Çok Güzel Bir Yüz-Muhteşem Gözler...İşte Tuvana Türkay.

Bu kadın bazı fotoğraflarında çok vasat, güzelliğin "g"sine bile sahip değil. Bazılarında da çok güzel. Anlamadım cidden güzel midir değil midir... :s Saç ve makyajla çok değişiyor herhalde. Tabi bir de lenslerle... :s

Ablası da ne kadar yapay, esmer ten-sarı saç- mavi lens. Bu özentilikten nefret ediyorum. Hiç de güzel görünmemiş kendisinde. Çok basit.

Doğal olup olmamaları umrumda değil aslında ama önemli olan sonuçtur. Tuvana Türkay'ın estetiği çok doğal olmuş. Söyleyen olmasa aklımdan bile geçmezdi estetik olduğu.

Lezbiyenlik meselesine değinen kişi de çok enteresan. Deli gibi foto araştırırım nette beğendiğim kadınlarla ilgili ve saatlerce de bakarım, incelerim her bir fotoyu. Benim için büyük zevk. :97: Güzel insanlara bakmak inanılmaz bir haz veriyor. :97::97:

bazı fotoğraflar birbirinden okadar farklı ki.
fakat bazılarında çok güzel bazılarında da bir o kadar itici.
bikaç fotoğraf arasında dağlar kadar fark var.
hangisi gerçekteki kendisi anlamak zor

Son düzenleme:
21 yaşındaymış ya yaşından ne kadar büyük gösteriyor bu yaşta böyle şeyler(ağır makyaj ve 20li yaşlara uygun olmayan tarz )yapıp yaşını yaşamıyor merak ediyorum 30lu yaşlara gelince ne yapıcak =>

21 yaşında mı ????

Benden 1 yaş küçük ama ablam gibi durur yanımda. İnanamıyorum.

Son düzenleme:
hiç beğenmedim bennn

avatarınızı gorunce solemek ıstedım bende gulsen bubık oglu hayranıyım cok begenıyorum benıde bıraz benzetırler buda gurur duyuyorum ona benzemekten bende gulsen ablamızın fotolarını ındırırım bakarım lezbıyen mı oldum sımdı yanı cok sacma

böyle insanların kendilerine kompleksleri olduğunu düşünüyorum.güzel olan güzeldir benim için ve sadece estetik olarak zevk verir bunu söyleyen kişinin niyeti bizim baktığımız kadar masum değil demek ki hemen cinsel tercihlere yormuş erkeklerden ian somerhalderi çok beğenirim mesela ama ona aşık değilim sadece fiziksel özelliklerine bayılıyorum bir kadına bakarkende aynı şeyler geçerli bu durumda eve güzel bir kadın biblosu almak bile lezbiyenlik olarak sayılmalı

ya gözlerindeki lensin markası ne nekadar doğal duruyor tv.de çok doğal duruyor
Ben bu kızı ( ayrılık - aşkta ve savaşta filistin ) çok beğeniyordum
orasını burasını yaptıra yaptıra herkes gb oldu , sıralı törpülenmiş dişler, okka gb burun falan .. yapaylaşmış yani.

bu dızıde cok guzeldi ..

bu kız 21 yasında mı ya ? acaba yalnıslıkla mı yazılmıs 1990 dıye 1980 olmasın :44:
benle yaşıt ama benden çoook daha buyuk duruyor

ben de merak ediyordum gözleri lens mi acaba diye,burnunu sanırım dizi tatile girince yaptırmış,ama hoş kız,saçı yüzü kaşı dudağı güzel yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…