• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Çok heyecanlıı

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.471
1
2.846
333
31
Merhaba kızlar Nasılsıniz?
Sevgilimin ailesi ile benim ailem tanistilar. Şükür bir sorun çıkmadı.

Cumartesi günü isteme olacak ve ben çok heyecanliyim:KK17:

Ne yapacağım yardım edin bana nolur
Tavsiylerinize çok ihtiyacım var.:KK19:

Kesinlikle o günler çok güzel günler. Sakın stres yapıp kendinize zehir etmeyin. Tadını çıkarın. Herşey gönlünüzce olsun :KK37:

Çok utanirim konusamam bile ya :olamaz:

Siz ne ikram etmistiniz mesela

Kız istemede bize 6 saatlik yoldan gelindiği için baya sofra kurup yemek ikram ettik. Çorba pilav ana yemek mezeler. Üzerine çay tatlı kuru pasta. En son kahve-lokum.

Ama sizinki aynı şehirde ise yemek faslını es geçip tatlı çay üzerine kahve vermeniz yeterli bence.
Hayırlı olsun şimdiden :)

Çok utanirim konusamam bile ya :olamaz:

Siz ne ikram etmistiniz mesela

Babam 1. Istemede vermeyecek. Bir sorup soruşturalm diyecek.
Tuzlu kahveyi ne zaman icireyim

Bencede çok garip. Hemen çagırmayıp ögrenseler di nasıl insanlar diye
Hayır bir de haberleri yoksa bozulur insanlar. Onu da geçtim böyle git gel git gel cılkı çıkıyor ya. Benim isteme söz Nisan hepsi bir arada oldu. Annelerimiz tanışmıştı önceden o kadar. Eşim babamla tanışmaya tek gelmişti. Mis gibi oldu valla. Git geller beni yoruyor.

Ooooo tazecik gelin adayi heycan yapma tadini cikarin bol bol kv kp mesafeli ol canim hayirli olsun:halay:

genelde büyüklerden oluşan bir ortam olduğu için bir çoğu bu anları yaşamış oluyor ve yaptığın herhangi absürd bir şey bile hoş karşılanıyor, gerilme, tadını çıkart.
söz olacak mı yoksa sadece isteme mi? ona göre ikramlık önerelim :)

Hayır bir de haberleri yoksa bozulur insanlar. Onu da geçtim böyle git gel git gel cılkı çıkıyor ya. Benim isteme söz Nisan hepsi bir arada oldu. Annelerimiz tanışmıştı önceden o kadar. Eşim babamla tanışmaya tek gelmişti. Mis gibi oldu valla. Git geller beni yoruyor.

İlk aile soğukluğu girmiş olur araya :halay:

Tesekkurler iyiyim sen nasilsin?
En heyecanli en guzel dönemler keyfini çıkarmaya bak.

Back