• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Güzel Bir Yüz-Muhteşem Gözler...İşte Tuvana Türkay.

ya bizim kızlarım kopya oldu artık ayne saç şekli popsuna kadar ya bal rengi ya siyah kahve tonalrı ya biraz dğişik birileri çıksa ya owwwww desek güzelliğle buda hoş ama normal heryerde buluna bilen modelden bir kz:51:

Kedi merak ettim nerede yaşıyorsun? Fatmagül Fate için de normal bir kız demişsin, senin olduğun yerde daha güzelleri varmış vs.
Buna da normal diyorsun. Ben İstanbul'da büyüdüm, 4 yıldır da Ankara'da yaşıyorum, hiç böyle tipler göremedim. :D
Vardır elbet ama çok çok azdır.
O açıdan sormak istedim :31:

trycım ben tus için ankara'ya gitmiştim de valla pek güzel gelmişti bana ankara'nın kızları
ee tabi zevkler ve renkler devreye giriyor :1::1:

trycım ben tus için ankara'ya gitmiştim de valla pek güzel gelmişti bana ankara'nın kızları
ee tabi zevkler ve renkler devreye giriyor :1::1:

Vardır güzel kızlar tabi. Ama Tuvana Türkay gibi, Fatmagül Fate gibi tiplere ben rastlayamadım.
Lüks semtler olsun, orta halli semtler olsun.

Bunlara benzeyenleri görememiştim, onu kastettim. :31:

Vardır güzel kızlar tabi. Ama Tuvana Türkay gibi, Fatmagül Fate gibi tiplere ben rastlayamadım.
Lüks semtler olsun, orta halli semtler olsun.

Bunlara benzeyenleri görememiştim, onu kastettim. :31:

fatmagül cidden güzel kızmış ama :1::1:
yav bu arada onun soyadı nette fakı yazıyordu sanki :26:

Kedi merak ettim nerede yaşıyorsun? Fatmagül Fate için de normal bir kız demişsin, senin olduğun yerde daha güzelleri varmış vs.
Buna da normal diyorsun. Ben İstanbul'da büyüdüm, 4 yıldır da Ankara'da yaşıyorum, hiç böyle tipler göremedim. :D

izmirliyim ben.. istanbulda böylesini göremssin orda tikicanalr var vardır ama fark etmemişsindir.. ama izmrde bulup çekicem birlkte fotoy koyucam buraya.. Burda çok var böylesi.. antalyadada ççoooooook fazla var böylesi.. bunları normal kızlar sayıyorum..:33: buda benım fıkrım:16::16:

Kediye ben de katılıyorum canım.
İstanbul, Ankara filan ordaki kızları gördüm.
Ama İzmir'de her yerden güzel kız fırlayabilir. O İzmir Kızları güzel olur tabiri gerçekten doğru.
Ha çirkin kız da var olmaz olur mu?
Ama diğer şehirlere göre güzel kız yoğunluğu İzmir'de çok fazla :)
Tuvana Türkay mı ? Gerçekten solda sıfır.

Ama İzmir'de her yerden güzel kız fırlayabilir. O İzmir Kızları güzel olur tabiri gerçekten doğru.

yan yanii.. zaten kımseye birşey anlatmamam gerek tyokmuş gören bilen duyan yazıyor :42::16::16::16::16:

izmirliyim ben.. istanbulda böylesini göremssin orda tikicanalr var vardır ama fark etmemişsindir.. ama izmrde bulup çekicem birlkte fotoy koyucam buraya.. Burda çok var böylesi.. antalyadada ççoooooook fazla var böylesi.. bunları normal kızlar sayıyorum..:33: buda benım fıkrım:16::16:

Hmm... Anladım canlar. İzmir'e 1 kez gittim. Kızlarını gözlemleyebilecek vaktim olmadı yani.
Ankara'da tanıştığım İzmirli kızların hiçbiri güzel olmadığı için İzmir'in kızları güzeldir lafı da bana saçmalık gibi geliyordu ama orada yaşamadan bilemem tabi. Siz öyle diyorsanız vardır bir bildiğiniz. :31:

ayy badeye bak sen nasıl gene güzel hatun..havva yanında bal yemiş :1: havva bana çok ama çok itici gelio küçük emrah gibi.bu hatun daha alımlı ve güzel

ya bizim kızlarım kopya oldu artık ayne saç şekli popsuna kadar ya bal rengi ya siyah kahve tonalrı ya biraz dğişik birileri çıksa ya owwwww desek güzelliğle buda hoş ama normal heryerde buluna bilen modelden bir kz:51:

bal rengi-(sarı tonları)
siyah
kahve tonları(kumral v.s)
geriye ne kaldıki hep aynı demişin saç renkleri için. pembe, kırmızı ,mor ,yeşil saç fln mı bekliyosun owwww demek için.

Cok güzel bir kiz gercektende :)

aobebw1yqnr9a9bq.jpg

plcolg7gp1bzlo7p.jpg

9g19ygf0af1ufaug.jpg

okadar çirkin kız ameliyattan tan sonra nasıl bukadar güzelleşti inanamıyorum

Güzel bir kızdı yani, koştur koştur burnunu yaptırmasa ölmezdi. Daha 21 yaşında, estetik operasyonlarından siftahı yapmış. Umarım gerisi gelmez.

Ben sokağa çıktığımda çok çok güzel kızlar göremiyorum :/
İzmir'in adı çıkmış ,ondan herkes senin gibi düşünüyor .

Arkadaşlar artık anlayın kimse estetik ameliyatla tanrıçaya dönüşmez.. yüzü güzel olmayan biri baştan sona yüzündeki herşeyi yaptırsa da malzeme olmayınca haliyle birşeyler çıkmıyor ortaya yani diyecem o dur ki bu kızın estetiksiz halide gayet güzel şimdiki halide.

estetikle de güzel olmamış

beğenmiyorum

estetikle güzel olanlar da var evt ama onlardan biri değil bana göre

zaten her şeyden önce doğal güzellik gelir.

Ben sokağa çıktığımda çok çok güzel kızlar göremiyorum :/
İzmir'in adı çıkmış ,ondan herkes senin gibi düşünüyor .

Ben İzmir'liyim canım. 22 yıldır İzmir'de yaşıyorum , doğdum doğalı. Bir çok şehre gittim.
O yüzden, kızlar arasındaki kıyaslamayı yapabiliyorum.
Zaten Şu miss model yarışmalarında da, genellikle ilk 3e girenden biri İzmirlidir :)
Bu yerin adı, kızları güzel diye çıkmışsa, kızları güzeldir de ondan :)
Afeti devranlar var ... Ben başka şehirlerde sokağa çıktığımda -burda göremediğim çok çok güzellerin yanında- çok güzel kız hiç görmedim .

Back