Çok fenayım yardım lazım

Jiletle mi aldınız tüylerinizi?

15 günmü 5-6 ay sonraya randevu veriyor devlet hastaneleri özellerse ateş pahası

Son günlerde yoğun stres altında kaldınız mı?Benim vücudumda 99 depreminden sonra böyle yara şeklinde birşeyler oluşmuştu.Doktor bir hap verdi o zaman ve ondan sonra iyileşti.Vakit kaybetmeden bir cildiye hekimine başvurun.

Evet hatta dehşet mide ve baş ağrılarımda arttı

O bölgeye alerji yapacak bir şey temas etmiş olabilir mi? Ya da böcek vs ısırmış, gezmiş gibi bir şey olma ihtimali var mı? Ben köye gittiğimde buna benzer bir durum olmuştu, tarlaya vs gitmiştim, ya otlardan ya da böcek falan heralde diye tahmin etmiştim. Bir süre sonra geçti bende.

Randevular iyice sarpa sardı zaten, umarım bulabilirsiniz..

Alerjik bir gıda falan mı aldınız ya da krem losyon tarzı bir şey mi alerji yaptı acaba?

Yok böyle birsey de olmadı

1 ay önce çok üzücü bi haber aldım, hayatımın en hassas dönemiydi. Hiç bu kadar üzülmemiştim. Sırtımda bunun bir kaç kat daha şiddetinde kızarıklık ve kabartı oldu. Ve zamanla geçti hala biraz izi durur
Acaba son dönemde üzüldüğünüz bir şey oldu mu ?

Yok canım intörn değilim. Doktorum, ama böyle dan diye her yere etiket yapılması pek hoş değil gibi, hele ki gece gündüz ayırt edilmeden, nezaketen de olsa fikrim sorulmadan…
Hakkari Iğdır da tıp okuyup basit aile hekimliğine layık olarak görülmediğiniz için sevinmelisiniz doktor hanım yoksa etiketletmezdiler

Alerjik bir gıda falan mı aldınız ya da krem losyon tarzı bir şey mi alerji yaptı acaba?
Aslında başka bir rahatsızlık için verilen bir ilaç içtim ilk kez ama onu salı akşam içtim bunlar cuma sabah çıktı ama ilaçtan olsa aynı gün patlak verirdi diye düşünüyorum

Üzüntüden ziyade stresli bir kaç hafta geçirdim

Hakkari Iğdır da tıp okuyup basit aile hekimliğine layık olarak görülmediğiniz için sevinmelisiniz doktor hanım yoksa etiketletmezdiler
Ne demek bu ? Orada okuyanlar sadece basit aile hekimi mi oluyor ? Kafam bugün biraz güzel sanırım okuduklarımı bir türlü anlayamıyorum

Yok canım intörn değilim. Doktorum, ama böyle dan diye her yere etiket yapılması pek hoş değil gibi, hele ki gece gündüz ayırt edilmeden, nezaketen de olsa fikrim sorulmadan…
Bence gurur duymalısınız , sonuçta akıllarına gelen ilk kişi siz olmuşsunuz…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…