Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 22 Şubat 2016
- 2.224
- 2.148
- 133
Sagolunnngeçmiş gitmiş olsun inşallahh
Canim sebebi bilinmiyor diyolarAllah şifa versin, bildiğim dua yok, hastalığa bağlı kendime bakmayı (bakılmasını)tercih ederim
Aminnn...Allahım hem size hem tüm hastalara şifa versin en yakın zamanda inşallah.
- 22 Şubat 2016
- 2.224
- 2.148
- 133
Nasıl bi rahatsızlık kiCanim sebebi bilinmiyor diyolar
- 14 Mart 2010
- 7.885
- 6.794
- 398
Aminn canim hep bastan savdi doktorlar bilinmiyor..Tedavi oneren de yok kaldim oylece
yanliz böyle olmazki bellki ciddi birseydir belki basit ama tedavi edilmedikce Allah korusu daha büyük zarar verecektir. Bazi doktorlar bastan savabiliyor ciddiye almiyor biliyorum o yüzden iyi bir doktor bulmak önemli. Arastirma hastanesine gittin mi? Ne tür semptomlarin var?
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348
yanliz böyle olmazki bellki ciddi birseydir belki basit ama tedavi edilmedikce Allah korusu daha büyük zarar verecektir. Bazi doktorlar bastan savabiliyor ciddiye almiyor biliyorum o yüzden iyi bir doktor bulmak önemli. Arastirma hastanesine gittin mi? Arastirma hastanesine gittim kac tane canim test yapan yok vallahi bilemedim butun vucut sistemim birakmis kendini oyle yataktayim aylardir moralimde tukendi valla..
Once basladi canim dokuntuler kasinti ile sonra enfeksiyon oldu grip..Sicak basmalari terlemeler kalp carpintisi..Suratina bakmadan gonderiyolar cok doktor gezdim yoruldumFakülte hastanesine gitseniz. İleri detaylı bakılır. Ateş falan oldu mu. Döküntüler gripten sonra mı oldu önce mi
Allah kimseye vermesin canim dua edin cok zor bisey..Rabbim sizleri korusun..Colugunuzu cocugunuzu ailenizi..Nasıl bi rahatsızlık ki
- 14 Mart 2010
- 7.885
- 6.794
- 398
Once basladi canim dokuntuler kasinti ile sonra enfeksiyon oldu grip..Sicak basmalari terlemeler kalp carpintisi..Suratina bakmadan gonderiyolar cok doktor gezdim yoruldum
bana garip geldi kan tahlili yapildimi. Benimde 2017 de vucudumda enfeksiyon vardi CRP 75 bacagimda üstü sisti üstüne oturmusundur yok ezmissindir dediler ki üstüne basa basa oturmadim ezmedim dedim tek aile hekimim inandi ve klinige gönderdi ordada birsürü test yaptilar Allah sükür sonuc bakteriel enfeksiyon ve buna bagli reaktif artrit suan sükür iyiyim ama uzun zaman sürdü yani demem o ki bazen inatla doktor doktor gezmek gerekiyor. Vucudunda bir yerlerde enfeksiyon var belkide bir otoimmun hastaligin olabilir