Cok hafif silik cizgi var hamilelik olabilirmi..?

Ichliebedich1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
46
8
16
26
Mrb. Ben bugün test yaptim evde.. Ikinci cizgi ilk basta cikmadi sonra biraz bekleyince cok cok hafif silik çıktı ama baya silikti.. Silik cizginin pozitif oldugunu biliyorum ama benimki cok belli degildi cok hafif silik gorunuyodu sonra yarim saatin sonunda biraz o cizgi pembelesti ama yine silik gorunuyordu ve tam belli olmuyordu sizce hamile olabilirmiyim?

Ben ikinci çizgi goremedim malesef. Bir-kac gün sonra tekrar mi yapsanız acaba
Evet kameram kotu olduğu icin tam belli olmuyor ama ben gordum ikinci cizgiyi.. Ama dediğim gibi cok belli değildi silikti.. Ve belirtilerde var bana hamileymişim gibi geliyor..:) hayırlısı ins ama boylede insan tereddut yaşıyor birde ilk olacağı için pek bilgili degilim en iyisi tekrar yapiyim..)

Benimde adetim 3 gün geçti ve hamilelik belirtilerim var 4 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor bugün test yaptım akşam üzeri çok çok silik çıktı ümitlenmek istemiyorum ama sizce varmı görebiliyor musunuz?

Eklentiler

• PicsArt_10-22-09.51.38.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 131
  • Screenshot_20181022-195758.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 134
Benimde adetim 3 gün geçti ve hamilelik belirtilerim var 4 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor bugün test yaptım akşam üzeri çok çok silik çıktı ümitlenmek istemiyorum ama sizce varmı görebiliyor musunuz?
Bende ayni markayla yaptim canim ama bu marka yaniltabiliyormus.. Benimkide boyle cikti pek belli olmuyor kamerada ama gercekte silik cizgi gorunuyodu.. Bende umitlendim oyle cikinca ama baska markadan tekrar denicem artik..

Bu arada bende biraz kansizlik var.. Onun icin belki tam cikmiyor diye düşündüm. Kolumdanda zor kan aliyorlar hemşireler damar bulabilmek icin baya ugrasiyo ama damarlarim cok ince oldugu icinde bulamayip ince damardan aliyorlar.. Bunada bagladim aslinda ama bilemiyorum artik denicez bakalim nasip..

Hakkımızda hayırlısı olur inşallah canım inşallah ikimizde hamileyizdir

Fotoda anlaşılmıyo çizgi yok gibi bişey ama adetiniz çok gecikmiş kan testinde çıkar mutlaka böyle beklemek çok zordur bence test yaptırın en kesin sonuç için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…