• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Güzel Bir Yüz-Muhteşem Gözler...İşte Tuvana Türkay.

Ben İzmir'liyim canım. 22 yıldır İzmir'de yaşıyorum , doğdum doğalı. Bir çok şehre gittim.
O yüzden, kızlar arasındaki kıyaslamayı yapabiliyorum.
Zaten Şu miss model yarışmalarında da, genellikle ilk 3e girenden biri İzmirlidir :)
Bu yerin adı, kızları güzel diye çıkmışsa, kızları güzeldir de ondan :)
Afeti devranlar var ... Ben başka şehirlerde sokağa çıktığımda -burda göremediğim çok çok güzellerin yanında- çok güzel kız hiç görmedim .

Sanıyorum boyle dusunmen seninde izmirli olmandan kaynaklanıyor kendinde izmirlisin ya o yuzden toz konduramıyorsun
Bir nevi kimse yogurdum eksi demez hikayesi

Bende 5 yıl izmirde okudum her semtini de gezdim
Hicte oyle istanbul veya ankaradakinden farklı guzelliği olan bir kız gormedim
Bir cok guzel arkadasım vardı onlar da okul icin baska sehirlerden gelen kızlardı

İzmirliler sadece boy olarak fark atıyor
Her boyu uzun olan da kendini ultra guzel sandıgı icin hopp atlıyor istanbula model olmaya
Mankenlerin cogunun izmirli olması falan da bundan kaynaklı :36:

Her neyse
Tuvana'ya gelecek olursak, tamamen guzelliğini golgeleyen bir buruna sahipmiş iyiki de yaptırmıs gercekten cok hos olmus

Son düzenleme:
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben bu kızı beğenmeyenin zevkinden şüphe ederim. Kendine has bir tarzı ve güzelliği var ayrıca çok çekici ve kadınsı. Her ne yapmışsa da kendine yakıştırmış muhteşem görünüyor. O diziyi sırf bu kız için seyrediyorum.

Sanıyorum boyle dusunmen seninde izmirli olmandan kaynaklanıyor kendinde izmirlisin ya o yuzden toz konduramıyorsun
Bir nevi kimse yogurdum eksi demez hikayesi

Bende 5 yıl izmirde okudum her semtini de gezdim
Hicte oyle istanbul veya ankaradakinden farklı guzelliği olan bir kız gormedim
Bir cok guzel arkadasım vardı onlar da okul icin baska sehirlerden gelen kızlardı

İzmirliler sadece boy olarak fark atıyor
Her boyu uzun olan da kendini ultra guzel sandıgı icin hopp atlıyor istanbula model olmaya
Mankenlerin cogunun izmirli olması falan da bundan kaynaklı :36:

Her neyse
Tuvana'ya gelecek olursak, tamamen guzelliğini golgeleyen bir buruna sahipmiş iyiki de yaptırmıs gercekten cok hos olmus

izmirli kadınların güzel olduğu gerçeğini herkes bilir . boy var bir tek demişsin . boy zaten güzelliğin olmazsa olmaz kriteri . kimse 1.55 boyunda kadını güzel bulmaz . bulsa bile bir standarta uymaz . her zaman uzun bacaklı kadınlar çekicidir . zaten mankenler ve güzellik yarışmalarında boy kriteri vardır . izmirli kızların güzel olmasının nedenide genelde göçmendirler . o yüzden melez olurlar . ve dolayısıyla güzeldirler ...
bu kıza gelince bence hoş ama öle aman aman bir güzelliği yok . zaten burnunda ve kaşlarında estetik var çok belli dudaklarıda dolgu bu kadar şeyi başkasınada yapsan aynı olur . bir özellliği yok yani . estetik harikası

Son düzenleme:
Arkadaşlar artık anlayın kimse estetik ameliyatla tanrıçaya dönüşmez.. yüzü güzel olmayan biri baştan sona yüzündeki herşeyi yaptırsa da malzeme olmayınca haliyle birşeyler çıkmıyor ortaya yani diyecem o dur ki bu kızın estetiksiz halide gayet güzel şimdiki halide.

valla oluyor . forumda bile burun estetğinden sonra bambaşka olan kızlara bak ben şaştım kaldım yani . çirkin bir burun güzel gözüde olsa dudağıda olsa yüzü çirkin gösteriyor . burun ameliyatı öncesi sonrası fotolarına bak dünyalar kadar fark var . tabi doğal mı değil . doğal olmayanada güzel demem kusura bakmasınlar . estetik burun zaten belli ediyor kendini .

Kız çok güzel değil ama çirkin de değil. Ben gözlerini beğendim.burnunu yaptırdıktan sonra dha iyi olmuş. Neden estetik olursa bir insan güzel olarak adlandırılamıyor ? Estetik ameliyat geçirdi diye hımm güzel ama estetikli işte en çirkine bile onları yaptırsan güzel olur mantığı yürütüyosunuz ya çok komik. Ben bütün estetikliler güzel oluyo demiyorum kendini çok değiştirmeden donatella versace gibi apayrı bi tip olmadan sadece sorunlu bölgeyi düzelttirmek bence normal birşey. Sitedeki resimlere bakıyorum hep burun estetiği yaptıranlar var zaten onların arasında güzel olanlar az neden acaba ? Çünkü bi burunla bitmiyo. Geride kalanlar güzelse onlar sayesinde güzel oluyosun. E çok dikkat çeken şey yüzde burundur burun çirkin olursa dikkat çeken o olur. Ünlülerin hepsine bakın hepsi burnunu düZelttirmiş ama yapay bi şekilde değil bazıları anlaşılmıyor bile. Mesela türkan şoray filiz akın marilyn monroe vs. Bunlar estetik yaptırmasaydı şimdiki gibi beğenilirler miydi acaba çok merak ediyorum.

Son bölümlerde daha da hoşuma gitti. Gerçekten güzel kız ayrıca burnunu yaptırınca daha bi güzel oldu.

Estetiksiz cokda güzel oldugunu sanmam...
Burun ve dudaklar estetik...tabi sokakta görünce dikkat ceker okadarda siradan degil...

Estetiksiz halini gordum gerçekten kotuymus.ama fizik var kizda..175 boy kac kiside var bu ulkede yani..

gözleri çok güzel kendi de öyle ama

yaşını çok fazla gösteriyor aynı yaştayız ama hiç yaşıtım gibi değil.

30 a yakın gibi duruyor ağır makyaj ve tarzından

Estetikli guzel olmus.ayrica burnu yaparken yuzunde baska degisikkikler de yapmislar.hic elmacik kemigi yokken yuzu daha sekillenmis.ay cok guzel mukemmel sahane demek icin estetiksiz olmasi gerektigine inanirim zira obur turlu herkes yaptirir herkes muhtesem olur. Ozenilecek bisey yok sizde gidin yaptirin siz de oyle olursunuz.ayrica biri demis ki altyapi olmasi lazim, deniz akkayada nasil bi altyapi varmis da liv tyler olmus?kadinin bakislari bile degismis estetikle..

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 81
Back