Çok geç biliyorum ama caremde yok

Eşinizle sadece ailevi yani abinler yüzünden mi tartışmalarınız var yoksa faklı konularda var mı bilmiyorum ama eğer sadece abinler durumu ise eşinin yetişme tarzı bu demekki bazı insanları değiştiremezsin senin gitmene sıkıntı çıkarmıyorsa sık sık sen git ne olacak ki yani fark nedir hem abinlerde kalmanın uygun olmama durumu nedir onu da hiç anlamadım

Sütten kesilmemiş gibi mi senede bir defa ailemle görüşüyorum ve ettiğim sitem mi fazla geliyor pes doğrusu kusura bakmayın aile algim sizin gibi değil kök ailesine yapışık yaşayan biri hiç olmadım kocamda kocamda diyecek yapımda yok benim için ikiside dengeli olmalı ama onu yapamadık onuda buraya yazma gereği ondan duydum zaten.

İşte onlarda gelmek istiyorlar çünkü kimseleri yok benden başka yegenlerim felan beni çok severler hala sende ne zaman kalacagiz dedikleri zaman çok üzülüyorum gerçekten.ben kendi ailemdede böyle görmedim hep kalırdık kalabalık bir akrabaydik gerçi onlarda başka sehirdeler annem ölüp bende evlenince hepsinden zamanla mahrum kaldik

Babam istemiyor bizi hanfendi bosanmamida kabul etmiyor kendi bakıma muhtaç bile olsa kabul etmiyo iki kızın var diye

Mevzu görüşmek değil bugün babam var o gidince sürekli ben gidip kalamam kardeslerimde onlarda gelmek isterler hani kardeşiz yaş kimsemiz yok birbirimizeden başka onlar içinde degisiklik oluyor çünkü

Mevzu görüşmek değil bugün babam var o gidince sürekli ben gidip kalamam kardeslerimde onlarda gelmek isterler hani kardeşiz yaş kimsemiz yok birbirimizeden başka onlar içinde degisiklik oluyor çünkü
Yani eşiniz misafir sevmiyorsa ve sizin de ayrılmak için durumunuz müsait değilse yapacak tek bir şeyiniz var. Kendinizi doldurmayın, siz gidip kardeşlerinizi ziyaret edin. Böyle yaşayan milyonlarca insan var, herkesin durumu müsait olamıyor. Konuyu inada bindirmissiniz, gerek yok. Gidin görün kardeşinizi.

Calisinca toparlarsiniz asgari ucret alsaniz bile sunu aldim binu aldim diyin eksik para hesabi yapin vermeyin

seviyor musunuz adamı? sevmiyosanız boşanın gitsin. kızınızı bile nasıl etkilemiş. hayatı zehir etmeyin

Eşinizin ailenizle ile görüşturmeme gibi bir hakkı yok.Bosarsa ne olacak.Gidin babanizla yaşayın.

Bilemedim bende , eşinizin genel olarak tavrı nasıl bu da önemli size çocuklara ilgisi sorumluluklarını bilmesi vs yani sadece bu konu ise boşanmayı gerektirecek bir konu değil bence , sizin kardeşlerinizi ziyaret etmenize karışır mı mesela siz gitseniz ? Evde istemiyor olabilir ama dediğim gibi genel tavrı önemli .. bu arada şunu da söyleyim bende de 2 çocuk var babasız çocuk yetiştirmek kolay bişey değil herşey maddiyat değil , işiniz gücünüz olsa da kolay değil . Sadece bu yüzden tartışma yaşıyorsanız siz gidin olsun bitsin

Eşinizin annesi kalabiliyor ama abiniz kalamıyor. Babanıza izin var mı bari. Sanırım tek sorun buda değil. Babasına çok düşkünleri anlamıyorum gerçekten ama babanız arkanızda dursa 5dk durmazsınız o evde gibi geldi bana. saçkıran olması sizin kavgalarınızdan mı yoksa boşanma ihtimalinizden mi? Ayrıca bu kadar berbat bir kocadan ikinci çocuğu niye yaptınız onu anlamıyorum. Çok iyi bir babaydıya kabuk etmiyorum. Benim babamda iyi bir baba ama berbat bir koca, iyi ki ayrılmış keşke daha erken ayrılsalardı.

Ya babanla yaşa ya da eşinden ayrı olan abinle yeğene de bir kadın eli değer hala olarak sahip çıkarsın.. Hem ailen onlar senin , kocadan ayrılmamak için bin tane bahane sıralamışsın ama ne güzel iki tane çıkış yolun var gayette

Babanız kızlarınız var diye sizi eve istemezken, eşinizin ağbilerinizi istememesi gayet normal.
Çok haklısınız zaten bu gücün kaynağı babam bunu bende çok iyi biliyorum arkadaşlar böyle Bir Koca ile yasayacagima babamla yaşarım yazmışlar lakin bu hiç kolay değil.hadi ben istenmediğimi sindirdim içime iki çocuğum nasıl sindirsin eşim bana psikolojik şiddet uyguluyor ben çocuklarıma hissettirmemeye çabalıyorum.yazin boşanmak istedigimi ısrarla söyledim diye babama büyük kızım saç kıran oldu onun dünyası için hiç kolay değil çünkü.İkinci çocuğum korundugum halde oldu kesinlikle isteyerek çocuk yapmadım nasip böyleymiş geldi.Suan maddi manevi iki çocuğun yükünü tek başıma gogusleyecek gücüm yok psikolojik olarakta öyle o sebebten feragat ediyorum birçok şeyden.Ailesi yanında olanlara çok imreniyorum

Tamam babasına bırakın gidin doysunlar madem babaya

Saçkıran olduğunu söylediğiniz çocuğunuz kaç yaşında?

Bu konu şaka mı,ben kendimi aptal gibi hissediyorum çünkü abilerinle neden görüşemediğini anlayamadım? Sebep?

Eşim öyle istiyor demişsin de sebebi ne? Kavga yok bir şey yok. Pardon sebep? diye sormadın mı kocana. Sormadıysan sorup buraya yazar mısın ciddi bir şekilde taktım kafama

Defalarca konuştum sordum sevmiyormus öyle kalma işlerini iyide ben gurbetteyim abimlerde öyle aramızda kilometreler var nasıl kalmasınlar işin bahanesi o tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…