• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok geç biliyorum ama caremde yok

Eşinizle sadece ailevi yani abinler yüzünden mi tartışmalarınız var yoksa faklı konularda var mı bilmiyorum ama eğer sadece abinler durumu ise eşinin yetişme tarzı bu demekki bazı insanları değiştiremezsin senin gitmene sıkıntı çıkarmıyorsa sık sık sen git ne olacak ki yani fark nedir hem abinlerde kalmanın uygun olmama durumu nedir onu da hiç anlamadım

Evlenirken gurbete gideceğinizi bilmiyor muydunuz? Sonradan mı gurbet olayı çıktı? Öyle olsa bile dediğim gibi aileniz artık eşiniz ve çocuklarınız. Ben koca koca kadınların sütten kesilmemiş çocuklar gibi davranmasını normal göremiyorum kusura bakmayın. Ailem vize nedeniyle benim yanıma hiç gelemiyor sadece ben gidebiliyorum. Böyle durumlar da var hayatta o yüzden bir yola girerken hepsini düşünmeli insan yapabilir miyim diye. Seneler geçip çoluk çocuk olduktan sonra hasret kaldım napıcam diye burda başlık açmayı kendim için ne kadar doğru bulmuyorsam sizin için de doğru bulmuyorum.
Sütten kesilmemiş gibi mi 🤣 senede bir defa ailemle görüşüyorum ve ettiğim sitem mi fazla geliyor pes doğrusu kusura bakmayın aile algim sizin gibi değil kök ailesine yapışık yaşayan biri hiç olmadım kocamda kocamda diyecek yapımda yok benim için ikiside dengeli olmalı ama onu yapamadık onuda buraya yazma gereği ondan duydum zaten.

Eşinizle sadece ailevi yani abinler yüzünden mi tartışmalarınız var yoksa faklı konularda var mı bilmiyorum ama eğer sadece abinler durumu ise eşinin yetişme tarzı bu demekki bazı insanları değiştiremezsin senin gitmene sıkıntı çıkarmıyorsa sık sık sen git ne olacak ki yani fark nedir hem abinlerde kalmanın uygun olmama durumu nedir onu da hiç anlamadım
İşte onlarda gelmek istiyorlar çünkü kimseleri yok benden başka yegenlerim felan beni çok severler hala sende ne zaman kalacagiz dedikleri zaman çok üzülüyorum gerçekten.ben kendi ailemdede böyle görmedim hep kalırdık kalabalık bir akrabaydik gerçi onlarda başka sehirdeler annem ölüp bende evlenince hepsinden zamanla mahrum kaldik

E olma?
El kadar çocuğun kafasında saçkıran çıkartacak kadar korkunç bir evlilik varsa ortada neden zorla sürdürmeye çalışıyorsun? elin adamına hizmet edeceğine dön babanın evine en azından yaşlılığında bak.
Babam istemiyor bizi hanfendi bosanmamida kabul etmiyor kendi bakıma muhtaç bile olsa kabul etmiyo iki kızın var diye

Yani o mantıkla abilerinizin size gelip kalması ne kadar doğru da diyebilir eşiniz? Niye abinize gidip kalmanız doğru olmasın ki? Sizin amacınız üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi anlamadım. Amaç görüşmekse siz de gidebilirsiniz.
Mevzu görüşmek değil bugün babam var o gidince sürekli ben gidip kalamam kardeslerimde onlarda gelmek isterler hani kardeşiz yaş kimsemiz yok birbirimizeden başka onlar içinde degisiklik oluyor çünkü

Mevzu görüşmek değil bugün babam var o gidince sürekli ben gidip kalamam kardeslerimde onlarda gelmek isterler hani kardeşiz yaş kimsemiz yok birbirimizeden başka onlar içinde degisiklik oluyor çünkü
Yani eşiniz misafir sevmiyorsa ve sizin de ayrılmak için durumunuz müsait değilse yapacak tek bir şeyiniz var. Kendinizi doldurmayın, siz gidip kardeşlerinizi ziyaret edin. Böyle yaşayan milyonlarca insan var, herkesin durumu müsait olamıyor. Konuyu inada bindirmissiniz, gerek yok. Gidin görün kardeşinizi.

Haklısınız belli bir birikim olmadan zaten bosanmam imkansız ben ise bile girsem en iyi ihtimalle bana asgari ücret verecekler yaşadığım şehirde ev kiraları zaten asgari ücret bedelinde eşim çocuklarıma nafaka verse dahi geçimimizi desteksiz karşılamam imkansız görünüyor yakın zamanda bir arkadasim boşandı günlerce çocuklarımla aç yattigimiz günler oldu dedi çalışmasına ragmen çok zorlandığını söyledi.cocuklari bırakacak kimsem de yok en küçüğüm dört yaşında eşim emniyet mensubu ona bişey olsa benim maaşım evim olacak ama boşanma durumunda hicbiseyim yok destek alacağım kimsemde memur olsam beş dk düşünmezdim ama şuan şartlar cidden çok zor
Calisinca toparlarsiniz asgari ucret alsaniz bile sunu aldim binu aldim diyin eksik para hesabi yapin vermeyin

Merhaba arkadaşlar daha evvelde yazmıştım buraya eşimle sorunlarim var ama maalesef gidecek yerim bir işim olmadığı için vede iki çocuğum olduğu için sabretmek zorundayım...sorunum şu annemi kaybettim ve iki abim var birisi eşinden ayrı ve yegenimle yasiyorlar benden başka kız kardesleri yok ve benim evime gelip gidemiyorlar çünkü eşim istemiyor.annemi kaybedinceye dek annemin evinde birleştik şimdi babam yalnız yaşıyor ve onun evinde yazları yine biraraya geliyoruz.ama abimlerin yanıma gelemiyor oluşunu hazmedemiyorum.kardeslerim nasıl oluyorda evime gelemiyor diye hazmedemiyorum defalarca konuştum defalarca kavga ettim evi bile terk ettim yine aynı yine ayni degistiremedim.bizim kavgalarimiz yüzünden kızımın saçlarında saç kıran bile çıktı 😢😢 ailemden uzakta gurbetteyim senede gelseler bile yanıma en fazla bir hafta kalırlar onu bile yapamıyorlar eşim güya Allah'tan korkar namaz kılar ama insanlığa gelince mevzu sınıfta kalıyor haberi yok.kalbim çok kırık eşimle kavga etmiyoruz uzun zamandır ama bu yaptıklarını düşününce ondan nefret ediyorum içimden soğukluk geliyor güzel anneme doyamadan toprak aldı benden şimdide ailemin geri kalanına uzağım hep hasretim
seviyor musunuz adamı? sevmiyosanız boşanın gitsin. kızınızı bile nasıl etkilemiş. hayatı zehir etmeyin

Merhaba arkadaşlar daha evvelde yazmıştım buraya eşimle sorunlarim var ama maalesef gidecek yerim bir işim olmadığı için vede iki çocuğum olduğu için sabretmek zorundayım...sorunum şu annemi kaybettim ve iki abim var birisi eşinden ayrı ve yegenimle yasiyorlar benden başka kız kardesleri yok ve benim evime gelip gidemiyorlar çünkü eşim istemiyor.annemi kaybedinceye dek annemin evinde birleştik şimdi babam yalnız yaşıyor ve onun evinde yazları yine biraraya geliyoruz.ama abimlerin yanıma gelemiyor oluşunu hazmedemiyorum.kardeslerim nasıl oluyorda evime gelemiyor diye hazmedemiyorum defalarca konuştum defalarca kavga ettim evi bile terk ettim yine aynı yine ayni degistiremedim.bizim kavgalarimiz yüzünden kızımın saçlarında saç kıran bile çıktı 😢😢 ailemden uzakta gurbetteyim senede gelseler bile yanıma en fazla bir hafta kalırlar onu bile yapamıyorlar eşim güya Allah'tan korkar namaz kılar ama insanlığa gelince mevzu sınıfta kalıyor haberi yok.kalbim çok kırık eşimle kavga etmiyoruz uzun zamandır ama bu yaptıklarını düşününce ondan nefret ediyorum içimden soğukluk geliyor güzel anneme doyamadan toprak aldı benden şimdide ailemin geri kalanına uzağım hep hasretim
Eşinizin ailenizle ile görüşturmeme gibi bir hakkı yok.Bosarsa ne olacak.Gidin babanizla yaşayın.

Bilemedim bende , eşinizin genel olarak tavrı nasıl bu da önemli size çocuklara ilgisi sorumluluklarını bilmesi vs yani sadece bu konu ise boşanmayı gerektirecek bir konu değil bence , sizin kardeşlerinizi ziyaret etmenize karışır mı mesela siz gitseniz ? Evde istemiyor olabilir ama dediğim gibi genel tavrı önemli .. bu arada şunu da söyleyim bende de 2 çocuk var babasız çocuk yetiştirmek kolay bişey değil herşey maddiyat değil , işiniz gücünüz olsa da kolay değil . Sadece bu yüzden tartışma yaşıyorsanız siz gidin olsun bitsin

Eşinizin annesi kalabiliyor ama abiniz kalamıyor. Babanıza izin var mı bari. Sanırım tek sorun buda değil. Babasına çok düşkünleri anlamıyorum gerçekten ama babanız arkanızda dursa 5dk durmazsınız o evde gibi geldi bana. saçkıran olması sizin kavgalarınızdan mı yoksa boşanma ihtimalinizden mi? Ayrıca bu kadar berbat bir kocadan ikinci çocuğu niye yaptınız onu anlamıyorum. Çok iyi bir babaydıya kabuk etmiyorum. Benim babamda iyi bir baba ama berbat bir koca, iyi ki ayrılmış keşke daha erken ayrılsalardı.

Ya babanla yaşa ya da eşinden ayrı olan abinle yeğene de bir kadın eli değer hala olarak sahip çıkarsın.. Hem ailen onlar senin , kocadan ayrılmamak için bin tane bahane sıralamışsın ama ne güzel iki tane çıkış yolun var gayette

Babanız kızlarınız var diye sizi eve istemezken, eşinizin ağbilerinizi istememesi gayet normal.
Çok haklısınız zaten bu gücün kaynağı babam bunu bende çok iyi biliyorum arkadaşlar böyle Bir Koca ile yasayacagima babamla yaşarım yazmışlar lakin bu hiç kolay değil.hadi ben istenmediğimi sindirdim içime iki çocuğum nasıl sindirsin eşim bana psikolojik şiddet uyguluyor ben çocuklarıma hissettirmemeye çabalıyorum.yazin boşanmak istedigimi ısrarla söyledim diye babama büyük kızım saç kıran oldu onun dünyası için hiç kolay değil çünkü.İkinci çocuğum korundugum halde oldu kesinlikle isteyerek çocuk yapmadım nasip böyleymiş geldi.Suan maddi manevi iki çocuğun yükünü tek başıma gogusleyecek gücüm yok psikolojik olarakta öyle o sebebten feragat ediyorum birçok şeyden.Ailesi yanında olanlara çok imreniyorum

Tamam babasına bırakın gidin doysunlar madem babaya
Babam tek yaşıyor evet ben boşanmayı daha evvelde denedim ve istedim tek yaşamasına rağmen kabul etmiyor babam bosanmami iki kızın var onları babasız buyutmen zor diye.cocuklari anneler bahane etmezler babasından ayrı kalacağını düşündüğü yaşadığı için saç kıran oldu evladım bilmediginiz için onca süreci...çocuklarım babalarına çok düşkünler yaslarida ayrılığı idrak edecek kadar büyük değil çok küçükler

Saçkıran olduğunu söylediğiniz çocuğunuz kaç yaşında?

Bu konu şaka mı,ben kendimi aptal gibi hissediyorum çünkü abilerinle neden görüşemediğini anlayamadım? Sebep?

Eşim öyle istiyor demişsin de sebebi ne? Kavga yok bir şey yok. Pardon sebep? diye sormadın mı kocana. Sormadıysan sorup buraya yazar mısın ciddi bir şekilde taktım kafama

Bu konu şaka mı,ben kendimi aptal gibi hissediyorum çünkü abilerinle neden görüşemediğini anlayamadım? Sebep?

Eşim öyle istiyor demişsin de sebebi ne? Kavga yok bir şey yok. Pardon sebep? diye sormadın mı kocana. Sormadıysan sorup buraya yazar mısın ciddi bir şekilde taktım kafama
Defalarca konuştum sordum sevmiyormus öyle kalma işlerini iyide ben gurbetteyim abimlerde öyle aramızda kilometreler var nasıl kalmasınlar işin bahanesi o tamamen

Back
X