- 26 Şubat 2013
- 2.471
- 1
- 2.846
- 333
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusunBu bdv konusu degil evlenince kaynana konusu bekleriz
Hayirli olsun.
Çok utanirim konusamam bile ya
Siz ne ikram etmistiniz mesela
Ya kusura bakma ama çok saçma değil mi? Tanışmaya gelmeden önce sorup sorustursaymis. İnsanların haberi var mı vermeyeceğinden?Babam 1. Istemede vermeyecek. Bir sorup soruşturalm diyecek.
Tuzlu kahveyi ne zaman icireyim
Ya kusura bakma ama çok saçma değil mi? Tanışmaya gelmeden önce sorup sorustursaymis. İnsanların haberi var mı vermeyeceğinden?
Hayır bir de haberleri yoksa bozulur insanlar. Onu da geçtim böyle git gel git gel cılkı çıkıyor ya. Benim isteme söz Nisan hepsi bir arada oldu. Annelerimiz tanışmıştı önceden o kadar. Eşim babamla tanışmaya tek gelmişti. Mis gibi oldu valla. Git geller beni yoruyor.Bencede çok garip. Hemen çagırmayıp ögrenseler di nasıl insanlar diye
Canim cok sacma o zaman baban deseydi istemeye gelmeden biraz daha taniyalim birbimizi diye niye adamlarla oynuyo kiBabam 1. Istemede vermeyecek. Bir sorup soruşturalm diyecek.
Tuzlu kahveyi ne zaman icireyim
Hayır bir de haberleri yoksa bozulur insanlar. Onu da geçtim böyle git gel git gel cılkı çıkıyor ya. Benim isteme söz Nisan hepsi bir arada oldu. Annelerimiz tanışmıştı önceden o kadar. Eşim babamla tanışmaya tek gelmişti. Mis gibi oldu valla. Git geller beni yoruyor.