çok gerginim :(

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
günaydın.. akşam eşimle kötü bir olay yaşadık ve ben hala ne yapacağımı bilmiyorum. bilgisayar masasının raflarında dikiş ipim ve iğnem vardı dünden. bana bınları kaldır burdan dedi. bende şimdi değil işim var sonra dedim. şimdi dedi hayır dedim.. bak kaldırmazsan atarım dedi. at bak neler olur dedim. çıktı balkona atar gibi yaptı önce atmadı ben güldüm atarsan çok fena bozuşuruz dedim. alıyomusun dedi. şimdi değil sonra dedim ve attıııı... ben şok oldum. çıktım odadan ve konuşmadım. bunlar olurken ikimizde gülüyoduk ben şaka yapıyo sandım taki atana kadar. bu kadar saygısızca bişey yapabileceği aklıma gelmiyodu..
akşam hiç konuşmadım duş alırken bi geldi yanıma kapadım kapıyı. şimdi böylemi olduk dedi gitti. bidaha hiç konuşmadık. sabahta işe gitti aynı.

çok kırgınım basit bişey gibi ama bence çok önemli bunu ona nasıl anlatabilirim.varmı bi fikriniz. valla inanın 2. çocuk düşünüyoduk onu bile ertelicem 4-5 ay o derece canım sıkıldı

sana kaç kere söyledim yapmadın bende dedğimi yaptıma gelmiş olay ama gayet seviyeli bir tartışma olmuş.bence siz çok alıngan davranmışsınız oda atmak yerine yerine kaldırsa sizden beklemeyip sorun bu kadar uzamayacaktı.kısacada ikinizde ufacık suçlusunuz ama konuşmama işini uzatmışınız.

ama dikiş iplerini koyduğum yer herkesin ortak alanı. alıp atmak ne demek ya. insanın kişisel eşyalarını atmak bence çok büyük hakaret. konuşacaktım ama çok gerginim konuşmadım.

Şakanın tadını kaçırmış
aynen ve çok kırıldım. evin her alanı her yeri ortak kullanım alanıdır. bana söyleyene kadar kendi bile kaldırabilirdi. herşeyini ayağına getiren ben bu durumuda kendim yaptım galiba. inan konuşmak bile istemiyorum. ne olursa olsun bana ait eşyalarımı attı ya. bütün eşyalarını dışarı atasım var o derece gerildim.

baız insanlar böyle rafta ona bir zararı olmasada iş ediniyor kendine.benim böyle durumlarda kızdığım konu gördün söyleyeceğine al yerine koy .geneldede eşiniz bu şekilde mi peki?eğr böyle değilse sakin bir zamanınızda hiç hoşunuza gitmediğini söyleyin tabiki ama küslüğü uzatmayın bence.

böyle bir şeyi ilk defa yaptı. ama şu al bunu koy yapar tabi. bende istersem yaparım. çocukla uğraşıyorum bütün gece o pcde oyun oynuyo oturduğu yerden herşeye dahil oluyo. aklınca benimle restleşti bak bidahakileri böyle atarım diye ama inan isterse bütün evi atsın genede yapmam artık.

konuşçam ama ben değil onun adım atması lazım

çocukla uğraşıyorum bütün gece o oyun oynuyor diyince sizi dahada iyi anladım .haklısınız ufak gibi görünsede sinir bozucu bir durum.sanki şu erkekler kendileri sanki çok derli toplu..

çocukla uğraşıyorum bütün gece o oyun oynuyor diyince sizi dahada iyi anladım .haklısınız ufak gibi görünsede sinir bozucu bir durum.sanki şu erkekler kendileri sanki çok derli toplu..
normalde yetebildiğim kadar herşeyi yapıyorum evde. çalışıyorum zaten. bana çok laf söylemez mesela çamaşır katlamaya vaktim kalmıyor. çok ütü yapmam. ama onuda ütüsüz göndermem. bunlar için çok laf söylemez söylesede umrumda olmaz kapasitem bu kadar çalış eve gel hiperaktiv oğluşa bak.eşim pcde oynasın önüne su getir götür. bu kadarına yetebiliyorum. akşam benimle şakalaştı aklınca ama atması çok büyük terbiyesizlikti bence.
şimdi tek derdim eşime bu yaptığını nasıl farkettiricem..

onunla sakin bir şekilde konuşup anlatarak yoksa konuşmayınca hiç anlamıyorlar ne yazıkki onlar bizim kadar inc fikirli değiller.ona göre sorun yok çünkü bu yaptığında sinirli konuşursanız yine sonuç alamazsınız diye düşümüyorum kendisi adım atıp aranız normale döndükten sonra birer kahve yapıp anlatın empati yaptırın ona yoksa onlar kendiğinden empati bile yapamıyorlar.zaten biz kadınlar mükemmel varlıklarız erkekler bizim yerimizde olsa yapabildiklerimizin ne kadarına yetebilirlerdiki!

Gerçekten de üzerinizde böyle cezalandırma yöntemleri aracılığıyla hakimiyet kurmaya çalışma hakkı yok eşinizin. Haddini aşmış evet ama sizin tüm bunları ona açıkça anlatmanız gerekiyor. Eşiniz çocuk gibi inatlaşmış sizinle. Yetişkin insanların isteklerini ifade etme şekli bu değildir.
Bazı insanların duygusal/sosyal zekaları çok iyi gelişmeyebilir. Eşiniz sizi bu kadar kıracağını düşünmemiş olabilir. Ona karşı tavır koymaya devam edecekseniz de olayın sizin bakış açınızdan nasıl göründüğünü eşinize anlatın. Ama sakince, tartışmadan, hatta suçlamadan. Tıpkı bir çocuğa anlatırmış gibi.

Hatasını anlaması ve düzeltmesi için ona bir fırsat verin.

aynen sana katılıyorum. şuan çok gergin olduğum ve kırıldığım için konuşmuyorum ama bu konuşmayı yapıcam. 4 yaşında oğlum var bazen sanki onla konuşur gibi eşime bişeyler anlatıyorum bu beni çok rahatsız ediyor. eşim 33 yaşında ya. yoruluyorum bazen. erkeklerin çoğu böyle galiba..

Sanırım fazla şımartmışsınız istediği herşeyi yaparak. Çunku " bunları kaldır" demek yerine , bunları nereye bırakayım" diyebilirdi, ya da sormadan yerini biliyorsa kaldırabilirdi.
Şakanın tadı kaçmış bir arkadaşın dediği gibi.
Hani bazen sınırlayamazya bazı insanlar kendisini oyle olmuş.
Çok büyütmeyin kafanızda akşam konuşup halledebileceğiniz bir konu.

aynen öyle fazla şımartıldı.. akşam konuşup halledicem umarım bu konuşma diğer emirvakilerinide bitiri. tek çocuk eşim. ben asla düşünmüyodum 2. çocuğu ama sırf bu hareketlerden dolayı istiyorum 2. bebeği. ben ne kadar anlatırsam anlatayım tek büyüdüğü için anlamıyor bazı şeyleri.

Abartılcak bişey yok bence aynı şeyi sen ondan isteseydin defalarca söylemene ragmen yerine getirmeseydi sende aynı şeyi yapabilirdin.çocuk planlarını ertelicekmbi durum değil

Abartılcak bişey yok bence aynı şeyi sen ondan isteseydin defalarca söylemene ragmen yerine getirmeseydi sende aynı şeyi yapabilirdin.çocuk planlarını ertelicekmbi durum değil
yok ya oyle defalarca söylenen bi durum değildi. düşün sabah masaya bişey koydun işten geldin akşam kaldır dedi sende simdi değil sonra kaldırırım dedin ve attı bu yani durum.

Allah kolaylık versin iki çocukla uğraşmak zor.Evet bence iki çocuğunuz var sizin.

Ne kadar çocukça eşinizin davranışları
kaç yaşında 18 mi 19 mu
valla sormayın nasıl sinirlendim akşam anlatamam. iğnemi ipliğimi fırlattı yan arsaya ya. bide güya şaka yapıyo..ilk defa yaptı böyle bişeyi ama ben sinirden tek bi laf bile etmedim. konuşmuyoruz şuan. valla çok ciddiyim 2. bebek düşünüyoduk erteledim kendimce 4-5 ay. o derece kırıldım ve şaşırdım bu yaptığına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…