• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Hayal Kırıklığı

tesellimod

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
145
117
33
Merhaba Hanımlar
Konum basşka yerdeydi ama ben burayada açmak istedim..Kafam öyle karışıkki ben mi az la yetinemiyorum yoksa karşımdaki adamda mı sıkıntı var yoksa kendimi suçluyacağım..Nolur bir el atın;
Sevgilimle ciddi niyetle tanıştık ve devam ettik ,o asla kabul etmez ama ben onun cimri olduğunu düşünürüm hep.Bir önceki konumu hatırlayanlar bilir bu sevgilim ya ince düşünemeyen biri yada inanılmaz cimri..Hani bazen görürsün aslında ama başka gözlerede ihtiyacın olur ya işte öyle bir durumdayım gören gözlerinize ihtiyacım var.
Sevgilim dün watsptan bana dediki sana bir link atacağım ya beni boğucan yada ayy aşkım diceksin dedi.Linki atmış sonra silmiş ben gördüğümde niye sildin dedim hadi at dedim neyse attı bi baktım çiçek sepetinde tek taş pırlanta indirime girmiş 500 tl ye..Ben de güldüm niye güldün demiş ben de anca şaka olabilir diye güldüm dedim bak sen niyeki demiş ben de sen ciddimiydin ki dedim sordum dedi sonra ben de sorma dedim..Neden biliyomusunuz artık öyle sinirlendim öyle boğazıma kadar geldiki bu adam yaklaşık 9 aydır bana birtane hediye almayan bir adam ben ondan defalarca sen cimrisin birtane hediye almadın bana desemde ya aşkım maşkım der ama oralıda olmaz.Zaten ilişki pandemi de başladı 8 ay oldu doğru dürüst ne restorana götürdü ne gezmeye ne sinemaya ne başka bir yere.İnsan çiçek sepetinde ki yüzüğü gösterir mi..
Bir de ondaki cimrilik potansiyelini sezdiğim için istediğim modelide daha önce söylemiştim de göstermiştimde ben ona, oda tamam demişti.Evi yok arabası yok geçtimki ille olsun olmalı diyen biri değilim ama özel anlar vardır o anlarda üçün beşin hesabına bakılmamalıdır diye düşünürüm hep.Herneyse sonra bu yüzük kendi sitesinde daha pahalı neyi var yazmış bende kızdım ve dedimki herşeyi ucuza kapatma derdindesin sen inanıyormusun standart bir pırlanta yüzüğün 500 tl ye ineceğine dedim..Sonuçta devir tasarruf devri uygunada bakıcaz dimi yazmış bende ucuza almanın derdindesin özel şeylerde bile 8 aydır bana bir hediye dahi almamışssın şimdi yüzük derdine mi düştün altından kalkamayacağını düşünüyosan evlenme, cimriysen hele benle hiç evlenme dedim artık aşırı kırılıyorum bu hallerinden dedim hayallerimi ufak mutluluklarımı bile yıkıyosun hevesimi kaçırıyosun dedim yüzükte bile tasarruf yapma derdindesin,çiçek spetinden kargoylamı gelecekti yüzük istersen milyoncudan al daha ucuz olur dedim.Arkadaşlar belki durumu yoktur diyenlere belirteyim kenarda parasının olduğunu biliyorum araba bakıyor almaya niyetli.Niye bukadar kırıcısın niye beni kırıyosun öylesine attım falan yazdı sonra.Dünden beri konuşmuyoruz ama çok kırgın ve kızgınım.
Bu adam sakin biri,bana bir poşet dahi taşıtmaz, muahbbetimiz eğlenceli ciddi düşünen iyi bir baba koca olabilecek biri ama bir çok huyumuz o kadar zıtki...
Cimri değilim diyor ama cimri malesef ve bu beni çok yıpratıyor kırıyor başta tamam dediği konularda daha sonra kendi kendine tekrar gündeme getirip kavga çıkartıyor..
Ayrılığı düşünüyorum ama alıskanlık var..
Bazen kendi kendime düşünüyorum mantık evliliği değil aşk evliliği değil e peki ben niye bu adamla beraberim diye.
31 yaşındayım yaşım geçiyor diyemi acaba diyorum.Kalbim kırık alacağı tek taşta bile tasarruf yapmayı düşünen bir adamla beraberim.
Çok üzülüyorum inanın.
Siz bu durum karşısında ne tepki verirdiniz?
yazım hataları için affola hanımlar

Bilemiyorum hediye cok farkli bir olay..Ben talep etmezdim .Cunku talep edilip alinan sey isterse 10 binlik birsey olsun bence hic romantik ve uygun degil..siparis verir gibi..Sonucta erkek arkadasiniz size bana onu bunu niye almadin dese bu yine cok cirkin olurdu..Hediyelesme hatir gonul işidir

Adam cimrimi bilemdim ama kendi ağzınızla hediye aldırmaya çalışıp sürekli bunu gündeme getirmeniz hoş değil, benim asla yapmayacağım birşey eşime bile söylemem bana hediye al diye.

Hayatında bir kere alacağı tektaşta cimrilik eden bunu hayatının her günü yapar. Yarın birgün birine hediye alırken, eve temizlikçi çağırmak istersen, kendine ikinci pijama takımını alacağın zaman... uzar gider. Ben de tutumluyum hele bir dikili ağacım olsun dersen uyum sağlarsınız. ( böyle kadınlar tanıyorum. Ne yapayım tektaşı, o paraya şu kadar altın alırım atarım bankaya diyen) ama değilseniz iyi düşünün derim

Bilemiyorum hediye cok farkli bir olay..Ben talep etmezdim .Cunku talep edilip alinan sey isterse 10 binlik birsey olsun bence hic romantik ve uygun degil..siparis verir gibi..Sonucta erkek arkadasiniz size bana onu bunu niye almadin dese bu yine cok cirkin olurdu..Hediyelesme hatir gonul işidir
hiç almadı ki
insan ister istemez kırılıyor işte

Bacim senin derdin baska iken adin paragöze cikacak böyle devam edersen haberin olsun.
ev yok araba yok mesleği var ama atanmadı sınava hazırlanıyor para göz olsam son tercihim olmazmıydı
inanın üzülüyorum kendimi değersiz hissediyorum

Hayatında bir kere alacağı tektaşta cimrilik eden bunu hayatının her günü yapar. Yarın birgün birine hediye alırken, eve temizlikçi çağırmak istersen, kendine ikinci pijama takımını alacağın zaman... uzar gider. Ben de tutumluyum hele bir dikili ağacım olsun dersen uyum sağlarsınız. ( böyle kadınlar tanıyorum. Ne yapayım tektaşı, o paraya şu kadar altın alırım atarım bankaya diyen) ama değilseniz iyi düşünün derim
ben ona dedimki ben de atanyım sende atan birlikte herşeyi hallederiz dedim sen canını sıkma dedim
ama bari bizim için özel olacak olan evlilik teklifinde tasarruf derdinde olmasaydı

Benim çok senelerden beri beraber yaşadığım erkek arkadaşım, bana karşı çok çok cüzdanı açık birisidir. Aldığı Herseyin en iyisini alır, hiç fiyatına bakmaz. Ama gençken onun ilk kız arkadisina evlenme teklifi yapmış ve 10 Mark lik bir gümüş yusukle, parası olduğu halde. Kız bununla nişanlanmış, birkaç ay sonra İtalya ya izine gidince, cok zengin bir adamla tanışmış ve onu la evlenmiş, 10 Mark lik yüzüğü de postayla nisanlisina geri göndermiş. Ondan sonra çok kız arkadaşı olmuş, ama cimriligini devam ettirmiş. Simdi sorarsam, niye bana karşı cimri değilsin diye, sen benim için, en değerli bir insansın ve sevildiğimi hissettiğim için ve çok sevdiğim için dedi. Birde benden hicbir sey beklemediğin için dedi.
İnsanlar çok sevdiği ve sevildiğini hissedince, vermesi zevk veriyor. Ben de öyleyimdir. Belki sizin aranızdaki sevgi tam sevgi değil.

Çok merak ettim, dediğiniz siteye girip yüzüğü buldum. Sadece 30 tanesi yarı fiyatına satılacaktır diyor. Yani aslında 1000 tl üstünde bir yüzük. Pırlanta kalitesi düşüktür belki ama şekli fena durmuyor. Ayrılmayı düşünmüyorsanız keşke olur deseydiniz. Böyle bir kavgadan sonra 5 karat alsa ne olur.

ev yok araba yok mesleği var ama atanmadı sınava hazırlanıyor para göz olsam son tercihim olmazmıydı

Bakin yine aynisini yasiyorsunuz. Ev yok araba yok diyorsunuz. Onlar ilerde beraber yapilacak seyler. Deger harcanan para ile zaten ölcülmez. Sizin derdiniz aslinda zaten paradan cok sizi düsünüp birsey almamasi. Yani sizi düsündügünü düsünümüyorsun. Siz ama isi "herseyi ucuzs kapatmaya calisiyorsun" deseniz oda "bu kiz paragöz" diye siyrilacak. Iliskiden beklentiniz farkli bir kere onun icin saglikli ilerlegecegini sahsen düsünmüyorum. Yapiniz uyumsuz ve gercek sevgi de yok gibi

cimri bi adamsa ileri de de başınız çok ağrır ..
bu arada sürekli bana bir şey almıyorsun demekte pek hoş değil sanki . . .

Siz uyumlu değilken iyi bir eş olamaz ki sevgiliniz sizin için. Çünkü sizi tatmin edemez duygusal olarak.

Kendi ağzınızzla istediğiniz yüzüğü göstermiş ve kenarda parası olduğunu da biliyorken yüzüğü en ucuza getirmeye çalışması hiç hoş değil bence de.

Ama ben bana hediye almadin, şunu yapmadın, bak bu yüzüğü istiyorum muhabbetlerinin de doğru olmadığını düşünüyorum. Sevgililik dönemi bu tarz gözlemler içinde de var. Bazı şeyler istediğiniz gibi değilse zorlamak sizi üzer en başta.

Peki adamın parası olmama ihtimalini düşündünüz mü? Yani cimri değilse parası olmadığı için sürekli hesap kitap yapıyor olabilir mi yazmıştım ama araba almaya çalışıyormuş, parası varmış...bu durumda hayattan beklentileriniz uyuşmuyor, devam etmek mantıksız olur. İleride daha çok üzülürsünüz.

simdi umarim yanlis anlasilmam ama ben bu cimrilik mevzusunun biraz sevgiden kaynaklandigini dusunuyorum. yani adamin parasi yok degil veya yatirim yapiyor falan degil, bildiginiz para harcamak istemiyor size. siz de usteleyince cirkinlesiyor durum.

benim iliskime 4 yil olacak, biz birbirimize surekli ama surekli hediye aliriz yani bu cok pahali bir canta da olur, bir cikolata da olur, kucuk bir toka da olur her sey olur. onemli olan karsindakini dusunmek. sevgilim bana cicek sepetinden 500 liraya yuzuk alsa gidip onun fiyatini arastirmam, aa cok sekermis derim belki birkac kez de takarim. kirmam yani onu. ama sizinki hem size onceden fiyatiyla birlikte atiyor, firca yiyor vs. hos mu yani?

bu dupeduz gorgusuzluk, insan alacagi hediyeyi onceden atar mi ya fiyatiyla birlikte? sok oluyorum ben bu insanlar nerede yetismisler acaba diye. ayrica aliskanlik falan degil bence pandemiden dolayi ayrilmak istemiyorsunuz, 8 ayda kimse vazgecilmez olmaz. bu pandemide cogunluk yanlis iliskilere basladi/bitirdi zaten.

Back