Tesekkürler bende kullandm ama sanki sonuc alamıyorum siz tam olarak nasıl uyguladınız?Dax supergrodenendi onaylandı
Teşekkür ederim ne kadar uzadı?İnstagramda farah dhukai diye bir kadın var ondan görmüştüm, kabak çekirdeği yağı ve nane yağını karıştırıp bakım yaptım ve çok memnun kaldım, ayrıca içeriği temiz şampuan kullanmanız gerekiyor, mesela yarım çay bardağı kabak çekirdeği yağına üç ya da dört damla nane yağı ekleyin saç diplerinize sürün ben sarıp sabaha kadar bekletiyordum
Teşekkür ederimOgx biotin&kollajen şampuanı var o da hızlı uzatıyor. Ben kullandım hızlı uzadı ama saçlarımın uçları omreli olduğu için uçlardan sürekli kopuyor genel olarak.
Peki cok sagolunFoto çekmiştim ama eski, santim olarak ölçmedim ama kesinlikle uzamasına çok etkisi oldu
Bu dax bı bende işe yaramadı heralde. Saçımı çok döktü.Dax supergrodenendi onaylandı
Dax supergro kadar hızlı uzatan Bısey yokArkadaşlar öncelikle merhaba biliyorum bunun cok fazla yontemi var. Fakat bana en hızlı sac nasıl uzatılır bu bilgi lazım lütfen işe yarayan tecrübe ettiğiniz formülleri önerin şimdiden Teşekkür ediyorum
Haftada kac kez kac saat bekletiyorsunuz?Dax supergro kadar hızlı uzatan Bısey yok
Canım ben cok duzenlı yapmama ragmen cok uzattı Ikı Gine yapmak en iyisi aksamdan suruyordum ertesi gun yıkıyorumHaftada kac kez kac saat bekletiyorsunuz?
Bı ayda kaç cm uzattık tam olarakCanım ben cok duzenlı yapmama ragmen cok uzattı Ikı Gine yapmak en iyisi aksamdan suruyordum ertesi gun yıkıyorum
Onu bilmiyorum ama cenemın biraz altında olan saclsrım 6 ayda belime kadar uzadıBı ayda kaç cm uzattık tam olarak
Gönder bana valla fiyatı aldı başını gitti sürmeye kıyamıyorum benBu dax bı bende işe yaramadı heralde. Saçımı çok döktü.
Cok teşekkür ediyorumCanım ben cok duzenlı yapmama ragmen cok uzattı Ikı Gine yapmak en iyisi aksamdan suruyordum ertesi gun yıkıyorum
Denedin mi canım bu yöntemi de duydum ama etkisi olurmu bilemyorumŞampuan içine kuru maya. Yarım paket kadar yeterli
Denedin mi canım bu yöntemi de duydum ama etkisi olurmu bilemyorum