- 16 Ekim 2018
- 46
- 8
- 16
- 26
- Konu Sahibi Ichliebedich1
-
Evet adetimin gecikmesinin 16.gunu bugün.. Fotografi yuklemeye calistim ama hafiza dolu dedi bir daha deniyim..Günün geçtimi canm bide testi araysan ona göre yorum yapayim
Ilk bas bu şekildeydi..Günün geçtimi canm bide testi araysan ona göre yorum yapayim
Sonra boyle oldu.. Ama dedigim gibi çok hafif silik kamerada tam belli olmamis ama gercekte görünüyorIlk bas bu şekildeydi..
Ben ikinci çizgi goremedim malesef. Bir-kac gün sonra tekrar mi yapsanız acabaSonra boyle oldu.. Ama dedigim gibi çok hafif silik kamerada tam belli olmamis ama gercekte görünüyor
Evet kameram kotu olduğu icin tam belli olmuyor ama ben gordum ikinci cizgiyi.. Ama dediğim gibi cok belli değildi silikti.. Ve belirtilerde var bana hamileymişim gibi geliyor..:) hayırlısı ins ama boylede insan tereddut yaşıyor birde ilk olacağı için pek bilgili degilim en iyisi tekrar yapiyim..)Ben ikinci çizgi goremedim malesef. Bir-kac gün sonra tekrar mi yapsanız acaba
Ama bu test çok yalancı pozitif geliyor 2 kere başıma geli farklı marka ile tekrarla kuzumSonra boyle oldu.. Ama dedigim gibi çok hafif silik kamerada tam belli olmamis ama gercekte görünüyor
Ama bu test çok yalancı pozitif geliyor 2 kere başıma geli farklı marka ile tekrarla kuzum
Bende ayni markayla yaptim canim ama bu marka yaniltabiliyormus.. Benimkide boyle cikti pek belli olmuyor kamerada ama gercekte silik cizgi gorunuyodu.. Bende umitlendim oyle cikinca ama baska markadan tekrar denicem artik..Benimde adetim 3 gün geçti ve hamilelik belirtilerim var 4 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor bugün test yaptım akşam üzeri çok çok silik çıktı ümitlenmek istemiyorum ama sizce varmı görebiliyor musunuz?
Bu arada bende biraz kansizlik var.. Onun icin belki tam cikmiyor diye düşündüm. Kolumdanda zor kan aliyorlar hemşireler damar bulabilmek icin baya ugrasiyo ama damarlarim cok ince oldugu icinde bulamayip ince damardan aliyorlar.. Bunada bagladim aslinda ama bilemiyorum artik denicez bakalim nasip..Benimde adetim 3 gün geçti ve hamilelik belirtilerim var 4 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor bugün test yaptım akşam üzeri çok çok silik çıktı ümitlenmek istemiyorum ama sizce varmı görebiliyor musunuz?
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah canım inşallah ikimizde hamileyizdirBu arada bende biraz kansizlik var.. Onun icin belki tam cikmiyor diye düşündüm. Kolumdanda zor kan aliyorlar hemşireler damar bulabilmek icin baya ugrasiyo ama damarlarim cok ince oldugu icinde bulamayip ince damardan aliyorlar.. Bunada bagladim aslinda ama bilemiyorum artik denicez bakalim nasip..
Evet oyle.. Bende 6.gun kanda baktirdim moralim bozuldu negatif çıkınca.. Esimde üzüldü baya.. Birde alirken aciyor oyuzden hic canim cekmiyor esimide uzmek istemiyorum umutlandirip.. Ne zor birseymis yaa..(En net sonuç kan testi ama yaa negatif çıkar korkusu ile onu da yaptırmak istemiyorum
Amin insallah mutlu haberler aliriz.. Bende heyecanliyim ilk olacagi icin..) Allah hayirlisini versin en dogru zamanda ins biraz daha bekleyelimHakkımızda hayırlısı olur inşallah canım inşallah ikimizde hamileyizdir
Bu bebetime olmasinHmm evet sitedede biraz baktim bu marka biraz skintiliymis.. Peki hangi marka almaliyim onerebileceginiz bir marka varmi..?
Hm bilemiyorum simdi biraz daha araştırdım miratech dogru cikiyor diyenlerde var.. :)Bu bebetime olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?