- 4 Haziran 2013
- 12.320
- 8.576
- Konu Sahibi balbocegi35
Kızlar 1,5 yıllık ilişkim var ve 1ay olmadı sözleneli. Daha önce de kıskançlıkları ile ilgili konu açmıştım şimdi de hala gereksiz kıskançlıkları devam ediyor ve bunalımdan tam çıkıyorum mutlu olucaz diyorum hop bir bakıyorum yine bişey çıkıyor Bir türlü hiç bişey yerine oturmadı. Dün fotoğraf gönderdik whatsapptn birbirimze , hava serin diye uzun kollu gömlek giydim ve dekolte hiç bişy yok bildiğin kot gömlek tek düğme açarım önünden boğar beni guatr var bende hemen daral basar, 1 yıldırda o gömleği üzermde görüyor kalktı önü açıkmış saçla kapatmışım dedi benim suratım düştü , ben ona diyor muyum hasta olduğumu bildiği halde akşam bna nasıl oldun ağrılarn geçti mi demedi , sormasını bekledim ama kapris olmasın diye demedim yıllık izinde evdede kendisi zaten. Sürekli huzursuzlk bozacak bir bahanesi var , ben a dedim mi kötü oluyorum , doktora gitmedi ama bende bipolar bozukluk var diyor belirtilerine göre, zaten de bir öyle bir böyle , ben onu sıkmamaya çalışıyorum ama bazen üzerime üzerime geliyor. A sosyal biriyim arkdşım olmadığı için 1gün arkdşla dışarıya çıkmışlığım yok hep birlkte çıkarız dışarı , iş , ev , kurs arası gidip gelirim. Sözlüm çok iyi biridir özünde ama beni bile bile kırıp üzmesi beni yordu açıkçası ama benim gönlümü yaptığında hiçbişy olmamış gibi davranırım huyum kurusun sevmiyorum bu yönümü gülerim kahkaha atarım çok neşeliyimdir aslında , onu üzecek bişeyde yağtığımı sanmıyorum , sözlüm birden gerilir saçma sapan kavgalarımız çıkar o zamanda ben susamıyorum cok büyüyor. Evli bayanlardan özellikle yorum bekliyorum ,eşiniz benim sözlüm gibi kıskanç, sorun çıkaran bir tip miydi ? sonra ne oldu geçti mi ? ne yapmam gerekiyor ? Sözlümü çok seviyorum o da beni çok seviyor ama bunun gibi basit bir sorunu aşamıyoruz bunalım geçiriyorum , yardım ve tavsiyeleriniz için herkese teşekkür ederim şimdiden...