo okadar yanı lazer cıktı mertlık bozuldu ama benım ıhtıyacım yok:KK33::KK33::KK33::KK33:

İhtiyacın yoksa ne mutlu sana. O zaman sen değil biz ıyreancıııızzz :KK52: Bir de ben bu havada bile açık giyinemiyorum hemen üşütüyorum midem bozuyor :KK43: Ah yaşasın cıbıldaklık, havuz, kum, güneş, deniz blablabla :KK43:

İhtiyacın yoksa ne mutlu sana. O zaman sen değil biz ıyreancıııızzz :KK52: Bir de ben bu havada bile açık giyinemiyorum hemen üşütüyorum midem bozuyor :KK43: Ah yaşasın cıbıldaklık, havuz, kum, güneş, deniz blablabla :KK43:

ac kalorıferı kokune kadar cıbıl cıbıl dolas
ben sewmıorm gıyınmeyı ahahahah :KK25:
sende ıgranc degılsın yawrum o kadın ıgranccc

keşke bu konu kapansa artık. :KK70: hayır mesaj sayımı doldurmaya çalışıyorum ama ne yazsam bilemiyorum :X

hic degilse marifetmis gibi kolları kaldırıp gezmiyoruz:KK52: yahu insan utanır azcık cıksın tuyler ne askılı ne etek giyebiliyoruz kendimden tiksiniyorum ben baskalrı haydi haydi igrenc der:KK9:

Son düzenleme:
X