Doktora gitmelisiniz tabi kiMerhaba hanımlar bacaklarım bir kaç gündür gördüğünüz şekilde daha önce başına böyle bir durum gelen var mı varsa neden olmuş nasıl geçti yardımcı olursanız sevinirim
Mune abla konuyu nereye açmam gerektiğini bilmiyorum yanlış bölümse değiştirebilirsen sevinirim
Geçmiş olsun, diğer belirtiler neler?
Doktora gitmelisiniz tabi ki
Uyuz olmasınKaşıntı var hemde tatlı tatlı
Sıkıntı var randevular da ama buradan duyduklarını uygulamanız daha büyük sıkıntıya yol açabilirGideceğimde hastanede randevu bulmak ne mümkün
Otrerayi etiketleyin kendisi doktor yada intErndiMerhaba hanımlar bacaklarım bir kaç gündür gördüğünüz şekilde daha önce başına böyle bir durum gelen var mı varsa neden olmuş nasıl geçti yardımcı olursanız sevinirim
Mune abla konuyu nereye açmam gerektiğini bilmiyorum yanlış bölümse değiştirebilirsen sevinirim
Randevu bulamadım bir umut yazdımYarın bir dermotoloğa gidip bir randevu alıyorsunuz
Bu görüntüden hekim olsa anlamaz neyiniz olduğunu
Sitenin doktoru mu kız. Her yere etiketleyip durmayınOtrerayi etiketleyin kendisi doktor yada intErndi
Bide demiyorlar mıGideceğimde hastanede randevu bulmak ne mümkün
Yok canım intörn değilim. Doktorum, ama böyle dan diye her yere etiket yapılması pek hoş değil gibi, hele ki gece gündüz ayırt edilmeden, nezaketen de olsa fikrim sorulmadan…Otrerayi etiketleyin kendisi doktor yada intErndi
Aklıma gelmedi değil haUyuz olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?