• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok hafif silik cizgi var hamilelik olabilirmi..?

Sonra boyle oldu.. Ama dedigim gibi çok hafif silik kamerada tam belli olmamis ama gercekte görünüyor
Merhaba
Ya benimde bu sekilde ikinci cizgim beyaz ilk gebeligimde boyle bisey yasamadim direk silik pembe cikmisti acaba beyaz olmasidemek pozitif mi demek oluyor. Siz kan testi yaptirdiniz mi? Bu arada ins. Hamilesinizdir

Eklentiler

• 20181027_182152.jpg
    20181027_182152.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 87
Ne yaptınız sonuç ne çıktı
Bugun 30.gun bir ay oldu hala adetim gelmedi.. Sabah kahverengi leke gordum hafif ic camasirimda. Sonra test yaptim farkli bi marka alip eger bebek varsa belli olur diye düşündüm normal gebelik testi aldim iki tane oyuzden yine boyle hafif silik cizgi cikti mor gibi ikinci testtede beyaz cizgi cikti ikinci cizgi. Niye boyle cikiyor anlamiyorum ( bugun aksam yine cok az kahverengi leke cikmis bide nokta gibi kucucuk kirmizi bi leke gördüm.. Sonra nadiren midem bulaniyor.. Geçenlerde sabahleyin 6 da uyanip kustum usutme felanda olmadi hicbisey yokken biranda kustum.. Onun dışında dunde midem bulandi ama kusmadim.. Bu arada cok sinirli ve stresliyim tuhaf hissediyorum kendimi.. Kan testi yapmayi dusunuyorum ama hayal kirikligina ugramim diye biraz daha beklicez artik bakalim hayirlisi ins

Neden doktora gitmiyorsunuz ? Belki ciddi bir problem vardır ? hayal kırıklığından daha ciddi bir sorunla karşılaşırsanız ne yapacaksınız ? Yapmayın allah aşkına. Gidin bir doktora .
Dilerim herşey istediğiniz gibidir :dua:

Neden doktora gitmiyorsunuz ? Belki ciddi bir problem vardır ? hayal kırıklığından daha ciddi bir sorunla karşılaşırsanız ne yapacaksınız ? Yapmayın allah aşkına. Gidin bir doktora .
Dilerim herşey istediğiniz gibidir :dua:
Esim sinirleniyor malesef benim kendi kendime psikolojik olarak boyle hissettigimi dusunuyor stresten gelmemistir diyor ilk yaptigimizda negatif cikinca cok uzulmustu ve doktor ona soyledi hamileyse 6.gunde cikardi muhakkak diye oda buna inandi ve hastaligim gelecegi dusuncesinde.. Buyuzden diyip moralini bozmak istemiyorum ama normalde adetlerim duzenliydi 4 aydir 7 sinde geliyordu ayin bu ay boyle oldu ciddi bi hastalik cikacagini pek sanmiyorum bi agrimda yok.. Ama biraz daha bekleyip gidicem insallah.. Guzel dilekleriniz için tesekkur ederim :)

Esim sinirleniyor malesef benim kendi kendime psikolojik olarak boyle hissettigimi dusunuyor stresten gelmemistir diyor ilk yaptigimizda negatif cikinca cok uzulmustu ve doktor ona soyledi hamileyse 6.gunde cikardi muhakkak diye oda buna inandi ve hastaligim gelecegi dusuncesinde.. Buyuzden diyip moralini bozmak istemiyorum ama normalde adetlerim duzenliydi 4 aydir 7 sinde geliyordu ayin bu ay boyle oldu ciddi bi hastalik cikacagini pek sanmiyorum bi agrimda yok.. Ama biraz daha bekleyip gidicem insallah.. Guzel dilekleriniz için tesekkur ederim :)

Eşinizle gitmeyin o zaman yalnız gidin . Sizi asla endişe içine sokmak istemem ama annem 35 yaşında menapoza girdi aynı sizin gibi hamile zannediyordu kendini küçüktüm hatırlıyorum . 30 gün gecikme ciddi bir gecikme .
Ben açıkçası asla asla beklemezdim . Bide düzenliymiş adetleriniz.
Yine de tabi siz bilirsiniz :KK66:

Eşinizle gitmeyin o zaman yalnız gidin . Sizi asla endişe içine sokmak istemem ama annem 35 yaşında menapoza girdi aynı sizin gibi hamile zannediyordu kendini küçüktüm hatırlıyorum . 30 gün gecikme ciddi bir gecikme .
Ben açıkçası asla asla beklemezdim . Bide düzenliymiş adetleriniz.
Yine de tabi siz bilirsiniz :KK66:
Ben daha 20 yasina bugun girdim :)

Back