çok heycanlıyım kızlar testime bi bakın lütfennnnn

Kizlar hastaneden geliyorum kan verdim öğleden sonra alicam sonucu bakalım ne çıkacak hakkımızda hayırlısı

CNM BELİRTİN VARMIYDI,
TEST YAPMADAN ÖNCE,,
Sadece göğüs ağrısı canım 15 günden fazladır agriyor dokunamiyorum ve bel ağrısı var sabahları yatirmiyor o derece agriyor kan sonucunu alayım neler yaptığımı yazicam canım bana faydası olan şeyler inşallah isteyen herkese fayda eder

çok ama çok teşekkür ediyorum kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
neler yaptığımı anlatayım kızlar 11,2013den bu yana istiyoruz belki 10 kutudan fazla klomen kullandım ama hiç bir işe yaramadı geçen ay adetim 15 gün gecikti burda yaşlı bir doktor vardı ona gittim kanda baktık çıkmadı adet söktürücü vermedi ama bir tavsiyede bulundu yazayım hemen civan perçemini bir kapta sıcak suya atacaksın dedi leenede dayanabileceğin kadar su koyup civan perçeminide döküp 15 dk içinde oturacaksın dedi haftada 2 defa yaptım ama sadece bir hafta deneyebildim ve hemen adet oldum daha sonra bal tarçın çörek otunu karıştırdım adetin ikinci günü başladım 12ci gününe kadar içtim tabi klomende kullandım ve sonuç pozitif ilişkiyi gün aşırı yaptık ve sabah kadar yattım Rabbim bana nasip etti inşallah isteyen herkese de nasip eder inanılmaz mutluyum şükürler olsun

CANM HAYIRLI OLSUN, ÇOK SEVİNDİM :)
DARISI BAŞIMIZA,
BENİMDE BİR SENE OLACA,
ÖZELLİKLE DİKKAT ETTİĞİN BİR DURUM OLDU MU,
PAYLAŞICAM DEMİŞTN
Canım özellikle dikkat ettiğim birşey yoktu ben PKK hastasiyim gittiğim her doktor klomen verdi gönderdi ama sadece bir defa catlatma iğnesi kullandım ama ise yaramadı bu ay klomenle beraber bal tarçın çörek otuda kullandım sanırım oo ise yaradı birde ilişkiden sonra kalkmadim yatabildigim kadar yattım tabi belimin altına yastık koyarak inşallah sende en kısa zamanda kavusursun hayaline canım

insallah saglıckla kucagına alırsın cok sevındm yaaa
belirtilern nelerdi
Tsk ediyorum canım belirtilerim 15 gündür bel ağrısı var sabahları yatirmiyor o kadar şiddetle ve yine 10 günden fazladır göğüslerinde ağrı var başkada hicbir belirti yok benim ilk gebeligimde de yoktu. İnşallah sende en kısa zamanda kavusursun hayaline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…