Cok igrenc degil mi?

pekiii ne zamana kadar dayanıcak insan böyle kendine olan özsaygısını yitirir yahuu............:KK50:

Ben kökleri görünmeye başladığında bile rahatsız oluyorum konuyu görünce şok geçirdim, bir de gülüyor yahu o mu normal biz mi :KK53:

Erkekler için bunu yapmak saçmaysaaaa, saçları neden yapılı ve neden bıyığı, kaşı, bacakları, kolları temiz ? diye sorarlar insana =))

böğğğğğğğğğğğğğğğ bu ne yahuuuuuu !:KK37: testosteron u mu fazla geldi acep :))) gerçi erkeklerde böylesi yok :))

Son düzenleme:
aman tanrım.. kusmamak için kendimi zor tutuyorum. bide mağrifet gibi gösteriyo yaaa.öfffff :/

bu da bacakları $emer+otoole.jpg

kadının koltuk altı kılı benimkisinin 3 katı. :KK53::KK53:

Yok artık, daha da uzatıp bir de örsün bari. :KK37: Görüntüsünü geçtim, ter ve koku yapar o ya.

İyi de bunun erkeklere güzel görünmekle alakası yok ki, tamamen temizlikle alakalı bir durum. Ben erkeklerin bile koltukaltını temizlemesinden yanayım. Sonuçta problem koku, ben kokuyorsam bu şekilde o da kokuyor, en azından jiletle temizlemeli.
Hadi bacaklarını, kollarını, bıyıklarını almasa neyse, pislik tutmuyor sonuçta der geçerim ama açıkçası koltukaltı ve malum bölge tüylerinin sözünün edilmesi bile midemi bulandırmaya yetiyor.

Bundan bahsetmiyorum. Bi önceki mesajıma bakarsan bunu benimde yazdığımı görürsün... Mesajının kesinlikle tutarsız olduğunu söylemek istedim. (bi önceki)

Saygı duyarım. Anlayan anlamıştır ne demek istediğimi. Hepimiz istediğimizi yapmakta özgürüz bunu da başkaları eleştiremez ama kendimiz için yaşamalıyız diyorum, eh tabi yaşamayan da yaşamasın naparsa yapsın aaa :KK52:

Puuu patlama Emiii:KK53: hayat senn tmm da gozun zevki nölücük:KK52:

X