- 16 Ekim 2018
- 46
- 8
- 16
- 26
- Konu Sahibi Ichliebedich1
-
Haklisiniz en iyisi kan testi kesin sonuç..Fotoda anlaşılmıyo çizgi yok gibi bişey ama adetiniz çok gecikmiş kan testinde çıkar mutlaka böyle beklemek çok zordur bence test yaptırın en kesin sonuç için
Benim ilk değil 2 yaşında oğlum var ama ilkden çok daha fazla heyecanlıyım :)Amin insallah mutlu haberler aliriz.. Bende heyecanliyim ilk olacagi icin..) Allah hayirlisini versin en dogru zamanda ins biraz daha bekleyelim
Hmm Allah bağışlasın..) siz ilk nasil ogrendiniz peki..?Benim ilk değil 2 yaşında oğlum var ama ilkden çok daha fazla heyecanlıyım :)
Oğlumda adet olmam gereken günde test yapmıştım yine böyle silik bir şekilde çıkmıştı iki gün ara ile 3 tane test yapmıştım git gide koyulaşmıştıHmm Allah bağışlasın..) siz ilk nasil ogrendiniz peki..?
Hmm erken görmüşsünüz ozaman..)Oğlumda adet olmam gereken günde test yapmıştım yine böyle silik bir şekilde çıkmıştı iki gün ara ile 3 tane test yapmıştım git gide koyulaşmıştı
O nasil birsey bu testten farklimi?Ben çizgi gördüm.
Erken gebelik testi alın, garanti gibi bir şey oluyor.
Evet, markası farklı ve adet gününe 6 gün kaladan itibaren doğru sonuç veriyor.O nasil birsey bu testten farklimi?
Hmm teşekkürler bir de onu deneyeyim ozaman..)Evet, markası farklı ve adet gününe 6 gün kaladan itibaren doğru sonuç veriyor.
Predictor early testin adı.
İki oğlumu da o testle öğrendim.
Hatta ilkinde çok yeniymiş 2 haftalık falandı öğrendiğimde.
MerhabaSonra boyle oldu.. Ama dedigim gibi çok hafif silik kamerada tam belli olmamis ama gercekte görünüyor
Ne yaptınız sonuç ne çıktıHmm teşekkürler bir de onu deneyeyim ozaman..)
Bugun 30.gun bir ay oldu hala adetim gelmedi.. Sabah kahverengi leke gordum hafif ic camasirimda. Sonra test yaptim farkli bi marka alip eger bebek varsa belli olur diye düşündüm normal gebelik testi aldim iki tane oyuzden yine boyle hafif silik cizgi cikti mor gibi ikinci testtede beyaz cizgi cikti ikinci cizgi. Niye boyle cikiyor anlamiyorum ( bugun aksam yine cok az kahverengi leke cikmis bide nokta gibi kucucuk kirmizi bi leke gördüm.. Sonra nadiren midem bulaniyor.. Geçenlerde sabahleyin 6 da uyanip kustum usutme felanda olmadi hicbisey yokken biranda kustum.. Onun dışında dunde midem bulandi ama kusmadim.. Bu arada cok sinirli ve stresliyim tuhaf hissediyorum kendimi.. Kan testi yapmayi dusunuyorum ama hayal kirikligina ugramim diye biraz daha beklicez artik bakalim hayirlisi insNe yaptınız sonuç ne çıktı
Esim sinirleniyor malesef benim kendi kendime psikolojik olarak boyle hissettigimi dusunuyor stresten gelmemistir diyor ilk yaptigimizda negatif cikinca cok uzulmustu ve doktor ona soyledi hamileyse 6.gunde cikardi muhakkak diye oda buna inandi ve hastaligim gelecegi dusuncesinde.. Buyuzden diyip moralini bozmak istemiyorum ama normalde adetlerim duzenliydi 4 aydir 7 sinde geliyordu ayin bu ay boyle oldu ciddi bi hastalik cikacagini pek sanmiyorum bi agrimda yok.. Ama biraz daha bekleyip gidicem insallah.. Guzel dilekleriniz için tesekkur ederim :)Neden doktora gitmiyorsunuz ? Belki ciddi bir problem vardır ? hayal kırıklığından daha ciddi bir sorunla karşılaşırsanız ne yapacaksınız ? Yapmayın allah aşkına. Gidin bir doktora .
Dilerim herşey istediğiniz gibidir
Esim sinirleniyor malesef benim kendi kendime psikolojik olarak boyle hissettigimi dusunuyor stresten gelmemistir diyor ilk yaptigimizda negatif cikinca cok uzulmustu ve doktor ona soyledi hamileyse 6.gunde cikardi muhakkak diye oda buna inandi ve hastaligim gelecegi dusuncesinde.. Buyuzden diyip moralini bozmak istemiyorum ama normalde adetlerim duzenliydi 4 aydir 7 sinde geliyordu ayin bu ay boyle oldu ciddi bi hastalik cikacagini pek sanmiyorum bi agrimda yok.. Ama biraz daha bekleyip gidicem insallah.. Guzel dilekleriniz için tesekkur ederim :)
Ben daha 20 yasina bugun girdim :)Eşinizle gitmeyin o zaman yalnız gidin . Sizi asla endişe içine sokmak istemem ama annem 35 yaşında menapoza girdi aynı sizin gibi hamile zannediyordu kendini küçüktüm hatırlıyorum . 30 gün gecikme ciddi bir gecikme .
Ben açıkçası asla asla beklemezdim . Bide düzenliymiş adetleriniz.
Yine de tabi siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?