Çok güzel kurdele nakışları

katuja

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2007
93
0
annemin kendi elleriyle işlediği çok güzel el emeği göz nuru ayakkabı çantası...isteyenler günlük çanta olarak da kullanabilir...bu güzel çantanın fiyatı 20 tl........vereliniortak

bu da iki parçalık salon takımı...masaya ve büyük sehpaya örtmek için...

canım fotolarını biraz daha büyük eklesen ya da daha yakından çeksen şansın daha yüksek olur.hayırlı satışlar

heyyy kimse kurdele nakışıyla ilgilenmio mu?benim evimde her yer kurdele nakışı dantel hiç kullanmıyorum.çok şık duruyorlar..........

seccade yapıyonmu peki?
kurdele nakışı seccade arıyom çeyizim için.

canım
ben bu çantadan 2 adet istiyorum. Nasıl görüşebiliriz.

Canım bende ayakkabı çantasından isticem ama renkleri farklı seçebilirim deilmi?

Eğer renk deiştirebiliosak iki adet isticem...

Son düzenleme:
arkadaşlar örtüler için de ayakkabı çantası için de farklı renkler yapabiliriz.ne renk istiyosanız siz söyleyin ona göre istediğiniz renklerde yapabiliriz.fakat resimdeki pembe çiçekli örtüler satıldı.ama istek olursa istediğiniz renklerde yapılır.

fiyat olarak da 4 tarafı işli olan parça 150 tl.diğer parça da 50 tl dir.

Son düzenleme:

bu da ayakkabı çantası için farklı bir model.henüz kulpu takılmadı.modeli görmeniz için koyuyorum.fiyatı yine kargo ücreti hariç 20 tl.

bu da kurdele nakışı seccade.fiyatı yine kargo hariç 150 tl(kenarları henüz çekilmedi)

Son düzenleme:

bu da runner.1.resimde katlayarak çektim resmini.boyu o kadar değil daha uzun.bunun da fiyatı 150 tl.

Son düzenleme:

bu da salon takımı.bir adet kare tek kenarlı fiskos,1 adet dikdörtgen şementabla,1 adet dikdörtgen orta sehpa,2 tane de küçük sehpa örtüsü.bu salon takımının fiyatı 550 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…