• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Güzel Bir Yüz-Muhteşem Gözler...İşte Tuvana Türkay.

bu kızın ne kadar beğeneni varmış :53: elbette çirkin değil ama her gün görülen klasik bir tipten farklı değil bana göre :50:

evet farklı bir tipi yok hele o burnunu yaptırınca ama daha güzel olmuş şimdikii halii bide bu kızın gözleri lens değilmi şimdikii bölümlerde gözleri sanki eskisi gibi yeşil değil hatta kahve!!lenssee eğer çook merak ettim markası ne kii acaba!!

Kızlar yer gök aşktaki bade rolünde artık lens takmıyor. Gözleri çok açık kahverengi o yüzden mavi yeşil lens takınca çok doğal duruyor.. Ayrıca dikkat ederseniz Beren Saat de renksiz lens takıyor :49:

hiç beğenmiyorum bu kızı kim derki 21 yaşında
doğallıktan uzak sürekli yapılı saçlar full makyaj onu itici yapıyor

yaa evet dimii hele en son bölümde iyice dikkat ettim bende gözleri lensmiş ama negüzeldi rengi hem başka bi havası vardı şimdi çok sıradan..yazık ettiler bukıza!!çok güzel değildi ama şimdiki halinii pek beğenmiyorum...

Bu kadın bazı fotoğraflarında çok vasat, güzelliğin "g"sine bile sahip değil. Bazılarında da çok güzel. Anlamadım cidden güzel midir değil midir... :s Saç ve makyajla çok değişiyor herhalde. Tabi bir de lenslerle... :s

Ablası da ne kadar yapay, esmer ten-sarı saç- mavi lens. Bu özentilikten nefret ediyorum. Hiç de güzel görünmemiş kendisinde. Çok basit.

Doğal olup olmamaları umrumda değil aslında ama önemli olan sonuçtur. Tuvana Türkay'ın estetiği çok doğal olmuş. Söyleyen olmasa aklımdan bile geçmezdi estetik olduğu.

ablası yapay değil normalde mavı gozlu ama ustune farklı mavı lenslerde kullanıyor ve esmer değildir o fotoda yanık ten ıle cekılmış beyaz tenlı zaten gocmendır gocmenden nasıl bır esmerlık bekleyebılıyorsanız artık.kuzenımın arkadasıyla sınıf arkadasıymıslar gozlerı mavıydı demiş lens falan değil yani.

tuvananında aynı sekılde bazı fotolarda rengı acık olabılır ama normal goz rengı koyu yesıldır.ve illa bır kızın guzel olması ıcın adrıana lıma olması gerekmıyor bır arkadas boyle saçma bır yorum yapmısta. keza limada doğal guzel değil. gayet hos ve guzel bır kız burnunu yaptırmadan oncede guzeldı yaptırdıktan sonra baska bır guzel olmuş.Neresınde sıradanlık anlamadım yanı. Bu kız yabancı olsa abarta abarta bıtıremezdınız.

ablası yapay değil normalde mavı gozlu ama ustune farklı mavı lenslerde kullanıyor ve esmer değildir o fotoda yanık ten ıle cekılmış beyaz tenlı zaten gocmendır gocmenden nasıl bır esmerlık bekleyebılıyorsanız artık.kuzenımın arkadasıyla sınıf arkadasıymıslar gozlerı mavıydı demiş lens falan değil yani.

tuvananında aynı sekılde bazı fotolarda rengı acık olabılır ama normal goz rengı koyu yesıldır.ve illa bır kızın guzel olması ıcın adrıana lıma olması gerekmıyor bır arkadas boyle saçma bır yorum yapmısta. keza limada doğal guzel değil. gayet hos ve guzel bır kız burnunu yaptırmadan oncede guzeldı yaptırdıktan sonra baska bır guzel olmuş.Neresınde sıradanlık anlamadım yanı. Bu kız yabancı olsa abarta abarta bıtıremezdınız.

surekli yabancı hayranısınız bu yabancı olsa begenirdiniz vs vs tarzı seyler yazıyorsun neden buna bu kadar takıntılısın anlamadım daha onceden victoria secreta tr den manken cıkmaz sanırım dedigimde de bana aynı tarz seyler yazmıstın hani burdaki uyeler turk neden biz begendigimiz bir turk kızına bile bile cirkin diyelim neden begenmiyorsak illa yabancı hayranı diye etiket yapıstırıyorsun anlamıs degilim hepimiz turkuz yeri gelince elestiriyoruz yeri gelincede savunuyoruz begenmedigimiz bir kadına illa turk diye guzel demek zorundamıyız su mesajımı laf sokma olaral algılamazsın umarım sadece merak ediyorum cogu yerde aynı tarz soylemlerinle karsılastıgım icin yazıyorum sadece

Son düzenleme:
surekli yabancı hayranısınız bu yabancı olsa begenirdiniz vs vs tarzı seyler yazıyorsun neden buna bu kadar takıntılısın anlamadım daha onceden victoria secreta tr den manken cıkmaz sanırım dedigimde de bana aynı tarz seyler yazmıstın hani burdaki uyeler turk neden biz begendigimiz bir turk kızına bile bile cirkin diyelim neden begenmiyorsak illa yabancı hayranı diye etiket yapıstırıyorsun anlamıs degilim hepimiz turkuz yeri gelince elestiriyoruz yeri gelincede savunuyoruz begenmedigimiz bir kadına illa turk diye guzel demek zorundamıyız su mesajımı laf sokma olaral algılamazsın umarım sadece merak ediyorum cogu yerde aynı tarz soylemlerinle karsılastıgım icin yazıyorum sadece

malesef var böyle insanlar.her yere aynı tarz saçma sapan şeyleri yazan..:1:

boyle dusundugumden dolayı bunu yazıyorum.ki bunu yazan sadece bende değilim bı kac arkadas daha aynısını demiş demekki benımde kanaatım dogruymuş.eğer siz değilseniz üstünüze alınmayın.ben yazılandan yola cıkarak yapıyorum o yorumu.herkes fıkrını soyleyebılır değil mi ? turk kızını begenmeyınce dırek bu damgayı yapıstırmıyorum.yorumlarda tezatlık gordugum veya bırının bı kac yerde sureklı kıyaslaması sonucu yazıyorum.gorduklerım bunlar yoksa bı sansasyon yaratmak değil amacım.nıye laf sokma olarak algılayım sende bırsey sormussun ogrenme ıstıyorsun sonucta ..

tuvananın gözleri lens değil yaa. hiç lensli göz görmediniz heralde. hele ki yeşil lens takınca yılan gibi oluyor gözler lens olduğu en çok belli olan renk yeşildir.haksızlık etmeyin bu kızın gözleri orjinal. burnunu yaptırmış çok da yakışmış bence.dudakları felan da çok güzel. hoş kız yani gömmeyin hemen. gözleri lens mens değil internetten lensli gözlerin fotolarına bakın anlarsınız lensli göz nasılmış.gözleri koyu yeşil ışıktan da koyulaşıp açılabilir. nasıl anlayamıyorsunuz hayret ediyorum valla :27:

bencede güzel kız allah için.sokağa çıktığımda buna benzeyen onlarca kız görmüyorum en azından.

doğal değil deniyor,şimdi kim doğal güzelki allah aşkına,herkes illa biyerini yaptırmış oluyor.

gözleri lens olabilir,orasını bilmiyorum ama zaten renginden ziyade göz şekli güzel,yüz hatları güzel,kaşları güzel,dudaklarıda silikonsa bile çok doğal duruyor,burnunuda yaptırmış bi içim su olmuş,daha ne olsun.

ayrıca yabancı olsa daha çok beğeni toplardı fikrinede maalesef kesinlikle katılıyorum.

Gün gectıkce dahada guzellesıyor dızıde fızıgını ve yuzunu cok cok begenıyorum.Hemserım zaten oradan ayrı bir kanım ısındı.Dudak yapısı goz yapısı yuz hatları cok guzel bır kız.Burnunu yaptırınca guzellıgıne guzellık katmıs oldu.

Back