Merhaba arkadaşlar daha evvelde yazmıştım buraya eşimle sorunlarim var ama maalesef gidecek yerim bir işim olmadığı için vede iki çocuğum olduğu için sabretmek zorundayım...sorunum şu annemi kaybettim ve iki abim var birisi eşinden ayrı ve yegenimle yasiyorlar benden başka kız kardesleri yok ve benim evime gelip gidemiyorlar çünkü eşim istemiyor.annemi kaybedinceye dek annemin evinde birleştik şimdi babam yalnız yaşıyor ve onun evinde yazları yine biraraya geliyoruz.ama abimlerin yanıma gelemiyor oluşunu hazmedemiyorum.kardeslerim nasıl oluyorda evime gelemiyor diye hazmedemiyorum defalarca konuştum defalarca kavga ettim evi bile terk ettim yine aynı yine ayni degistiremedim.bizim kavgalarimiz yüzünden kızımın saçlarında saç kıran bile çıktı

ailemden uzakta gurbetteyim senede gelseler bile yanıma en fazla bir hafta kalırlar onu bile yapamıyorlar eşim güya Allah'tan korkar namaz kılar ama insanlığa gelince mevzu sınıfta kalıyor haberi yok.kalbim çok kırık eşimle kavga etmiyoruz uzun zamandır ama bu yaptıklarını düşününce ondan nefret ediyorum içimden soğukluk geliyor güzel anneme doyamadan toprak aldı benden şimdide ailemin geri kalanına uzağım hep hasretim