Bu kadın bazı fotoğraflarında çok vasat, güzelliğin "g"sine bile sahip değil. Bazılarında da çok güzel. Anlamadım cidden güzel midir değil midir... :s Saç ve makyajla çok değişiyor herhalde. Tabi bir de lenslerle... :s
Ablası da ne kadar yapay, esmer ten-sarı saç- mavi lens. Bu özentilikten nefret ediyorum. Hiç de güzel görünmemiş kendisinde. Çok basit.
Doğal olup olmamaları umrumda değil aslında ama önemli olan sonuçtur. Tuvana Türkay'ın estetiği çok doğal olmuş. Söyleyen olmasa aklımdan bile geçmezdi estetik olduğu.
ablası yapay değil normalde mavı gozlu ama ustune farklı mavı lenslerde kullanıyor ve esmer değildir o fotoda yanık ten ıle cekılmış beyaz tenlı zaten gocmendır gocmenden nasıl bır esmerlık bekleyebılıyorsanız artık.kuzenımın arkadasıyla sınıf arkadasıymıslar gozlerı mavıydı demiş lens falan değil yani.
tuvananında aynı sekılde bazı fotolarda rengı acık olabılır ama normal goz rengı koyu yesıldır.ve illa bır kızın guzel olması ıcın adrıana lıma olması gerekmıyor bır arkadas boyle saçma bır yorum yapmısta. keza limada doğal guzel değil. gayet hos ve guzel bır kız burnunu yaptırmadan oncede guzeldı yaptırdıktan sonra baska bır guzel olmuş.Neresınde sıradanlık anlamadım yanı. Bu kız yabancı olsa abarta abarta bıtıremezdınız.
surekli yabancı hayranısınız bu yabancı olsa begenirdiniz vs vs tarzı seyler yazıyorsun neden buna bu kadar takıntılısın anlamadım daha onceden victoria secreta tr den manken cıkmaz sanırım dedigimde de bana aynı tarz seyler yazmıstın hani burdaki uyeler turk neden biz begendigimiz bir turk kızına bile bile cirkin diyelim neden begenmiyorsak illa yabancı hayranı diye etiket yapıstırıyorsun anlamıs degilim hepimiz turkuz yeri gelince elestiriyoruz yeri gelincede savunuyoruz begenmedigimiz bir kadına illa turk diye guzel demek zorundamıyız su mesajımı laf sokma olaral algılamazsın umarım sadece merak ediyorum cogu yerde aynı tarz soylemlerinle karsılastıgım icin yazıyorum sadece
surekli yabancı hayranısınız bu yabancı olsa begenirdiniz vs vs tarzı seyler yazıyorsun neden buna bu kadar takıntılısın anlamadım daha onceden victoria secreta tr den manken cıkmaz sanırım dedigimde de bana aynı tarz seyler yazmıstın hani burdaki uyeler turk neden biz begendigimiz bir turk kızına bile bile cirkin diyelim neden begenmiyorsak illa yabancı hayranı diye etiket yapıstırıyorsun anlamıs degilim hepimiz turkuz yeri gelince elestiriyoruz yeri gelincede savunuyoruz begenmedigimiz bir kadına illa turk diye guzel demek zorundamıyız su mesajımı laf sokma olaral algılamazsın umarım sadece merak ediyorum cogu yerde aynı tarz soylemlerinle karsılastıgım icin yazıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?